NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

www.felicialeinoneen.blogg.se

Kategori: EVERYTHING

Hej allihopa!
Nu är det såhär. Jag har skaffat en ny blogg eller jag har fixat så alla mina gamla, även nya, inlägg har publicerat på den nya bloggen! Så från och med nu kommer jag alltid uppdatera på www.felicialeinoneen.blogg.se
 
Bloggen ser exakt ut som den gamla (sitm) och nästan alla inlägg är kvar. Och på den nya bloggen fungerar designen och allt, så nu kommer jag uppdatera hela tiden eftersom det är jag skyldiga er! Puss. 

www.felicialeinoneen.blogg.se
 
 
 

Uppdateringen suger

Kategori: EVERYTHING

Hej på er!
Sitter fortfarande fast i Siggefora men ärligt så är det hyfsat skönt!

Som ni märker suger uppdateringen lite men jag håller på att fixa med designen och allt, så när den är klar så blir det som vanligt igen. Puss

Sala

Kategori: EVERYTHING

Sitter i Sala och väntar på min pizza, gott! Jag håller nämligen på att avlida av hunger!

Varför är jag i Sala? Jo.. Min mormor och morfar skulle hit för att köpa dricka till ikväll så både jag och T hänkade på, mysigt!

SOMMARVÄDER

Kategori: EVERYTHING

God morgon! Har precis badat med kusinen, riktigt skönt i vatten måste jag säga! Ha-ha.

Eftersom att vädret är på tipp topp ska vi nu sola och leva livet!

Ikväll blir det middag för lille mig som ska åka iväg snart! Snart åker jag, det är stört! Men riktigt kul... Ser verkligen fram emot det!

Naglar

Kategori: EVERYTHING

Har precis fixat kusins naglar... Blev hyfsat bra faktiskt! Båda blev nöjda och det är huvudsaken!

Har fortfarande inte kunnat fixa bloggen, suck!

Designen fungerar inte!

Kategori: EVERYTHING

Det ser inte ut som att det går att fixa designen så ni får helt enkelt stå ut!
Jag gör så gott jag kan! Puss

Siggefora

Kategori: EVERYTHING

God morgon, får se om jag kan fixa bloggen idag, tvek men hoppas på de bästa!

Idag blir man medtvingad till Siggefora, jippi!
Om det är bra väder kommer det säkert bli skoj, hoppas jag!

Ska försöka äta lite frukost nu så jag hinner med allt som ska fixas idag, puss på er!

This means war

Kategori: EVERYTHING

Kan fortfarande inte uppdatera min design och allt, herregud! Min blogg ser förjävlig ut! HJÄLP MIG...

Ska ladda ner "This means war" eftersom jag och D han aldrig kolla klart på filmen sist, synd för den verkad väldigt bra! Så håller mina tummar på att jag inte blir besviken. Puss

suck

Kategori: EVERYTHING

Bloggen har börja krångla sig med designen och allt men jag försöker fixa de, puss.

New York

Kategori: EVERYTHING

Hej allihopa! Mår alla bra?
Själv mår jag hyfsat bra. Min fot har börjat värka, vet ej varför men det ledde iallafall till att jag somna 4 imorse och vakna 10, så är lite små körd!
Men det ska inte stoppa mig. Jag måste rensa mitt rum, jag har oerhört mycket skräp i mina lådor som bara måste bort!
 
Om jag hade åkt till New York idag hade jag suttit på planet nu. Känns lite overkligt eftersom det börjar verkligen dra ihop sig för min nuvarande resa. 2 veckor kvar, hjälp!
Börjar känna nervositeten i kroppen nu, både positivt och negativt. Vill mer än allt annat åka men vill på samma gång vara hemma!
Jag vet att hemlängtan kommer vara oerhört jobbigt från början men det här "en gång för livet" upplevelse och det är bara något jag måste göra!!
Så hemlängtan kommer ta kol på mig men ett år går ganska fort, får se de på den positiva sidan. Snart är jag hemma igen!
 
Måste börja fixa mitt rum, ha det gött!

Godnatt

Kategori: EVERYTHING

Godnatt allihopa. Nu blir det lugna musik och sängen för mig, natt!

Familjen kommer först

Kategori: USA

Det är ganska stört. Om inte min resa hade blivit fram skjuten hade jag imorgon åkt till New York, unbelievably! Jag skulle behövt säga hej då till min familj på ett helt år, så sorgligt!

Jag kommer sakna mina nära och kära. Alla små, även stora, saker man gör tillsammans blir fina minnen som man kan prata om. Och det kommer jag sakna! Eller, jag kommer sakna allt! Kommer först och främst sakna min familj (solklart!) och alla mina nära vänner! Men alla vet, även jag, att jag kommer hem efter ett år.

Jag känner ändå för att åka, jag vill iväg! Jag vill uppleva allt, high school, the culture, the sports and everything. Men det kommer bli så himla jobbigt att säga hej då. Men tro mig, jag ska göra de!

Det är 2 veckor och 1 dag kvar, iiiiii! Puss

Den där Mary

Kategori: EVERYTHING

Tjena.

Vi kollade aldrig klart på Hamilton, mitt i allt ville T kolla på "den där Mary" så det var bara att byta. Men det gjorde inte så mycket eftersom "Den där Mary" fick man ett gott skratt på, ha-ha.

Nu ska vi vara lite små sociala genom att spela kort, puss hej.

Hamilton

Kategori: EVERYTHING

Sitter mätt och belåten i soffan med T och kollar på Hamilton, än sålänge är filmen riktigt bra!

Vi har även kollat på Project x, en bra filmen med mycket galenskaper i. Men rekommenderar den starkt! Om ni vill ha en galen film och kolla på så är det Projcet x den filmen!

Måste fortsätta på Hamilton nu, puss.

SNACKA GOJJA

Kategori: EVERYTHING

Hej på er!

Solen skiner, underbart! Det är verkligen en bra dag. Jag har redan solat och ätit lunch med storasyster, livet leker! Nu sitter jag och T ute på altan mätta och belåtna och redo för att spela kort och snacka gojja, puss.

DAGENS UNGDOMMAR (!!!!!)

Kategori: EVERYTHING

Hej på er!
Orkar inte berätta om överraskningsfesten just nu, gör kanske det imorgon.

Just nu sitter jag i sängen och är fruktansvärt rastlös. Ungefär hjälp mig Gud! Jag har inget att göra och jag är definitivt inte trött, lovely!

Imorgon vet jag inte om det blir en sväng in till Stockholm med storasyster, vi håller fortfarande på att diskutera om de. Annars blir det väl vara hemma och tjocka oss framför tv:en med god mat och dryck!
Vi har ju huset för oss själva nu så då kan man alltid passa på att bete sig som lata ungdommar... Gött!

Ska kolla vad T gör, puss!

På väg hem från Nyköping

Kategori: EVERYTHING

På väg hem från Nyköping nu då. Det var riktigt trevligt att fä träffa Ms föräldrar, mycket trevliga människor. Maten var även väldigt god!

Idag blir det att gå och lägga sig riktigt tidigt, håller på att dö av trötthet! Så får se om jag orkar prata med D senare ikväll.

Ska lyssna på lite lugn musik och försöka sova, puss.

Nyköping

Kategori: EVERYTHING

Sitter i bilen mot Nyköping. Lite små trött och irriterad men det lär gå över, hoppas jag!

Gårdagen var helt underbar! Min andra halva hade planerat en överraskningmiddag med massvis med vänner och allt! Det vad riktigt trevligt! Berättar mer när jag kommer hem. Puss

K

Kategori: EVERYTHING

Snart smäller de, min andra halva... Snart kommer jag och är med dig! Ser fram emot vår middag tillsammans! Har saknat dig så sjukt mycket, du är ju min högra halva, älskar dig!

Middag

Kategori: EVERYTHING

Hej. Blir ett stressinägg. Ska nämligen vara uppe vid maxi om ungefär 10 min. Efter besöket på maxi ska vi åka vidare till bauhaus och kolla virke och sånt.

Dagen började sådär, kände irritation i hela kroppen men nu har det försvunnit, härligt

Ikväll är jag bort bjuden på middag hemma hos min andra halva och det ser jag verkligen fram emot. Puss

 

Det är inte alltid så lätt.

Kategori: EVERYTHING

Hej. Har precis borstat tänderna och allt sånt, så nu är jag redo för sängen eller rättare sagt DH.

Har pratat lite med H, känns inte helt rätt längre. Jag kanske ska vara ärlig och säga som det är... Men hur gör man det på ett snyggt sätt utan att såra? Det går ju inte! Men jag måste komma på något. För vi kan inte hålla på såhär! Shit alltså... Får hoppas att DH får mig att tänka på något annat, puss.

Ändrat datum

Kategori: USA

Men gud... Jag har ju inte berättat nyheterna om min USA resa. Jag åker inte förren den 9 augusti nu eftersom min kontaktperson i USA började röra ihop massvis med datum och lite så, sånt händer!

Klart det var jobbigt att höra att man åker senare eftersom man var inställd på den 26 juli, men och andra sidan så får jag vara hemma längre med mina nära och kära! Och det ser jag bara positivt.

I'm home

Kategori: EVERYTHING

I'm home! Vilket innebär att uppdateringen kommer bli som vanligt igen. Kanske 4 inlägg om dagen, älska det, right?

Hemkörningen från Siggefora gick väldigt bra. På vägen plockade vi storasyster min, hon ska ju nämligen stanna ett tag hos oss nu, trevligt!

I helgen köpte pappa och T en fin present som dem vill att jag tar med till USA, och självklart tänker jag det! Jag som hatar att vänta på presenter har då tjatat lite då och då, så idag fick jag den. Det var världens sötaste nalle! Den kommer komma till stor nytta när jag inte känner mig på topp i USA. Tack, pappa och Therésa!

Ska packa upp lite nu. Puss

DH

Kategori: EVERYTHING

Hej alla underbara!

Solen har skinit lite nu på förmiddagen men solen börja smått försvinna. Vilket fick mig att vilja kolla på DH, Awesome!

Tog en liten promenix med D för inte alls så länge sedan, riktigt trevligt! Killen kan snacka!

Vi åker hem senare ikväll, hur härligt är inte de? Det är f*n kärlek! Puss

 

Glass

Kategori: EVERYTHING

Mot Uppsala med något nerkylande i handen som tex, en glass, gott! Jag och mormor ska kolla om vi hittar något fint i en söt liten inredningsbutik! Sen när man kommer tillbaka till husvagnen kommer maten vänta, livet!

Solig dag

Kategori: EVERYTHING

Gode morgon! Idag bjuder denna dag på bad, sol, mat, vänner och film. En mycket skön dag! Dagen kanske bjuder på något annat, vem vet?!

Frukost väntar... Puss

SIGGEFORA

Kategori: EVERYTHING

Hej alla underbara! Sitter just nu i husvagnen på vårt sommarställe, underbart... Not!

Jag och D tog en liten promenad för en liten stund sedan och såklart börja de regna mitt i allt. Så vi beslöt oss att gå till första bästa hydda och sitta där tills regnet hade åkt förbi! Vi blev tyvärr fast ett tag, haha! Så mycket prat blev det, bland annat om USA!

Snart blir det middag... Lovely! Min mage skriker nämligen efter mat! Puss

Gudomligt gott

Kategori: EVERYTHING

Hello!
Middagen var helt underbar! Det var en trevlig stund och alla hade det kul. Maten var väldigt god, bakad potatis, grillat kött, hemmagjord tzatziki och vitlöksmör och grillspätt (lök och paprika). Gudomligt gott!
Efterrätten var inte heller så tokig, vispad vaniljglass med inlagda jordgubbar, mums!

Det som är kvar av kvällen består av kolla på DH och prata med D. Puss

MIDDAG

Kategori: EVERYTHING

Hej. Jag hinner inte uppdatera så mycket eftersom jag hjälper och förbereder till middagen, det ser riktigt gott ut! Alla här och glada, så kvällen kommer bli helt underbar! Puss

Trevligt sällskap

Kategori: EVERYTHING

Hallå alla bästa!
Jag har varit lite off vid uppdateringsfronten idag men så är det ibland! Right?

Vaknade klockan 9 för att det var så himla varmt i mitt rum, alltid lika trevligt!
Men det är inte det värsta. Igår natt klockan 2 fick jag sms av en kille vilket gjorde att vi börja prata ett tag, så jag har ingen aning om när jag gick och la mig. Och eftersom att jag gick och la mig så sent är jag inte världens gladaste pingla!

Som jag nämnde igår får vi finbesök av mammas kompis idag. Hon är då bjuden på middag och det är även T. Det kommer säkert bli tevligt! God mat och roligt sällskap, hur dåligt kan de gå?

Nu ska jag vara jätteosocial! Jag ska stänga in mig i DH världen, puss.
Ps. I miss you, baby girl!

Presentinslagning

Kategori: EVERYTHING

Ikväll blir det ingen telefonsnack med D eftersom han är ute och festar! Kul för honom tråkigt för mig... Men jag har ändå något annat som väntar. Jag ska nämligen slå in Ry, Bren and Rhondas presenter som de ska få när jag kommer till dem. Hoppas dem gillar presenterna, ha-ha!
Ska också ta bort mitt smink och hoppa i sängs eftersom imorgon väntar fin besök av mammas bäste vän S och hennes son.
Ser fram emot och träffa dem eftersom det gör vi inte ofta och det är synd, för dem är två sköna människor på denna planet! Natti natti!
 

Lyckad onsdag kväll

Kategori: EVERYTHING

Hej på er! Nu är det ju såhär att vi kom hem för ungefär en timme sedan men jag kände att jag behövde ta det lugnt innan jag satte ner och börja skriva.

Så middagen och bowlingen var riktigt trevlig, även om jag är inne i PMS veckan så var det kul! Man glömde ju bort all irritation när man väl börjde spela. Ja, vi började spela innan middagen.
Tjejerna vi träffade för första gången var jättesöta och trevliga! Dem hade humor, var glada och positiva, vilket man alltid gillar!

Bowlingen gick väl sådär... kom 4 av 6 så det gick sådär! Om man bara räknar alla i MITT "lag" kom jag 2 av 3, mycket bättre!
Mitt lag bestod bara av tjejer, jag, Theresa och Elin. E kom först, jag kom 2:a och T kom 3:a.
Och tro eller ej, jag lyckades göra EN strike... hmm, en strike. Gissa om jag blev glad?!

Ahaa.. Men det var väl de? Vi hade det trevligt under bowlingtiden och middagen. Självklart skulle man inte tacka nej till en sådan här träff igen. Puss

BOWLING OCH MIDDAG

Kategori: EVERYTHING

Nu sticker vi iväg på bowling och middag med några människor... Hoppas det blir trevligt och mycket skoj! Hej så länge!

PMS

Kategori: EVERYTHING

Trött, sur, irriterad, PMS och bowling på det ikväll, hur ska jag överleva? Helst skulle jag vilja ligga i sängen och kolla på DH. Men självklart ser jag fram emot kvällen, är bara lite nere! That's life!

Är just nu i bilen mot någon träbutik, fun! Puss

Valvet

Kategori: EVERYTHING

Nu blir det lunch med mamma på valvet och efter de blir det läkarbesök, mums! Mor och dotter dag idag igen, underbart! Puss

2H

Kategori: EVERYTHING

God morgon. Har precis vaknat av väckarklockan, alltid lika trevligt när den slår på. Idag ser det ut att vara bra väder så jag tror jag ska köra på shorts, vi får se.

Om två timmar ska vi iväg så det är bara att börja skynda sig, puss

MARÄNG SWISS (?)

Kategori: EVERYTHING

Håller jag på att bli sjuk eller vad? Jag är trött konstant! Nä, jag kanske håller på att bli gammal!? 16 år och redan gammal, trevligt!

Efter handladet åkte vi till donken och köpte en maräng swiss (?) till mig, ljuvligt gott! Fick dock ont i magen men jag överlevde!

Imorgon blir det nya ärenden. Läkarbesök, köpa present till R and B (?), lunch nere på stan, middag och bowling i kista, en helt okej dag! Dagen blir mycket bättre  om det är bra väder, eller vad säger ni?

Funderar på att hoppa i säng och ringa D men osäker om jag verkligen orkar. Kanske ska kolla på ett avsnitt av DH, har ju ju nämligen inte gjort det på ett bra tag... saknar nästan det! Godnatt!

FILMENS NAMN?

Kategori: EVERYTHING

Hej sötnosar! Hur är det? Filmen var bra, vet dock inte hur namnet på filmen stavas, haha!

Alldeles strax blir jag och mamma upphämtade av a buddy som ska följa med och handla. Ha det så bra, puss!

 

Bio

Kategori: EVERYTHING

Nu blir det bio med mamma och M, riktigt Awesome! Uppsala bio, here we come!

UPPSALA

Kategori: EVERYTHING

Sitter i bilen i väntan på att mamma ska komma. Vi ska nämligen in till Uppsala och kolla efter en kostym till henne, puss.

Fikapaus

Kategori: EVERYTHING

Nu har vi äntligen fixats mitt bankkort som jag ska använda i USA, härligt!

Blev ingen lunch nere på stan, blev brödboden idag igen... Mums! Imorgon har vi bestämt att lunchen ska ske nere på stan, valvet! Ska vara lite social nu, fikapaus men mormor och morfar. Puss

SIGTUNA

Kategori: EVERYTHING

Hej. Idag blir det aktivera bankkortet (gick nämligen inte att göra det igår), köpa present till R and B, äta lunch nere på stan och kanske, bara kanske, åka och köpa en hemtelefon. Så det är ungefär min dag idag, bra och skön!

Ska hoppa in i duschen, puss på er!

GOD NATT

Kategori: EVERYTHING

Har "precis" snackat klart med D. En trevlig pratstund blev det, ha-ha! Du är allt störd, ha-ha.

Är sjukt trött så funderar på att gå och sussa! Om man tänker efter, låter inte det väldigt lockande?! Jo...! Så jag tänker vara duktig och gå och sova, fyfaaan vad sköööön

plus poäng till killarna...

Kategori: EVERYTHING

Skrev ett inlägg vid klockan 6 men mobilen han dö innan det han publiceras, ha-ha så typiskt!

Nu är man äntligen hemma från allt spring och tok, skönt! Allt är fixat nu, tror jag. Eller inte allt, lite små saker måste vi även göra imorgon. Awesome!

Alltså ni fattar inte hur rolig denna dag har varit. Vi (jag) har sätt så himla snygga killar, och då menar jag verkligen snygga! Så plus poäng till killarna idag.

Middagen i Uppsala bjöds på fläskfilé och potatisgratäng, smarrigt värre!

Nu ska jag faktiskt ta och ringa D. Får se om han kan lyckas göra mig piggare, är nämligen ganska nere (alltså trött)... Somnade ruskigt sent inatt, fy bubblan! Får gå och lägga mig lite tidigare idag, puss

BRÖDBODEN

Kategori: EVERYTHING

Nu är man mätt och belåten efter en god sallad på BRÖDBODEN med mamma. Alltid lika trevligt att ta en lunch med mamma! Nu åker vi vidare till kista, puss

Läkarbesöket avklarat!

Kategori: EVERYTHING

Har precis varit hos doktorn och det gick bättre än jag trott! Nu är TBC (?) testet klart eller nä, på onsdag ska vi tillbaka och kolla så att allt stämmer, men annars är allt klart! Inga fler läkarbesök! Awesome!

10 dagar kvar

Kategori: USA

Herregud! Idag är det bara 10 dagar kvar tills jag sitter på planet till New York! Fatta, det är 10 dagar kvar! Det är helt unbelievably men samtidigt väldigt awesome!

Jag längtar så jag spricker... Jag vill träffa alla amerikanare och se hur en vanlig amerikansk vardag kan se ut! Och det är ju faktiskt något jag själv kommer få uppleva! Underbart!

Om 11 dagar är jag i New York och uppdatera... Det är störd men på ett positivt sätt såklart! Puss.

Måndag den 16 juli 2012

Kategori: EVERYTHING

God morgon. Idag ser min dag följande ut, läkarbesök, aktivera mitt bankkort, äta lunch på brödboden, fixa mammas iPhone så jag kan ta med den, köpa lite kläder till moi, åka och hälsa på en vän i Uppsala och stor handla med mamma. Så det är min dag! En helt okej måndag.

Jag är lite nervös inför besöket hos doktorn eftersom de kommer bestå av att ta en spruta och jag gillar inte sånt, hjälp!

Igår blev det lite intriger här hemma, illa illa! Hoppas det löser sig snabbt och enkelt!

Pratade även med en vän till mig igår. Oh bubblan vad vi snacka, vi satt aldrig tysta en sekund, ha-ha!

Här har ni en typisk Felicia stil.  

Tänkte köra med en blå söt kavaj men det blev lite finare med en vit... Puss 

Tack...

Kategori: EVERYTHING

Blir alltid lika glad efter våra samtal. Du får mig att se på saker positivt, du är en helt underbar vän! Tack för att du finns! 

Borde ha sovit för längesen men jag är inte speciellt trött, suck! Får sätta på "lugna" listan på spotify och somna in till musiken. Låter som en helt underbar idé, godnatt!

Killar...

Kategori: EVERYTHING

Ibland undrar man vad killar tänker med! Huvudet eller lilltån? 

Hålla, väx upp! Ja, jag smsade dig först men du larvade dig så det är klart att jag smsar någon annan! Och då borde inte du bli så himla avundsjuk! Lägg ner...!

Du är inte den ända killen jag pratar med! Och jag är säkert inte den ända tjejen du pratar med! Men grejen är, jag bryr mig inte om vilka tjejer du pratar med. Det är upp till dig!

Nu ska jag ringa D, puss på er!

Söndags mys

Kategori: USA

Hellu, hur mår alla? Jag mår riktigt bra, dock väldigt väldigt trött så jag ska väl snart hoppa i sängs. Men innan det bjuds det på glass och jordgubbar och ett avsnitt av DH, söndags mys på höööög nivå!

Skype:ade för första gången med Rylee (min värdsyster) idag. Säger bara en sak, helt underbar tjej! Jag kommer trivas så himla bra med henne! Ser redan henne som en syster... Och de är alltid positivt, right?!

 

 

 

 

iPad

Kategori: EVERYTHING

Nu är jag hemma efter en lång dag. Alla vi var inne på att köpa en söt liten vit dator men så blev det inte, kom hem med en iPad istället! Det är så stört, jag har en helt egen iPad... Oherregud! Hihi... Så från och med nu kommer jag uppdatera från min iPad!
Vi kom även hem med två resväskor och lite tillbehör till iPaden.

Imorgon väntar nya äventyr, då blir det klädletande, läkarbesök och aktivera bankkonto! Ser fram emot det!

Nu ska jag skype:a med en vän till mig, ha de gött!

Visum

Kategori: USA

Hello alla söta!
Idag bestor dagen av handla lite små saker inför USA, awesome! Dator och resväskor, mums!

Blev rikigt riktigt sent igår, ajdå! Så känner mig inte helt på topp... Lite små trött men annars helt ok!

Juste, jag har fått mitt VISUM! Haha... Inte världens vackraste syn men det funkar! Puss

Instagram...

Kategori: EVERYTHING

När jag är i USA kommer jag inte bara uppdatera på bloggen, kommer även uppdatera på instagram med mycket bilder, så följ mig även där! Felicialeinonen
Nu blir det seriöst en dusch och sängen, godnatt!

PAPPA

Kategori: EVERYTHING

Hello!
Åkte hem en dag tidigare eftersom jag och storesyster inte kom så himla bra överens, that's life! Dock kände jag att det var riktigt tufft och säga hejdå till min pappa för det var min sista vecka hemma hos honom innan usa-resan... Det var lite kämpigt med att hålla tårarna men jag kunde hålla mig.
Jag kommer såklart träffa honom innan jag åker, men hallå? Det är klart det är jobbigt och säga hejdå speciellt om jag inte träffar honom lika ofta som min mamma. Men huvudsaken är att vi båda älskar varandra och vet om de!
 
Nog om de. Har iallafall packat upp allt och pratat lite med mamsen om morgondagen. Vi ska åka och kolla på en dator och resväska inför usa, jippi! Det är såklart inte bara de som behövs fixas, det är lite små saker här och där!
 
Ska nog ta en dusch och hoppa i sängs, puss!
PAPPA!
 
 

Lördag

Kategori: EVERYTHING

Lördag lördag lördag, det innebär äta sig tjock med godis! Men för tillfället känner jag inget sug för godis, blä!

Pratade med två vänner igår natt vilket gjorde att jag gick och la mig ruskigt sent, fyfy! Och jag vaknde ju inte jättetidigt heller, toppen!

Måste börja fixa ordning mig, puss!

En söt vit ....

Kategori: EVERYTHING

Innan jag åker till USA skulle jag vilja ha med mig en söt  liten liten vit datorn... Orkar inte ta med min stora! Och små datorer går och gömma lite här och där, right?!
Så jag har kollat med mamma om datorn och hon verkar nästan lite på, får vänta oss se! Puss
 
 

Strömavbrott

Kategori: EVERYTHING

Hemma från Sollentuna. Blev converse men inga jeans, istället för jeans blev the 2 par shorts och 2 par t-shirtar, härligt härligt!
När vi gick runt och letade jeans till mig gick strömmen, det blev nästan helt svart. Man såg såklart vart man gick men mörkt blev det, haha.
Innan vi åkte hem svängde vi in på Maxi och handlade lite smått och gott, som tex, Ben and Jerry's, awesome!
Vi fick även med oss pizza hem, underbart! Är de fredag så är de...

Men gud, idag är de fredag den 13. Börjar nästan inte tro på de eftersom min dag har varit helt grym.

Nu blir det DH, puss!
 
 

Converse and jeans!

Kategori: EVERYTHING

Hey boys and girls!

Även fast vädret inte är på topp idag ska vi åka till Sollentuna för att köpa converse och jeans, älska de!
Annars vet jag inte vad dagen har och bjuda på men det lär jag märka, ha det gött!
Ps. Mamma är hemma från Toronto, yeeees! Har saknat henne!

2 veckor kvar...

Kategori: EVERYTHING

Det är precis 2 veckor kvar tills jag sitter på planet till New York (förberedelsekursen), herregud! Nu längtar jag nästan dit, är det konstigt?
Det går verkligen upp och ner hela tiden med alla känslor, men det är bara att vänja sig eftersom när jag är i USA kommer de nog vara så hela tiden, upp och ner, upp och ner!

Pappa kom precis in och sa att jag åker den 26 juli (vilket vi redan visste) till New york och att planet går 07.20 på morgonen, shiiit! Jag åker verkligen snart!

New York here i come!

JAG VILL HA BIL!

Kategori: EVERYTHING

God eftermiddag, jag har seriöst hittat min drömbil! En stor svart Volvo! Underbart...
Vi var ju som sagt på lite äventyr igår med pappa. Först tog vi oss till polisen sedan kollade vi runt i Sollentuna ccentrum och sen begav vi oss till Täby centrum.
I Täby tog vi en fika och gick in på Hollister, tyvärr hittade jag inget, suck! Föredrar Stockholm... Efter Täby åkte vi även förbi en Volvo butik fullt med bilar! Iiii.... Och det var där jag såg min ögonsten, ojojooj.... Underbart!!! Vill ha bil nu.
Annars hände inget speciellt!

Idag är vädret inte på topp vilket får mig att bara vilja ligga i sängen och dega, så de är de jag ska göra! Ha de gött!

Godnatt

Kategori: EVERYTHING

Godnatt! Nu väntar sängen... Sköööönt!

HOLLISTER

Kategori: EVERYTHING

Sitter i bilen, sitter alltid i bilen nuförtiden, på väg till Täby för fikapaus och Hollister... Mums! Är de Lill-lördag så är de!

Vi tog en liten sväng till Sollentuna först eftersom pappa var tvungen att fixa nytt körkort och pass. Alltid lika trevligt att vara hos polisen, Right?
Han som hjälpte att fixa passen och allt var en lite ögonsten, mums! Hihi...

BED HERE I COME

Kategori: EVERYTHING

Sitter på tåget på väg hem från kista... LOL, var en riktigt bra film, dock är det mer en tjejfilm än killfilm, sorry Guys!
Men skulle starkt rekommendera skiten. Gå och köp biljetter till LOL, ni lär inte bli besvikna!

Det ända som frästar mig just nu är sängen! Ta mig snälla till sängen snabbt, puss.

BIIIO

Kategori: EVERYTHING

Nu blir det LOL med systern min, ha det gött!

LOL

Kategori: EVERYTHING

Alltså jag håller på och dö av trötthet här borta men det är inte det värsta av allt! Ikväll ska jag på bio med min syster och filmen börjar inte fören 21.30, yey.. Frågan är om jag kommer kunna hålla mig vaken i biosalongen, jag hoppas det!
Filmen vi ska se heter "LOL" och jag vill verkligen se den! Så jag får helt enkelt tvinga mig själv att vara vaken.

Nu ska jag kolla på DH och sova... puss

Ambassaden avklarad!

Kategori: USA

Ambassaden avklarad! Härligt!

Man behöver seriöst inte vara nervös inför besöket, helt onödigt! Ha med alla pappren så kommer allt gå gallant!

Frågan jag fick på intervjun var vart i USA jag skulle och om jag såg fram emot de, enkelt och snabbt!
Så jag har varit nervös för ingenting, haha! That's life, right?

Sitter annars i bilen på väg hem. Ska kolla med pappa om han kan köpa donken till mig, vrål hungrig! Puss

Amerikanska ambassaden

Kategori: EVERYTHING

God morgon. Sitter redan i bilen mot amerikanska ambassaden, hjälp!
Kände lugnet imorse men nu börjar nervositeten komma... Andas!

Sigtuna

Kategori: EVERYTHING

Okej, jag ska vara ärlig! Jag är ganska nervös inför interjuven jag har imorgon vid Amerikanska ambassaden. Klart man vill ha sitt visum och allt klart men för att allt ska bli klart måste man också göra allt. Och frågan är, kommer jag våga att göra interjuven? Jag hoppas de!

Blev en liten sväng till Sigtuna idag med T. Var tvungen att åka hem till mamma och fixa en liten grej. Efter "besöket" tog vi oss ner till stan och tog bussen hem till pappa. Trevligt trevligt!

Måste börja tänka på att gå och sova eftersom imorgon ska jag upp riktigt tidigt, puss på er!

Amerikanska ambassaden

Kategori: EVERYTHING

I väntan på att min te ska bli klart tänkte jag kasta in ett snabbt inlägg om vad som händer och fötter idag.

Förtillfället kollar jag just nu på Desperate Housewives, mycket bra må jag säga. Senare idag ska vi även åka och handla så det innebär att jag måste fixa iordning mig. Om man tänker efter är det bara toppen för då kan jag fixa med mitt hår, som tex använda hårinpackning, härligt!

Imorgon måste jag upp riktigt tidigt. Jag och pappa ska åka in till Amerikanska ambassaden och fixa mitt visum till USA. Men det är inte det jobbigaste, vi måste vara där inne prick klockan 8, awesome!

Äntligen hemma.

Kategori: EVERYTHING

Nu är vi äntligen hemma! Bilresan tar ju sin tid, 1h, eller 2h om man stannar och äter någonstans. Och det var precis det vi gjorde, stannade och åt på vägen. Och klart som attans hade jag ont i magen och var riktigt trött men tog mig igenom maten och bilresan like a boss.
 
Helgen har varit bra och soft, dock lite tråkigt väder men annars bra. Middagen i Järlåsa var både trevlig och god! Kortspelandet har varit superduperkul, vann kanske 2-3 (?) matcher.
 
Imorgon ska jag upp riktigt tidigt. Jag ska nämligen följa med pappa och lägga asfalt någonstans och såklart måste vi sticka super tidigt, som tex 5-6, underbart! Får se om jag orkar följa med eller om jag stannar hemma och sover ut, märker imorgon.
Eftersom att jag är lite små trött hade jag tänkt sätta på lite DH och kolla på några avsnitt innan läggdags. Puss
 
Lite bilder från helgen.
 
 
 
 

På väg hem

Kategori: EVERYTHING

Förlåt mina läsare... Det har varit en riktigt seg dag idag... Kollat på DH och spelat plump med pappa, T och N. Gick grymt bra för mig, haha!

Nu sitter vi iallafall i bilen på väg hem från Siggefora, Awesome!
Det är alltid roligt att komma bort från Sigtuna men inte allt förlänge. Alla vet ju att "Borta bra men hemma bäst" är sant, eller hur?

Plump

Kategori: EVERYTHING

Nu beger vi oss mot Järlåsa på middag... Grillat med potatis och allt, typisk sommarmat.

Har precis spelat plump med pappa och T, såklart förlorade man två av tre gånger. Nästa gång då ska jag vinna alla gånger. Puss

Middag i Järlåsa

Kategori: EVERYTHING

God eftermiddag, nu sitter vi i bilen mot godisaffären, fy vad gott det ska bli med godis!

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos mostern min, mysigt mysigt!

Uppdaterar senare sen, puss

Vi kom fram levande

Kategori: EVERYTHING

Vi kom fram levande och sams, härligt! 
 
Har varit här några timmar redan, mottagningen är bättre än jag hade trott,hihi! Man glömmer hur det är. 
 
När vi kom hit fick man ett glatt välkomnande av en fin liten kusin, gjorde nästan min dag! Tack älskling! Hon vill verkligen inte att jag åker till USA, och jag förstår henne. Kommer bli svårt att lämna allt och alla. 
 
Nu ska jag och T gå och ta bort vårt smink och kolla på DH. Får hoppas att morgondagen blir lika bra som denna dag. Ha de gött! 

Fullpackad bil...

Kategori: EVERYTHING

Nu sitter vi alla i en fullpackad bilen mot sommarstället, mysigt! Får hoppas att helgen blir bra och att alla håller sams. Puss 

High School 2012-2013

Kategori: USA

Oherregud, det börjar närma sig nu... 20 dagar kvar tills jag står på Arlanda flygplats och säger hejdå till min familj i 10 månader. Hur ska jag klara av det här om jag redan nu är nervös?
Men om man tänker efter är det ett fett stort beslut jag tog i november (?), och det bästa av allt är att jag håller fast vid det. Klart jag blir nojjig över lite små saker då och då men i slutändan är jag glad över att jag beslöt att göra det här. För det är nu eller aldrig. Jag kommer förhoppningsvis få uppleva något som jag aldrig har gjort förr, och det är magiskt.
 
Det är ett stort steg jag tar i livet. Helt själv ska jag åka till Rogers som ligger i Arkansas som en utbytesstudent, eller jag åker såklart med STS (organisationen), men när jag väl är hos min värdfamilj är jag själv. Jag känner inte min värdfamilj till 100% men det ska bli oerhört kul att få lära känna dem! Att få uppleva en helt ny kultur, deras regler, deras vardagsrutiner och hela kalabaliken.
 
Nu ska vi börja röra oss möt vårt sommarställe, ha de så gött nu. Puss

Trip med pappa

Kategori: EVERYTHING

God morgon på er!
Idag fick det bli en tidigt morgon eftersom T skulle köpa biljetter till konserten, men som det ser ut nu är det slutsålt, suck!
Får hoppas att hon hittar biljetter...

Idag åker vi som sagt till sommarstället, jag ska försöka uppdatera som mycket som det går men förvänta er inte något eftersom mottagningen inte är på topp.

Jag ser fram emot denna lilla trip vi ska göra med pappa... Men om det skulle bli dödstråkigt har jag laddat upp med DH och The Sims 3, så lite förberedd är jag, hihi!
 
 
 
 
 

22 april 2013

Kategori: USA

Okej, så jag har fått höra att Justin Bieber ska komma till Sverige den 22 april 2013, och det är solklart att jag inte är hemma! Jag är ju då i USA, lovely!
Den dagen (22 april 2013) då Justin Biebers konsert ska äga rum i globen tänker jag sörja till alla som inte fick tag i någon biljett, jag sörjer för er också!

Klart det ska bli kul och åka och uppleva en helt annan värld med folk jag inte känner. Men det kommer även bli trist att jag inte kommer få uppleva hans konsert. Men jag får helt enkelt se de på den positiva sidan, jag får uppleva något som inte varar en dag, som tex hans konsert.

Det är precis 3 veckor kvar tills jag åker till New York, och jag tycker redan att det ska bli jättejobbigt att lämna allt! Jag är så sjukt nervös och samtidigt ledsen... Nervositeten som uppstår när jag tänker på USA, hjälp!
Jag tror ingen av mina nära och kära vet hur jag känner och jag vet definitivt inte hur DEM känner, nervösa? ledsna? oroliga? glada? Jag vet inte! Jag får helt enkelt panik. Det börjar närma sig nu!!!
 

Pappa vecka, here i come!

Kategori: EVERYTHING

Nu är jag redo för en hel vecka hemma hos pappa. Allt är packat och klart!

När vi kommer hem till pappa ska vi åka och stor handlar inför helgen eftersom vi ska till vårt sommsrställe, härligt härligt! Får hoppas att vädret är på vår sida, om inte får jag väl ta och be lite till gudarna där uppe!

Ska försöka uppdatera när vi är på vårt sommarställe, kan dock bli lite svårt eftersom mottagningen är inte på topp där ute, men men... det är landet så man förväntar inte sig direkt att det ska vara på topp! Puss

Banken avklarad...

Kategori: EVERYTHING

Hej hej. Barnvaktsaken har gått riktigt bra, han tar ju som sagt hand om sig själv, hihi!
Själv har jag fixat min garderob, tagit bort lite kläder som inte är lämpliga för USA och lite sånt!

Har precis kommit hem från banken med mamma, pappa och T. Gick snabbare än vad jag hade trott, härligt!

Det som väntar nu är packningen till pappa, orkar seriöst inte packa men det är ett måste så de är bara att ta tag i det, puss!
 

Barnvakt (?)

Kategori: EVERYTHING

God morgon... Solen tittade fram ett litet tag vilket fick mig att tro att det skulle bli bra väder idag, men icke sa nicke! Nu är det lite mindre sol och det har gjort att jag inte orkar gå ut... Härligt! Så istället får det bli frukost och DH, underbart!

Jag är ju som sagt barnvakt idag. Men grejen är, han tar så himla bra hand om sig själv. Han fixar frukost till sig själv (och trust me jag frågade om han ville ha hjälp ungefär 4ggr men icke sa nicke), han klär på sig själv (vilket han har gjort länge, men iallafall), han klarar sig helt enkelt på egen hand, vilket gör det underbart att passa honom. Okej, han kan bli jobbig, han är ju trotsallt min lillebror men för det mesta är han ganska chill.
 

Bokföring

Kategori: EVERYTHING

Man börjar alltid med att skriva "Hej" så därför tänkte jag börja med "Godnatt".
 
Godnatt... Klockan är mycket, vilket innebär sängen för mig. Imorgon är jag barnvakt åt min lillebror får hoppas att vi kommer bra överens, haha... Det lär vi göra! Så länge han lyssnar på mig är det chill!  
 
Måste packa inför nästa vecka eftersom nästa veckan ska jag spendera hos pappa, mysigt!
 
Bokföringen gick kanon. Det är riktigt skoj att hålla på med siffror och det är just därför jag tror ekonomiprogrammet kommer bli toppen för mig.
 
 
 
 

Arbetsmiljöverket

Kategori: EVERYTHING

Ändrade planer. Jag hade totalt glömt bort att jag skulle till mormor och morfar för att göra lite bokföring. Vilket betyder att efter middagen blir det en sväng hem till dem, awesome!

Har fått något brev av Arbetsmiljöverket, verkar vara ganska nyttig information om sommarjobb och hela alltet! Ha det gött!

Man ska inte klaga...

Kategori: EVERYTHING

Hallo... Hur har eran varma dag varit idag? Bra? Härligt!
Själv har jag inte spenderat denna varma dagen ute, jag har nämligen varit inne i en galleria all day long. Jag hittade allt jag var ut efter, det gjorde även T.
 
Har fått höra glada nyheter idag. Det är bestämt... Vi åker till landstället med pappa på fredag, mysigt! Det ser jag fram emot eftersom vi nämligen alltid annars brukar åka med mamsen men inte denna gång, hihi! DADDYTIME!
 
Dagen är än inte slut så vi får se vad som hände, har lite små planer här och där. Kanske drar till en kompis senare sen, vem vet!
 
Om jag ska kortfatta denna dag så har dagen varit oerhört bra och varm! Men man ska inte klaga, right? Puss
 

Läkarbesök, check!

Kategori: EVERYTHING

Läkarbesöket är nu avklarat, härligt! Gick bättre än jag trott. Fick även lite stöd av min andra halva, tack älskling! You rock... Som ställer upp för mig i sådan här små situationer. Puss

Snart, eller snart, drar jag till Kista med storesyster och köper lite små saker... Jag hade tänkt köpa nagellack, kanske kommer jag hem med något annat också. T ska väl handla kläder antar jag väl.

Jag åt frukost vid halv 8 men känner mig redan nu lite små hungrig, suck. Jag kommer bli tjock om jag äter HELA tiden, hihi... Nä då, jag kommer inte bli tjock! Eller?

Myggjävlar...

Kategori: EVERYTHING

Precis hemkommen från Uppsala. Dock är jag nästan ihjäl biten av alla myggjävlar! Dööö... Hatar myggor! Under om de finns någon där ute i hela världen som verkligen älskar myggor, knappast, eller?
 
I Uppsala bjöds det på grillat kött och kyckling med potatis och goda såser, smarrigt värre, Ben and Jerry's glass och även vanlig vaniljglass med jordgubbar blev det till efterrätt, riktigt gott det med!
Vi hade de en väldig trevlig stund. Det var jag, mamma, lillebror, och någon kompis till mamma och hans ena dotter, mycket trevliga!
Jag och K kom mycket bra överens, underbar tjej.
 
Men nu är jag hemma i mitt nystädade rum, awesome! Ska ta ett LÅNGT bad med hårinpackning och hela rubbet. Sen kolla på ett (bara ett) avsnitt av DH efter det ringa M och sedan sova eftersom imorgon är det upp tidigt som gäller, läkarbesök! suuck...! Puss.
 
Ps. Dem hade även världens sötaste kanin. Kommer dock inte ihåg vad kaninen hette, hihi...
 
 
 

Glass och jordgubbar!

Kategori: EVERYTHING

Sitter ute hos min mormor och äter glass med någon hemgjord jordgubbssås, mycket gott! Sommaren är häääär!

Det är väldigt kul att umgås med henne men det är väldigt pinsamt att åka och handla med henne. Hon ska alltid klaga på ett eller annat, påminn mig att jag aldrig mer ska följa med och handla! Okej?!
Annars är hon en mysig dam! Snäll och rolig, dock lite små jobbig när hon blir så himla nyfiken på allt man göra... Hihi! Mormor!

Imorgon blir det inte stockholm stället blir det Kista. Dock ska jag inte handla kläder istället ska jag uppdatera mig lite på nagellack fronten, behövs om man säger så! Puss
Testade min mormors solhatt hon köpte i Thailand, riktigt fashion!
 
 
 

STÄDA

Kategori: EVERYTHING

Solen steker genom mitt fönster, vilket får mig att vilja gå ut och sola. Men det kan jag inte göra, först måste jag städa mitt rum, fuuuun! Efter 2h (?) städning ska jag fixa iordning mig och sedan kanske gå ut och träffa någon eller så åker jag till min käre mormor och hälsar på henne.
 
Ikväll ska tydligen vi åka in till Uppsala och grilla och spendera kvällen där, det blir säkert trevligt!
 
Får se om det blir någon Stockholm imorgon, osäker!
 
Måste börja städa nu så jag inte blir klar ikväll. Idag blir det städning får grunden. Det blir Hög musik på och bara städa! HÄRLIGT... Ha det gött!
 
 

Lovat är lovat!

Kategori: EVERYTHING

Är riktigt aptrött så funderar på att hoppa i säng och ringa M, vi får se om jag pallar! Men jag har ju lovat att ringa honom så lovat är lovat!

Blev inte så himla mycket DH för mig, gick ut med mamma och lillebror istället, alltid lika trevligt!

Efter Pturen fick jag ett samtal från min käre mormor. Hon bad mig komma över någon dag eftersom hon saknar mig, kanske vill hon baka något tillsammans, som vi ofta gör. Felicia och mormor tid!

Stockholm

Kategori: EVERYTHING

2 juli, 24 dagar kvar till USA, spenderade jag med K. Vi begav oss in till Stockholm och shoppade loss. Kom hem med lämpliga kläder för USA, vilket känns toppen!

Imorgon väntar storstädning för min del och på onsdag blir det in till Stockholm med T och shoppa, awesome! Sistertime!

Nu ska jag njuta av dem sista timmarna av dagen med Desperate Housewives, ha de gött!

Italien - Spanien

Kategori: EVERYTHING

Har precis kommit hem från söndagshandlingen med mamma, fick med mig lite smått och gott därifrån.
 
Idag har jag spenderat tid med min käre fader. Vi har åkt lite lastarbil och handlat både smått och gott. Säger bara, pappa tid är det bästa som finns! Eller föräldrartid, kanske? whatever, ni vet vad jag menar!
 
Idag släppte alla mina tankar. Har gått runt hela helgen och väntat och väntat och idag kom det! Nu kan jag äntligen andas ut! Det har verkligen varit en marddrömshelg, inte kul!
Men nu är det slut på de!
 
Idag är det finalen emellan Italien och Spanien, vilka vinner tror ni? Spanien? Det är klart!
Matchen kommer ses av mig, mamma och lillebror och våra stora feta godisarpåsar vi fick av mamma idag, älskar dig!
 
Imorgon väntar shopping med min halva, ser fram emot det! Hon har även hört av sig vilket är en lättnad eftersom nu vet hon vad som har hänt och det innebär att hon är back in business.
 
Matchen börjar om 1 min, puss!