NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

Single or faithful?

Kategori: EVERYTHING

Satte ihop tre bilder och jaa... en bild säger mer än tusen ord!
 
Ja, som det står där uppe? Vad väljer du? Single or Faithful?
Jag vet redan vad jag skulle valt! Men det är som sagt upp till var och en.
 
Är precis hemkommen från en promenad med S och T. Vi är lika "busiga" varje gång, trust me!
Fick höra både skvaller och ärlighet från tjejerna. Det var även skönt att komma ut en liten stund fast det började små regna på vägen hem, tar det med en nypa salt like a boss!
 
Nu blir det filmstund med systern min. Vet dock inte vad som väntar i 1h 30min eller 2h, men något bra, hoppas jag!
 
 
 
 
 

I need you...

Kategori: EVERYTHING

Klara Klara Klara... Kan du komma hem? Skulle behöva någon och prata med, tex, dig!
Och jag vet att du inte har någon mottagning där uppe du är just nu men jag har iallafall skickat ett eller några sms till dig om vad saken gäller. Så aaa... Kom hem, saknar dig. Puss
 
 
 

RUDBECK

Kategori: EVERYTHING

Kommer ni ihåg när jag fick ett brev av någon människa? Det kommer iallafall jag ihåg! Jag har fortfarande inte fått reda på vem det var/är... riktigt störande, eller vad tycker ni?
 
Skulle va riktigt roligt om man fick en till ledtråd, eller hur?
För man vill ju veta vem de är, right?
 
Men just jävlar! Jag kom in på mitt förstahandsval när det angår gymnasiet! Ekonomiprogrammet på Rudbeck!!!! Ska dock inte börja där nu i höst eftersom USA väntar men när jag kommer hem blir det Rudbeck! Blev så glad när jag fick beskedet... haha, Rudbeck har alltid varit min drömskola! Så då kan ni ju fatta att jag blev glad, eller hur?!
 

Pappa helg

Kategori: EVERYTHING

Pappa helg, vilket innebär spendera tid med honom, awesome! Får se vad händer och fötter denna helg... Men vet redan så här mycket. Idag blir det ut och leta present till en av kusinerna och middag på de, mysigt!
 
 
 
 
 
 

Skvaller och kompani

Kategori: EVERYTHING

Drar snart ner till stan för att träffa en kompis som jag inte sätt på ett bra tag, ska bli mycket kul och få hör om vavd som har hänt sist vi sågs, puss.
 

Spansk kille?

Kategori: EVERYTHING

Hallo, hur har er dag varit hittills? Min dag har varit awesome! Åkte till K vid 10 tiden och åt frukost med prinsessan, vart ute och gått med C och fixat läkartid till moi, äntligen! Vi har även gjort lite icetea and designat en t-shirt, apsnygg blev den. Tog dock inget foto på t-shirten, suck! Annars har vår dag varit skööön. Solen har ju trotsallt tittat fram mer eller mindre! Och när den väl tittat fram har de varit riktigt mega skönt!
 
Spanien vann igår på straffarna, underbart! Dem är i f*cking final!!! Jag tyckte matchen var både bra och spännande! Eller vad tycker ni? Både jag och K har kommit fram till att nästan alla i Spaniens lag är snygga, så man kanske ska satsa på en spansk kille? Ha-ha.
 
Får se vad som händer resten av dagen, puss.
 

Ändrade planer

Kategori: EVERYTHING

Ändrade planer. Jag sover hemma hos K istället, lovely! Åker väl hem till henne om några timmar!

Blev väldig nöjd med mitt hår, ser naturligt och bra ut. Det blev lite kaos hos friösren idag mellan en kund och personalen, ha-ha.
Kanske inte ser så himla stor skillnad på bilden.
 

Frisören kallar

Kategori: EVERYTHING

Pigg som en ärta vaknade jag kl 9.00 idag, alltid lika härligt! Dagen började bra tills jag märkte att jag hade jätteont i ryggen. Fattar inte vad jag har gjort, succk!

Senare idag tänkte jag åka hem till storesyster eftersom vi båda har tid hos frisören 14.00 så kom på att vi kunde samåka dit, bra idé!

Skulle egentligen få hem en killkompis idag men så blir de inte nu efterosm vi började små bråka igår kväll, thats life! Vi står inte riktigt på samma sida av vår vänskap!

Min andra halva kommer senare idag. Hon ska nämligen sova hemma hos mig ikväll, awesome!
Bli även inbokad med henne den 3-4 juli, undra vad vi ska hitta på då.
 

Friends with benefits

Kategori: EVERYTHING

Precis hemkommen från en liten tur i trafiken. Gick kanon, man blir bara bättre och bättre! Eller vad säger du K?
 
Min andra halva ringde mig idag vid 4 och bad mig komma och hämta henne, eller jag sa att jag kunde komma dan innan, och gärna gör jag de. Allt för dig, hihi!
 
Vi la oss bekvämt i soffan med en Ben and Jerry's (vi dela på en) och satte på "Friends with benefits". Eftersom K inte hade sätt FWB så satte jag på filmen med glädje och kollade på den och mumsade Ben and Jerry's, awesome!
 
Under filmen ringde mamma mig och berätta hela sin livs historia, eller hur hennes dag hade varit, så var tyvärr mer inne i samtalet än filmen, ha-ha. Men jag har ju redan sätt filmen så vet ju liksom vad som händer i slutet och allt!
Det slutade med att mamma kom hem med donken till oss (henne idé, lovar!), wonderfuuuulll! Var dock inte så sugen men åt med "hungrig" mage!
 
 
 

tick-tack tick-tack...

Kategori: EVERYTHING

Varför ska alltid tiden gå så himla sakta när man väntar på sin andra halva? suuuuccck!!! Ja, men seriöst! Klockan går alltid lika sakta men när man väl har roligare går den snabbare. Knas! Kan såklart bero på att man inte tänker på klockan just då, eller?
 

26 juni 2012

Kategori: USA

Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag sitter på planet till New York bort från alla mina nära och kära. Det kommer bli tufft men det är förhoppningsvis någonting jag alltid kommer kunna kolla bak på och le över.

Elsas hemlighet

Kategori: EVERYTHING

Elsas hemlighet, är en bok som har inspirerat mig till att blogga mer än vanligt. Dock kan jag inte blogga från mobilen nu förtiden eftersom appen är lite knas, inte bara för mig även för andra också. Men så fort appen blir klar kommer jag börja blogga mycket mycket mer!
 

Bulgarien

Kategori: EVERYTHING

Veckan i Bulgarien har varit underbar! Det var varit varmt, skönt, poolen har varit svalkande, havet har varit awesome men mycket stora vågor även starka strömmar. Till och med så starka att en svensk kille kom under vatten på grund av de. Vilket ledde till att livvakterna fick ingripa, både otäckt och ballt att se! Maten har även varit en guldklippa! Det har nämligen varit olika "mat teaman" varje middag, som tex. Asiat, BBQ och massa mer. Goooott!
 
Kvällarna har bestått av fotboll (Spanien-Kroatien 1-0, Sverige-Frankrike 2-0, Spanien-Frankrike 2-0), läsning, spelat volleyboll och biljard med familjen,kollat på dansshower som bjöds på kvällarna och tagit promenader.
 
Vi har även varit på lite utflykter. I torsdags begav vi oss till ett shoppingställe som hotellet anordnade, det fanns mycket fina saker föll mig på smaken men kom bara hem med två väskor (en till mig och en till min andra halva). Vi åt även bananchoklad pannkakor som var så himla goda! väldigt mättande men goda!
I söndags åkte vi på en "safariutflykt". Var väldigt kul att se olika miljöer men de var oerhört guppigt när man åkte safaribilarna. Bilarna var gamla krigsbilar eller vad han nu sa. Efter en lång och guppig safaritur åkte vi en stor drakbåt genom en "krokodilflod", det fanns dock inga krokodiler men sköldpaddor fanns det. Det var både roligt och mysigt att sitta i båten och kolla på allt, påminde lite om Thailand.
 
Det var väl en korfattad vecka om vad som har hänt i Bulgarien. Njut av bilderna, ha de gött!
 
 
 

Saknaden är stor

Kategori: EVERYTHING

Jaaa, klockan är 08.00 men i Bulgarien är klockan 09.00, så skyller på de!
Senare idag kommer min andra halva hem till mig. Det är stört hur mycket man kan sakna en person på en vecka! Hur mycket kommer jag då inte sakna henne när jag är i USA?! Vill inte ens veta!

Ska kolla lite mer igenom alla bilder från Bulgarien, så håll i hatten. Puss

Skiten gillade presenten!

Kategori: EVERYTHING

Min underbara halva, jo jag menar såklart Klara, fick då en jättefin väska och ett vykort av mig. Dock var jag lite osäker på om skiten skulle gilla väskan eller inte. Men som tur doooog hon lite när hon såg den, haha.. Även hennes mamma gjorde också de! Så mitt köp var lyckat som en stekt chokladpannkaka! Apropå en stekt chokladpannkaka, åt vi världens godaste/mättande pannkaka i Bulgarien, helt wonderfullll! Ge mig receptet kanske?

Hemma i regnet!

Kategori: EVERYTHING

Tänkte bara säga att jag nu är hemma i Sverige igen, trevligt trevligt! Brun och fin är jag också, och det är alltid ett plus, right?

Ska kolla igenom ALLA bilder från B nu. Så håll i ert sug och kolla in bloggen imorgon så bjuder jag på både fina och "kom och hjälp mig" bilder. Puss!

Uppdatera

Kategori: EVERYTHING

Imorgon kommer jag hem från utlandet och då jävlar ska jag uppdatera i bloggen. Ha de gött, puss

BULGARIEN

Kategori: EVERYTHING

Snart lyfter vi mot Bulgarien, awesome! Det är skit varmt i planet, ge mig luft!

Aja... Skriver när vi kommer fram, om vi kommer fram!

ARLANDA

Kategori: EVERYTHING

På väg till Arlanda nu, känner nervositeten i magen nu men fykatten vad skönt det ska bli och komma iväg! Ha de gött

ALLA BETYDER LIKA MYCKET

Kategori: EVERYTHING

Det är människor som blir utsatta för mobbning varje dag! Det är fruktansvärt.

Tänk alla barn även vuxna som känner att det är jobbigt att gå till skolan/jobbet på grund av att det finns människor som är elaka.

Jag personligen tycker det är respektlöst! Alla är lika mycket värda. Oavsett om man är ljus eller mörk, smal eller mullig, kort eller lång, blond eller brunett, eller kommer från ett annat land! Alla är lika mycket värda! Och det tycker jag alla borde veta!

Jag tycker även om man själv är utsatt för mobbning ska man säga det till någon som man kan få hjälp av. För ingen, då menar jag verkligen ingen, ska behöva gå runt rädd och inte tycka att man är tillräckligt värd sin plats i världen!

 

NU LEKER LIVET

Kategori: EVERYTHING

Sprungit 6.64km, packat klart inför Bulgarien och gjort hårinpackning i håret, nu leker livet!

Är hemma hos mamma nu, känns väldigt skönt!
Ska upp tidigt imorgon för att fixa i ordning mig för flygresan. Självklart ska jag uppdaterar imorgon innan vi flyger. Puss på er!

 

VAMPIRE SUCK

Kategori: EVERYTHING

Movie time with big sister, awesome!
De blir vampire suck, har dock hört att filmen suger men eftersom båda har natthumor lär vi ta oss igenom denna film med både skratt och tårar.

Imorgon åker vi alla barn hem till mamma för på måndag åker vi som sagt bort till värmen, puss!

 

 

VART ÄR SOMMAREN?

Kategori: EVERYTHING

Tagit det väldigt lugnt idag. Kollat på 90210 och fixat i ordning mig, riktigt Skönt!

Vädret har inte varit någon vidare idag, hallå? Vad har hänt med den svenska sommaren? Känns som att den är borta, mysigt!

Bulgarien om 2 dagar, taaaaggggaaaa!!

Sverige, kom igen!

Kategori: EVERYTHING

Jaha nähä... Sverige förlorade igen! Hallå? Kom igen, bättre kan ni, eller?

Utifrån att Sverige förlorade var det en hyfsad bra match, ganska spännande!

Nu blir det skräck med storesyster. Får hoppas att jag kan sova inatt, puss på er!

BEN AND JERRY'S

Kategori: EVERYTHING

Nu blir de Ben and Jerry's and 90210 tills Sverige - England matchen börjar, livet leker! Puss

PAPPA HELG

Kategori: EVERYTHING

Idag mår jag mycket bättre, ingen huvudvärk eller så, tack för de!

Har packat inför Bulgarien, vilket känns toppen skönt. Nu kan man sluta stressa över de!

Får se vad som händer och fötter denna helg, är ju hemma hos pappa. Något kul lär vi hitta på. Ha de gött!

 

TJOCKIS

Kategori: EVERYTHING

Fick min tjockis mat iallafall!! Pizza.... Mums! Tack mamma!

BALEN 2012

Kategori: EVERYTHING

Balen, vad kan man säga? Den var både trevlig och rolig. Maten var god, "dansen" var kul för stunden (fick dock ont i fötterna),sällskapet var trevligt, lärarnas tal var söta och kärleksfulla och de som fick stipendium blev både förvånade och glada. Min klass fick mest stipendium, härligt!

Alla var så stiliga och söta! Var riktigt roligt att se alla killar komma så uppklädda och fina. Alla kom verkligen med ett leende på läpparna, vilket alltid är ett plus.


 

TJOCKISMAAAAT...

Kategori: EVERYTHING

Solen är framme och jag, M och K ligger nere på soldäcket vid stan, underbart! Sigtuna är så fint på sommaren.

Själv har jag ont i huvudet och är sugen på pizza och choklad, vill ha tjockismaaaaaat...!!! Får tvinga mamma att köpa något gott idag annars kommer mitt liv gå under! Ha de gött.

 

SNACKA PÅ...

Kategori: EVERYTHING

Tar moppen över till min vackra vän nu, hoppas inte jag får VÄRSTA utskällningen av henne. Igår sa hon klart och tydligt "Imorgon ska jag ta en snack med dig, Felicia!". Önska mig lycka till, puss.

 

NJUTER FULLT UT...

Kategori: EVERYTHING

Fruktsallad och 90210 är ett väldigt bra sätt att starta sommarlovet på, jag njuter... Och snart njuter jag ännu mer eftersom vi snart åker till Bulgarien, bara 4 dagar kvar. Puss

 

GLA CHEJ

Kategori: EVERYTHING

Inga hål här bort, awesome! Nu kan jag åka till USA utan att behöva oroa mig, mys!

FOLKTANDVÅRDEN

Kategori: EVERYTHING

Tick tack tick tack. Det ända som hörs i detta rum.
Just nu sitter jag inne hos folktandvården och väntar på min tur. Har inte varit hos tandläkaren på ett tag men det ska nog gå bra!

Känner mig lite små seg faktiskt, kunde knappt sova inatt. Jag var skit trött men drömde så konstiga drömmar hela tiden, roligt!

 

VÄNTAN PÅ BUSSEN

Kategori: EVERYTHING

Väntan på bussen är inte det bästa jag vet! Men när man väl sitter på bussen finns det inget bättre, hög musik och hög musik! Toppen...

På väg till K nu och efter det beger vi oss vidare till sjudar. Ha de gött!

 

FOTBOLL MED KLASS

Kategori: EVERYTHING

Står på fotbollsplan med lite klass, skolavslutningsklänning och allt! Awesome!

Annars har lillebror fotbollsträning. Ska stå och heja som en galning. Älskar Dig, gör storesyster glad nu, visa vad du går för! Puss.

 

SOMMARLOV

Kategori: EVERYTHING

Det här är sjuuuukt! Jag har fått sommarlov... Så jävla skööönt! Och snart åker man till Bulgarien, awesome! En bra början på sommaren!

Väldigt tråkigt att splittras från klassen men man kan hålla kontakten iallafall!

Sitter just nu i pappas lastbil, väldigt roligt att umgås med honom. Kommer sakna honom såååå oerhört mycket när jag åker till USA! Hur ska jag klara mig?

Ikväll får jag se vad som händer, sjudar eller inte? Lär märka... Puss

Ps. Bilder kommer

 

Texten säger allt...

Kategori: EVERYTHING



 

SOCCER SOCCER

Kategori: EVERYTHING

Fotbollsturnering avklarad!
Okej, hur ska jag säga det här utan att de ska låta som att min klass är sämst?!
Okej, gör ett försök! Vi förlorade ALLA våra matcher, men det är vi vana med i klass 9B. Vi är inte en sportklass och så är de bara! Deal with it...

Jag hade de kul även om vi förlorade hela skiten. Men huvudsaken jag hade kul, eller hur?
Och man kan inte alltid vinna? Man måste ju dela med sig äran någon gång!

 

6 VECKOR OCH 4 DAGAR

Kategori: USA

Okej, så det är 6 veckor och 4 dagar kvar tills jag åker till USA! Fattar ni hur overkligt de här är?! Jag kan knappt fatta de själv! Snart åker jag, unbelievable.

Denna vecka är speciell på massor av olika sätt.
Först, jag och mamma bor helt själva för andra gången på 2 år, awesome! Andra, bal imorgon och tredje, slutar grundskolan på onsdag, hur underbart låter inte de?
En mycket skön och toppen vecka! Njuter så mycket de bara går!! Och jag njuter ännu mer när jag tänker på att om en vecka sitter jag på ett plan till Bulgarien, awesome! Livet kan verkligen inte bli bättre!!

Har precis pratat med mamma om himmel och jord! När vi väl har börjat kan inte nån (jag) sluta prata, och så är de bara! Jag är glad över att jag kommer så himla bra överens med min mamma.

Jag älskar dig, mamma!

 

TJEJER VS KILLAR

Kategori: EVERYTHING

Okej, nu ska jag vara ärlig. Killar tycker vi tjejer är dramatiska och ja, det är vi! Vi ska alltid övertänka när de kommer till killar. Vi har svårt att lita på dem, vi säger oftast fel saker i fel tillfällen, vi ska jämt gnälla på att allt är deras fel och vi ska ständigt överdriva… Så aa, ni är mycket bekvämare och lugnare.

Och om man tänker efter så är de oftast vi tjejer som förstör förhållandet eftersom vi har en tendens till att bli avundsjuk på killen om han är med någon annan eller att vi helt enkelt inte kan lita på honom utan anledning.

Ha-ha, en typisk mening som jag tror alla tjejer har använt någon gång mot en kille är ”Du är så omogen, väx upp!” Och ja, vissa killar utvecklas senare och så är de bara. Men ärligt talat, kanske ska vi tjejer också lära oss att växa upp när det kommer till vårt tänkande. Vi tänker lite för mycket när de väl kommer till boys, t.ex. Gillar han mig? Gillar han inte mig? Gillar han mig som kompis? Eller något mer? Jag förstår mig inte på honom, varför säger han så söta saker till mig? Gillar han mig då? Varför pratar han inte med mig? Varför kollar han inte på mig? Tycker han att jag är jobbig? Varför beter han sig annorlunda i skolan? Varför är han snällare mot mig när vi är själva? Det är han som ska ta första steget! Aha, ni förstår! Vi övertänker.

Så helt ärligt, vi tjejer kanske ska börja ta de lugnt med vårt tänkande, eller var tror ni? Är vi tjejer så mycket bättre än killarna? Eller säger vi bara de för att må bra själva? That’s the question!

Klarisen här

Kategori: GUEST BLOG

Hejsan. Nu är det klara som skriver! Jag, Felicia, Madde och Elias sitter på prästängarna och kollar på fotboll. 9b slutade sist i turneringen, som vanlig haha. Senare ska vi dra oss hem till mig med moppen, vaxa benen, chilla och äta bullar. Ha det feeeeet bra! Xoxo Klara

ALLA MÅSTE DELTA

Kategori: EVERYTHING

Ja, jag vet att jag kommer vara en levande zombie imorgon men de kan jag leva med, I Hope!

Imorgon är det fotbollsturnering och tydligen måste ALLA i min klass delta...
Jag orkar inte!! Men jag tänker ta det här med en nypa salt och ställa upp för klassen.

Var ju på klassresa i tors-fre, riktigt lyckad klassresa må jag säga! Berättar lite kort om de någon annan dag.

Klockan bara går och går... Måste sova nu, ses imorgon! Godnatt


90210

Kategori: EVERYTHING

Mackor, obóy (?), choklad och 90210, kan de bli bättre?! Nopp!
Just nu leker livet. Jag är på topp och allting är bra, härligt!



KILLAR? KOMPISAR? ALLT?

Kategori: EVERYTHING

Irriterad på allt och alla! Jag vet dock inte varför men så är de ibland.

Varför ska de vara så svårt med allt? Killar? Kompisar? Skolan? Allt?

Jag känner värsta irritationen inom mig, inte kul! Faaaaan....!

 

INTE LIKA KAXIG, HUH?

Kategori: EVERYTHING

Har precis kollat klart på en skräckis med T. Jag lovar, satt med kudden under hela filmen, ha-ha.
Grejen är jag kan inte kolla på skräckfilmer eftersom jag är ingen skräckmänniska!
Det var mest T som ville kolla så jag tänkte "varför inte" men nu är jag inte lika kaxig längre... Nu tänker jag bara "varför kollade jag!?!"

För att få mina tankar så långt borta från
filmen ska jag nu kolla på min nya drömkille! Puss.

 

LÄS OCH LÄR

Kategori: EVERYTHING

 

 

KANAL 5

Kategori: EVERYTHING

Sitter i soffan och degar med storasyster! Vi äter massvis med godis och chips. Vi kollar även på en film som går just nu på kanal 5, helt okej faktiskt!

Puss

 

MAAAAT...

Kategori: EVERYTHING

Sitter på tåget mot Märsta station med musik i öronen, livet leker!

Vi ska bege oss till maxi för att köpa lite godis till ikväll och en present till vår kusin, får hoppas vi hittar något!

Efter allt handlade ska vi åka ner till stan för att köpa oss en varsin sallad inne på valvet, matkåt!

 

AWESOME

Kategori: EVERYTHING

Stolt och glad tjej här borta!
Har precis hittat allt jag var ute efter, ett par shorts, en blus och en bikini, awesome!

Nu väntar jag bara på att T ska hitta en snygg bikini, men de lär hon göra snart.

 

FASHION

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp. På väg till Kista/Sollentuna med storasyster för att handla lite fashion inför Bulgarien, awesome!

 

FIXAT OCH KLART...

Kategori: EVERYTHING

Awesome, har fixat en ”dejt” till ikväll… härliga puckar!

Brooom brrooomm… det var en roligt men samtidigt en nervös upplevelse. '
Idag var de första gången jag körde på en motorväg, det var så himla skoj!
Och de bästa av allt var att det gick hur bra som helst.

Tänkte faktiskt skicka iväg ett mail till min amerikanska syster Rylee om ett litet tag men först ska jag hänga upp rosa tvätt, fashion!

Om ett litet tag kommer min storasyster hit, skönt. Vi vet dock inte vad vi ska göra men det lär vi komma på, vi kan inte lämna huset eftersom vi måste passa lillebror, men det är alltid trevligt (NOT).

Imorgon smäller de, KLASSRESA! Hoppas vi får det bra och vädret på vår sida! Men det tror jag eller hoppas jag i alla fall på.
Måste hänga tvätt nu, ses!

LEDIGHET

Kategori: EVERYTHING

Nationaldagen idag, vilket innebär ledighet! Så grymt awesome!

Imorse vakna jag klockan 7 av panik och trodde för fulla halsar att jag hade försovit mig, efter ett tag kom jag på att så var det inte. Vilket då ledde till att jag somnade om och vaknade upp pigg som en grön groda klockan 10.

Så från 10 fram till nu har jag kollat på 90210... Underbar serie!!!

Ska försöka få mamma att åka iväg en sväng med mig, önska mig lycka till! Hej hopp.

Ps. Dör lite varje gång jag läser bilden! Ha-ha.

You are BEAUTIFUL!

Kategori: EVERYTHING

Gud, jag har precis gjort något som jag aldrig trodde jag skulle göra!
Jag sa att ......
Oh tror eller ej, jag känner mig lättnad och glad. Och nej, jag är inte heartbroken.
Klart det är lite små trist att vi inte umgås längre men gud vad skönt de är att kunna släppa dig!
Jag tycker de är underbart och jag känner att jag nu kan fokusera på annat, awesome!
Oh nej, jag är inte kär! Om jag hade varit kär hade jag aldrig i hela mitt liv sagt som jag gjorde.
Jag känner lättnaden!


(Bilden har ingenting med inlägget att göra... Älskar bara Hs bildprojekt! Beautiful!)

Lite konstig början.
Det har snackats betyg HELA dagen idag. Både roligt och nervöst! Såklart gillar jag att få höra om mina framsteg i alla ämnen men självklart finns de nackdelar med betygsnack. Man kanske blir besviken över något ämne eller nått sånt.

Utifrån allt betygsnack har dagen varit relativt bra.
I morse blev de lite ”tjafs” mellan mig och K. Eller jag bråka inte med henne, hon blev plötsligt ruskigt arg på mig eftersom jag glömde att vänta på henne när hon gick på toabesök. Men för att jag inte skulle göra henne ännu surare (än vad hon redan var) så låg jag lågt tills hon kom och bad om ursäkt, ha-ha!

Planer för dagen var att jag, mamma, mammas kompis, hennes son och lillebror skulle åka till Ikea. Men eftersom S (mammas kompis) inte orkade blev de inte av, suck!
Men jag och mamma får ta de någon annan dag, awesome!

Imorgon är jag ledig, härligt! Jag tänker dejta min säng så länge jag bara kan.
Tror dock att jag och T (om hon kunde) skulle åka och handla kläder men får se om jag orkar.

Nu ska jag ta och prata lite med M, ha de gött!

HELGEN OCH NU

Kategori: EVERYTHING

Okej, så helgen har varit helt ok. Vart med en kompis, umgåtts med min pappas släkt och bara tagit det lugna!

Vännen K kom över igår och kollade på bb-finalen med mig och tog en powernap. Vi sov som två vita änglar, båda vaknade utvilade även om vi låg och pratade halv natten.

Nu ska jag vara lite social eftersom M ska ha en redovisning och de vill man inte missa. Ha de gött!

LÖRDAG, DÅLIGT VÄDER

Kategori: EVERYTHING

Lördag och dåligt väder! Kan de bli bättre? Nopp!

Påväg till farmor nu för att fira en kusin som tog studenten igår. MAAAAT!

FYSIK

Kategori: EVERYTHING

Tårar tårar. Jag vet vad du går igenom! Jag finns här för dig. Jag älskar dig, H.

Alla sitter just nu och "kollar" på en fysik film på lektionen, ha-ha. Inte värdens bästa film men men, får stå ut. Slutar om ungefär 10min, awesome! Maaaat....

FÖRSTA JUNI

Kategori: EVERYTHING

God morgon 1 juni!
Idag är de 12 dagar kvar tills man slutar 9:an! Härligt.
Räknade såklart med helgerna nu annars är de väl ungefär 7 dagar kvar?

Sov riktigt skönt inatt. Kan ju vara för jag sov i min egna säng eller något.

Har egen idrottslektion med 7A idag tillsammans med K och À. De ser jag fram emot!
Vi ska trötta ut dem som attans.

Åker hem till pappa efter skolan (tror jag) eller så är jag med K, ha de gött i regnet.