NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

Tandställning bort = check!

Kategori: EVERYTHING

Skolan idag har varit superdupernice! Vi har varit jättefå i klassen idag, var typ 11 annars är vi "alltid" 21. Men det är alltid skönt när man är få i klassen!!

Martin tog bort sin tandställning idag och snacka om att det blev fint! Han är så söt utan tandställningen, han var söt med också men ojojo.... Martin Martin, jag är så glad för din skull! Och det bästa av allt... Jag var den första som såg honom utan tandställning, haha.... Blev sjukt glad för hans skull!!!

Imorgon blir det åka hemifrån 6.45, mamma ska skjutsa mig till klara! Ska spendera hela min dag med henne imorgon. Vi ska springa efter skolan, göra läxor, äta middag, prata, massages + ansiktsmasker m.m. Låter inte det som livet? Jopp...

Så imorgon bitti bli det upp och sminka mig med foundation och inget mer och sen mot Klara! Blir frukost hemma hos K imorgon, ser fram emot det!

Måste lägga mig nu men bloggar det gör jag imorgon (om jag hinner), puss puss alla tomater....

Blodprov och jag är ingen good match!

Kategori: EVERYTHING

God morgon bloggen! Just nu sitter jag på läkarhuset i Sigtuna, väntar på något blodprov jag precis har tagit. Blodprov och jag går inte ihop så är det bara! Under hela provet kollade jag ut ur fönstret och bara andades och tänkte på ingenting, kvinnan som tog blodprovet var som tur väldigt trevlig, så kände mig safe.
Hahaha....
Omg! Ni ska veta hur konstig kvinnan i receptionen är, hon är jättevirrig och helt enkelt konstig. Kunde seriöst inte hålla mig för garv! Hihihi

Jag vet inte riktigt när jag kommer komma tillbaka till skolan men förhoppningsvis vid 10, vill inte missa hur mycket som helst, eller?

Imorgon blir det K har lite att prata om med henne!!

Jaja... Nu ska jag spela och vänta på svaren, puss så länge!

Tålamod Felicia!

Kategori: EVERYTHING

God natt bloggen! Min dag varit helt wonderful! Vi har haft fika för släkten, Filip har fyllt år! Så har tjockat mig med bullar, tårta och kakor.... Mums!! Haha... Vi hade släkten över igår också vilket gjorde att jag har tjockat mig mer med onyttigheter... Men det är ju helg! Igår var jag jätteduktig, jag åt inget godis! Har inte varit så sugen på sista tiden vilket är kanon! Eller hur?

Bakade morotskaka med M och K idag, snacka om lyckat! Kakan blev skit goooooooood!! Jag gjorde mitt jobb jättebra idag! Jag är tjejen som alltid äter smeten som blir kvar i burkarna så mitt jobb är inte så jobbigt! Hihih...

Har beställt lite kläder från Gina! Ett bar byxor, två blusar och ett halsband! Nu gäller det bara att ha tålamod och vänta på mina bebisar!!!

Har pratat med K och E, har lite smått problem!
Vet inte hur jag ska göra men som det alltid brukar göra löser det sig! måste ha tålamod på det också!

Nu blir det sova! Blir ingen sovmorgon imorgon (trodde nämligen den) för mig imorgon, jag och mi madre ska till sjukan! Jag har ju fått djvfybcu, det är världens farligaste sjukdom!!! Haha... Nä, vi ska dit på en hälsoundersökning (USA grej), vet inte hur det går till men jag hoppas på bra!

Nu blir det sängen och läsa Ks sms! Puss

Ps. Blir fuckt up när man bloggar på mobilen! Man kan inte göra stycken, suck!

K.U.K "Klassen utan kunskap"

Kategori: EVERYTHING

God morgon söta läsare! Vad händer idag då? Vi ska ha födelsedagskalas för lillebror, vilket innebär familj kaos kommer haha... Senare i kväll blir det Klara och Madeleine, vi ska baka morotskaka till lärarna, klassen håller på att samla in pengar till skolresan! Får se hur det går, men det ska nog gå bra, eller vad tror ni?

Haha... Många i klassen vill ha en klasströja som minne när alla splittras nu i sommar, det fanns många tryck alternativ som man kan ha på sin tröja! Det fanns ett ganska skönt tryck, K.U.K "Klassen utan kunskap" men jag skulle inte kunna gå runt med en tröja där det står K.U.K på men det var ett väldigt roligt tryck för det matchar in till vår klass!
Sen fanns det många fler som t.ex. Kan innehålla spår av nötter, K.Å.T (glömt bort vad det stod för), kommer inte på fler.

Igår kväll åkte jag hem till Emil (igen) för att kolla på film, det var jättemysigt! Det var jag, Emil, Martin och Jesper! Vi hade det väldigt roligt!
Tidigare på dagen hade jag sagt att jag skulle dissa honom för att vara med Theresa och Antonio men fick ett sms av honom vid typ 8 tiden där det stod "Du kanske måste komma hit i alla fall :)<3" Hahha... Vilken kille! Men kul var det!

Nu ska jag nog göra lite matematik innan släkten kaos kommer, puss


Style By Tyra

Kategori:

Tjena bloggen! Filips handbollsmatcher gick väl sådär! Förlora första matchen men vann andra! Yeeees... Bra killar!

Tänkte berätta om min och Klaras dag i torsdags! Som jag skrev i förra inlägget var det butiksöppning på Style By Tyra i Stockholm.
Ni vet ju att det är en bit att åka, vad tar det? 1h 30min så vi åkte direkt efter skolan vilket vi gjorde fel, vi borde ha skolkat sista lektionen (idrotten) för då hade vi nämligen fått en goodiebag, men icke sa Nicke!!!! Men men.....
Vi kom dit typ 17.40 och kom in i butiken 19.40 så i 3h fick vi stå och frys häcken av oss, vet inte om det var så värt det men jaja...
Väl inne i butiken kom man typ ingenstans det var folk ÖVERALLT!! När vi hade tagit det vi ville ha ställde vi oss i kön och vänta och vänta, efter 40min hade vi inte kommit halvägs och då var klockan fucking 10, så vi ruttna och gick till tunnelbanan!
Väl vid Sthlm C märker vi att tåget skulle gå om 1min så vad gör vi? Börjar springa som två galan tjejor! Precis när vi kom upp till perrongen gick tåget! Vilket gjorde att vi fick vänta i 30min, båda var hungriga och lite små trötta så vi bestämde oss att gå till Burger King och köpa dricka, strips, vi baxa även en dip, Mohaha... När man är ii Sthlm gör man alltid något galet, right?
Tillsist kom vi hem men sent blev det!
Lyckad torsdag?! Men huvudsaken vi hade det kul, eller hur?!
Fick precis sms av Emil, så ska dit och kolla på film! Puss puss
Ps. Bloggar på mobilen vilket gör att det inte blir så himla bra, menmen...

Middag nästa vecka!

Kategori: EVERYTHING

God morgon bloggen! Hur hade ni det igår då? Jag och Emil hade det väldigt trevligt, haha... Vi kollade på lost, måste erkänna att det var faktiskt bra! Vi kollade även på "No Strings Attached" filmen är bra för Ashton Kutcher är med, tss..
Jag små somna under filmen men hallå jag kom hem från Style By Tyra öppningen vid halv 1 igår natt, så ni ska inte säga något!
Får se om det blir någon Emil ikväll också men tror nästan inte det för vi ska fira lillebror (han har ju fyllt år) och släkten kommer, Antonio kommer också så ska väl vara med dem, men om fick välja skulle jag varit med Emil och Jesper,haha....

Juste, har bett storasyster köpa present till Klara, men jag har sagt vad hon ska köpa, så bli inte orolig Klara! Jag vet vad du ska få! Och jag bryr mig inte att det kostar mycket! Du betyder mycket för mig och är värd detta!
Klara, du får presenten när vi tar våran middag nästa vecka, puss på dig pudding!

Nu sitter jag i bilen mot Spånga! Filip har handbollsmatch idag, får hoppas att det går lika bra som förr förra helgen! Lycka till Skånela P-03
Berättar mer om Style By Tyra öppningen sen, puss

Går till Emil

Kategori: EVERYTHING

Hej bloggen! Ni kanske redan har läst Malins inlägg, så som hennes dag har sätt ut har även min! Trevligt eller hur?
Berättar mer senare sen (kanske!)

Nu ska jag till Emil, vi får se vad vi hittar på! Men tror vi ska träffa några kompisar och gå ut lite!
Puss


Puss på just dig, #love

Felicia står i duschen och jag sitter på golvet

Kategori: GUEST BLOG

Hejsan Svejsan! :)
Malin här igen :) Gästbloggar lite nu, medans Felicia står i duschen :)

Vad vi gjort idag då? Jo vi har kollat på film på SOn om Andra Världskriget. Måste faktiskt säga att den var väldigt bra, även fast den var hemsk.
Sen har vi haft Svenska, NO, Matte och Engelska. Jag då personligen som rent av hatar Engelska (vilket inte Felicia gör, eftersom hon ska till USA snart) gick det faktiskt bra för mig idag och de var ganska kul, eller nej inte kul, men ni vet de funka liksom :)

Ja, att Felicia ska åka till USA och plugga i High School, vad tycker vi om de då? Jag tror de blir väldigt roligt för henne, men självklart vill jag ju också göra de, så kan väl erkänna att jag är lite avundsjuk :P hehe Skulle också vilja åka till USA, kan ni fatta vad cool? och de skulle faktiskt vara kul att inte bo hemma ett år :) Jag skulle nästan kunna tänka mig att bo på typ internat :P

Nu kom Felicia ut ur duschen, så ska väl sluta skriva här och så ska vi äta mellis, ha de mysigt och plugga lite :) Puss på de, som Felicia brukar säga :)

Hejdå! Hoppas jag får skriva någon mer gång ;)
Puss och Kram Malin :) <3

P.S Tack för att du är en underbar vän Felicia och för att du alltid finns här för mig! Älskar dig av hela mitt hjärta och jag kommer sakna dig så sjukt mycket när du är borta nästa år!! <3 <3 <3 <3 LOVE YOU bästavän och fru! <3 <3 D.S

Superduperroligt

Kategori: EVERYTHING

Hej svejs! Hur mår ni idag då? Jag mår faktiskt någorlunda bra! Har haft en väldigt bra dag däremot har mina tankar har varit över hela huvet, känns lite olyckligt.... Det är illa när man är 15 år (snart 16 år) och inte vet vad man känner för grabben... Fast så är det i tonårslivet, sorry guys!

Imorgon är det redovisning på engelskan vilket jag ser fram emot! Jag ska prata om mitt utbytesår i USA! Jag längtar verkligen. Jag vill veta vad klassen har för frågor och lite så, men det märker jag i morron.... Puss på de!

På fredag ska jag till min fader vilket är superduperroligt! På lördag ska min moder passa mina små kusiner så jag ska fråga om jag får följa med, man gör ju faktiskt allt för att få träffa dem två små tjejorna! Och på söndag ska jag hem till K eller M för att baka. Vi i klassen ska börja baka till lärarna för att samla in pengar till vår klassresa! Yeah... Om jag ska vara ärlig tror jag inte att vi kommer komma iväg! För alla vill olika saker såå... aa... Vi får se hur det blir med det!

Men gud, jag blogga inte igår och dagen före i dag gjorde vi det äckligaste på länge inom biologin, vi dissekerade älg öga, fyfan.. det var så pyton bläää.....

Nu ska jag packa och sen hoppa in i duschen, kyss på er!


Älg ögat.... blää

Ansiktet

Kategori:

Grattis Klara

Kategori:

Hej skit ungar! Idag är det ännu en speciell dag! Idag har nämligen min kompis Klara levt i 16 år, kan ni fatta att hon får börja övningsköra! Jag dööööör..... Jag vill också börja övningsköra men det är inte så långt kvar, hihihi....

Men ett stort grattis till KLARA!!!! Puss på dig.... Hoppas du får en trevlig födelsedag och vinner på din match! Lycka till goKlara!!!!

Måste sticka till bussen nu, puss


Happy Birthday baby!

2012-01-22

Kategori: EVERYTHING

Hej söta! 
Jag är så arg just nu! Ni fattar inte. På en skala 1-10 hur mycket kan man hata en person? Joooo.... Jag vet!!! 10.... Jag orkar inte med dig längre! Du är seriöst ute ur mitt liv!! Hoppas du är nöjd för det är jag! Ha... Nu har jag sagt till honom att jag inte vill ha något med honom att göra längre! Så man kan få icke trevliga sms av honom så Emil fick bli min stött kille genom allt detta men han skrattar bara och självklart säger han vettiga saker men fyy vad han ska få imorgon, mohaha....
 
Igår var jag med Martin och Emil, vi kollade på typ 3 filmer! Men jag sov efter typ första filmen... Eller jag var vaken men jag var sååå trött! Haha.... Men vi hade kul! En speciell person (personen jag hatar) smsade mig igår, vilket jag tycker är så jobbigt så killarna tog min mobil och började smsa med honom!! HAha.... Så kul!!

Om typ 1h kommer Malin till mig, vi har lite saker att prata om, jag måste få prata ut om allt som har hänt... och allt annat!
Ska äta lunch nu och kolla på oth och ignorera sms från person jag hatar! Puss
Härlig söndag eller hur?

'
Världens bästa Malin!

låst onepiece oth

Kategori: EVERYTHING

Hola hola! Har precis varit med min fru Malin! Älska henne! Vi har bara suttit vid matbordet och snackat och haft grymt rooooligt! Jag tror inte man kan ha roligare än oss, ha-ha-ha.....!!
Imorgon blir det E, enligt Malin är det en dejt, ha-ha, vilken tjej! Men nejnej.... Det är vå kompisar som bara ska hitta på något roligt!

Nu ska jag kolla på OTH, sweeeet!
Jag är hemma själv just nu så mitt rum är låst, onepiecen på och oth i öronen! Kärlek kärlek!

Skolan, Martin och läxor!

Kategori: USA

Hej! Nu blir det ett kort inlägg men whatever! Jag är mega trött så ska bara skriva lite snabbt och sen sova!
Skolan idag har varit kanon. Har haft idrott och annat roligt, ha-ha! Efter skolan blev det Martin... Han är ju bara för sköööön! 
Annars har jag inte gjort så himla mycket, skolan, Martin, läxor och pratat med mi madre! Låter väl som en mysig dag?

Ni kan inte fatta hur mycket jag vill till USA!!!! Jag orkar inte vänta längre, så jobbigt är det!
Jag vill veta vilken stat jag kommer till och hur min vädefamilj är! Guuuuud..... Jag vill till USA NU!! Men tiden går fort (hoppas jag), det är bara att bita i det sura äpplet! Den dagen kommer!

Nä, nu ska jag sova! Håller på och dö av trötthet här borta! Good night!


Ha-ha, omg! Men bjuder på denna! puss


Mega stor bulle + biologi = nice

Kategori: EVERYTHING

Hej hej, hoppas ni mår bra! Jag mår väl sådär! Lite små stressad över skolan, usa och allt! Det är svårt att beskriva känslan, men men.....!

Skolan idag har varit som vanlig, tråkig eller inte tråkig, långtråkig!
Måste göra lite biologi men orkar inte! Men måste! Tänker såhär, om jag läser biologin kan jag kollar på oth resten av kvällen (av det som är kvar av kvällen, vilket är typ 2h), sweeeeeeeeeeet!!!
Har värsta mega bullen kvar som jag ska tjocka mig med!

Jäklar, vet inte om jag skulle gå på handbollsträningen idag, får kolla på mobilen! Hahha.... Men är osäker! Just nu kommer skolan faktiskt först! Går ju ut skolan i år, så måste kötta! buhuh... Men det är sanningen! School sucks!

Jaja... biologin väntar och min mega stora bulle! Puss på er!


+

=

One tree hill

Kategori: EVERYTHING

Yeees!!! Jag har fått mitt OTH!!!!! Nu kan jag droga det i helgen!!!!!!!!!!! Yeeeeeeees....... Ni fattar inte hur bra min dag just blev! Och det bästa med allt är att Filip fyller år så det innebär onyttighet!! Och jag har inte sätt säsong 8! Det gör det hela ännu bättre! Ska sluta skriva NU och BÖRJA kolla på One tree hill!!!!


Nu saknas bara säsong 9! Men det har inte kommit ut än! Hahaha... Men den ska jag när den kommer ut!

Grattis lillebror

Kategori: EVERYTHING

God morgon! Som jag skrev igår är det Filips födelsedag idag, vilket är superduperskönt! För då har man en anledning att äta tårta, kakor, kladdkaka aa... ni fattar! Haha.... Så ni kan förstå att jag längtar till ikväll, hehe... Men GRATTIS LILLEBROR!!! Hoppas du får din bästa födelsedag ever!
Imorse fick han "Alvin och gänget 2" så den filmen ska jag och Filip kolla på ikväll! Han har mer presenter som han ska få ikväll!

Men nu ska jag fixa iordning mig, ska träffa Elias och Joar typ kvart i så måste skynda mig! Puss

Ps. Jag längtar skit mycket till USA! Jag vill åka nu!!


Grattis bebis!

LILLEBROR

Kategori: EVERYTHING

God morgon! Som jag skrev igår är det Filips födelsedag idag, vilket är superduperskönt! För då har man en anledning att äta tårta, kakor, kladdkaka aa... ni fattar! Haha.... Så ni kan förstå att jag längtar till ikväll, hehe... Men GRATTIS LILLEBROR!!! Hoppas du får din bästa födelsedag ever!
Imorse fick han "Alvin och gänget 2" så den filmen ska jag och Filip kolla på ikväll! Han har mer presenter som han ska få ikväll!

Vill ha dig

Kategori: EVERYTHING

Hej svejs! Sa ju att jag skulle sova typ nu men grejen är att jag blev fast framför datorn och lite så, så NU ska jag läsa ELSAS MODE och SEN sova! Kommer säkert lägga mig klockan 11 för man blir fastklistrad i ELSAS MODE! Världens bästa bok!

Ååååååå.... Jag vill ha OTH säsong 8 NNNNNNNNNNNNUUUUUUU.............. Orkar inte vänta!!!!!!! Men den kommer säkert imorgon eller på onsdag! yeeeees.... Eller så kommer jag har sådan otur att säsongen kommer nästa vecka, suck! Jaja... Måste läsa nu så jag inte somnar 1 inatt haha... skulle vara lite failat, puss


VÄRLDENS FINASTE!!!
VÄRLDENS SÖTASTE!!
VÄRLDENS ABSOLUTA SNYGGASTE KILLE!!!!!!!!! MUMS.......

Succk för tisdagar!

Kategori: EVERYTHING

God kväll läsare! Nu ska jag vara duktig och gå och duscha, läsa Elsas mode och sen sova! Känner att jag behöver mina extra timmar idag för imorgon är det en jobbig dag! jobbigaste dagen på hela veckan! Gaah... Tisdag! suck... för tisdag!
Men ska hoppa in i duschen nu, pussar
Nightnight sweet things

F A R = Lillebrors initialer

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp! Jag har ju glömt bort att berätta en viktig viktig sak! Imorgon är det inte vilken dag som helst! Imorgon är det den dagen min lillebror föddes för 9 år sedan! Kan ni fatta hur snabbt tiden går! Han var typ en liten bebis för 1 år sedan och nu fyller han 9 år och går i 2:an, shiiit!! Han är nästan ett huvud kortare mig och jag går i 9:an och han i 2:an, låter inte det helt sinnessjukt? Äää.... Jooo!! Men whatever, är man stor så är man!
En liten rolig sak är att jag, mamma och Theresa kallar min lillebror inte för Filip (joo, mamma säger Filip då hon är sur, samma gäller till mig och Theresa med) vi kallar han för "lillebror och bebis" haha.... medans pappa säger Filip! Pappa gillar inte direkt när vi säger "lillebror och bebis" till honom, man hallå!!! Han är vår lilla bebis och kommer alltid att vara det! Haha....

Filip med tre ord!
SÖT, SNÄLL (oftast) och ROLIG!
Han har sina stunder då man bara har lust att slå honom men det är ingen idé att slå honom för han slår bara tillbaka (fast hårdare)! Haha.... Inte kul med blåmärken tss... Men han har också sina stunder då kan kommer med extremt sköna kommentarer som,

Filip: Felicia, vi säger lyktstolpe på tre!
Jag: Okej!
Båda: Ett, två, tre, lyktstolpe!
Filip: Smurf, nu är du skyldig mig en läsk!
Felicia: Haha... Då säger jag gammelsmurf!
Filip: Aaahha men då säger hans farsa!

Haha... Jaa ibland kan man bli riktigt dissad av lillebror!

Finns en till rolig sak, då var jag tyvärr inte med men jaja....

Pappa: Vem är din idol?
Filip: Vet inte, idol har inte börjat än

Haha..... Fyfan vad skööööööööööön!!

Så det jag försöker säga med dem här meningar eller HELA inlägget är att jag ÄLSKAR MIN LILLEBROR!
Vem skulle jag annars bråka med hela tiden och vem skulle jag annars kram på hela tiden?

Jag älskar dig Filip A R!




'

FAR

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp! Jag har ju glömt bort att berätta en viktig viktig sak! Imorgon är det inte vilken dag som helst! Imorgon är det den dagen min lillebror föddes för 9 år sedan! Kan ni fatta hur snabbt tiden går! Han var typ en liten bebis för 1 år sedan och nu fyller han 9 år och går i 2:an, shiiit!! Han är nästan ett huvud kortare mig och jag går i 9:an och han i 2:an, låter inte det helt sinnessjukt? Äää.... Jooo!! Men whatever, är man stor så är man!
En liten rolig sak är att jag, mamma och Theresa kallar min lillebror inte för Filip (joo, mamma säger Filip då hon är sur, samma gäller till mig och Theresa med) vi kallar han för "lillebror och bebis" haha.... medans pappa säger Filip! Pappa gillar inte direkt när vi säger "lillebror och bebis" till honom, man hallå!!! Han är vår lilla bebis och kommer alltid att vara det! Haha....

Filip med tre ord!
SÖT, SNÄLL (oftast) och ROLIG!
Han har sina stunder då man bara har lust att slå honom men det är ingen idé att slå honom för han slår bara tillbaka (fast hårdare)! Haha.... Inte kul med blåmärken tss... Men han har också sina stunder då kan kommer med extremt sköna kommentarer som,

Filip: Felicia, vi säger lyktstolpe på tre!
Jag: Okej!
Båda: Ett, två, tre, lyktstolpe!
Filip: Smurf, nu är du skyldig mig en läsk!
Felicia: Haha... Då säger jag gammelsmurf!
Filip: Aaahha men då säger hans farsa!

Haha... Jaa ibland kan man bli riktigt dissad av lillebror!

Finns en till rolig sak, då var jag tyvärr inte med men jaja....

Pappa: Vem är din idol?
Filip: Vet inte, idol har inte börjat än

Haha..... Fyfan vad skööööööööööön!!

Så det jag försöker säga med dem här meningar eller HELA inlägget är att jag ÄLSKAR MIN LILLEBROR!
Vem skulle jag annars bråka med hela tiden och vem skulle jag annars kram på hela tiden?

Jag älskar dig Filip A R!
 

Svar på frågan

Kategori: QUESTIONS & ANSWERS

Fråga från: Anonym
Ska du ha en ''utbytes-blogg'' när du är i usa?!??!?! :)

Svar: Hej Anonym! Klart jag kommer ha en "utbytes-blogg" när jag är i USA! Jag kommer fortsätta blogga på denna blogg när jag är där borta för jag orkar inte byta och hålla på!
Kramar Felicia

Pluggar och "pluggar"

Kategori: EVERYTHING

Hej svejs! Hur har eran dag varit idag? Bra? Dåligt? Sådär? Min dag har varit väldigt skööööön! Mamma väckte mig vid 7 idag! Vilket är lite ovanligt för mig, jag brukar annars gå upp vid 6.15! Så ni kan förstå hur mega nice det var!!!
Hon kom försäg och väckte mig 6.15 och frågade när jag bröjade skolan idag! Och det visade sig att mamma kunde köra mig till skolan för jag började senare! Så min dag började väldigt nice! Sovmorgon och skjuts till skolan!

Skolan då, började sent, slutade tidigare! Alltid lika sköööööönt!
Men det jobbiga var att jag och M gick hem till mig (bor "långt" från skolan, tar 30 minuter att gå), ajjjajaja..... det var inte kul! Jobbigt och mega jobbigt!
Men nu är jag och M hemma och göra läxor och njuter av livet!

Juste ska fixa en blogg till M här på blogg.se (YEEEEEES!!!)


Världens bästa föräldrar!

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp!
Jag har världens bästa föräldrar!
Jag har fått min onepiece av pappa och mamma har precis beställt One Tree Hill säsong 8 till mig! Alltså kan man ha bättre föräldrar? SVAR: NEJ!

Kan lägga ut en bild på onepiecen!


Fick av pappa! Yeeeeeeeeeeees.......


Ska få av mamma om typ 3 dagar! Yeeeeees........

Veckan går fort

Kategori: EVERYTHING

Shiit.... Vad veckan går fort! Imorgon är det andra veckan sen vi börja skolan! Och snart kommer jag skriva "Yesss... Jag klara mig genom HELA 9:an, idag får jag sommarlov!" Jag lovar, tiden går fortare än vad man egentligen tror.
På ett sätt är det positivt för ju snabbare tiden går ju snabbare kommer jag till USA men det negativa är att ju snabbare tiden går desto mindre dagar är det kvar till man splittrar med klassen! Och jag gillar verkligen min klass! Kommer sakna många!!!
Men nog pratat om de!
Nu ska jag fortsätta och vara duktig! Jag ska göra mina "roliga" läxor! Yeeaahhh....

HUR GICK DET?

Kategori: EVERYTHING

Hej hej, nu är ju frågan, hur gick det för Filips handbollslag igår? Vann dem? Förlora dem? Det är ju frågan, ha-ha.
Igår var det Filips första borta matcher ever! Vilket också innebär hans allra första handbollsmatcher såklart! Han och hans lagkamrater spelade jättebra! Och hör på det här!!! Dem vann ALLA sina matcher, dem fick till och med diplom (okej, alla lag fick det), duktigt duktigt! Filip gjorde två jättefina mål, han kom med fart och sköt hårt in i målet men bara ena gången men andra gången var det bara ett turmål men han tjänade 20kr (10kr för varje mål) ha-ha.
Filip spelade ganska försiktigt men när han väl fick bollen och visste att nu kan jag skjuta in i mål gjorde han det! Så det jag försöker säga är att han förstår sig på spelat väldigt bra!!!
Och det bästa av allt! Han fick samma nummer som jag hade när jag spelade handboll, nummer 7! Jättegulligt! Ha-ha snacka om att jag blev glad när jag märkte det! Så glad att jag var tvungen att ta en bild på han... Ha-ha.

Jag vet inte HUR många matcher dem spelade men det var några stycken! Det blev ganska långtråkigt under pauserna men sen när dem väl spelade blev man taggad!

Jag har själv funderat på att börja spela igen (bara fram tills jag åker till USA såklart) så på tisdag (tror jag) kommer jag gå och kolla på deras träning och se efter om det verkligen är så att jag vill börja! Men jag har haft suget i ganska länge! Jag saknar helt enkelt handbollen och alla i laget!

2012-01-15

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp! Jag har bara skrivit om fredag och lördag men inget om min dag idag, ha-ha lite failat!
Idag har jag inte gjort så himla mycket, spelat wii med lillebror, sjungt med Theresa (alltså wii), kollat på ett avsnitt av GG med Theresa, gjort iordning mig, fixat med bloggen och nu måste jag göra lite läxor! Och min dator håller på att dö när som helst! shiiiiit...... Måste ladda datorn nu! Men orkar inte gå upp ur sängen (Jaa... Jag vet, jag är lat ha-ha) men jag måste suuuuuuucccccccccck..........

Känner mig lite små stressad över mina mini läxor ha-ha... Jag har biologi läxa (lätt), språk läxa (sådär) och en bild läxa (lätt). Så det som måste göras nu är spårk läxan, men jag orkar inte!!!!!!! Men jag får komma på ett pris som jag kan få efter jag har gjort mina läxor! Fykatten vad smart jag är, puss på de!
Måste gåååå.... Byebye Sverige!


Hur gick det egentligen? (2012-01-14)

Kategori: EVERYTHING

Hej hej, nu är ju frågan, hur gick det för Filips handbollslag igår? Vann dem? Förlora dem? Det är ju frågan, ha-ha.
Igår var det Filips första borta matcher ever! Vilket också innebär hans allra första handbollsmatcher såklart! Han och hans lagkamrater spelade jättebra! Och hör på det här!!! Dem vann ALLA sina matcher, dem fick till och med diplom (okej, alla lag fick det), duktigt duktigt! Filip gjorde två jättefina mål, han kom med fart och sköt hårt in i målet men bara ena gången men andra gången var det bara ett turmål men han tjänade 20kr (10kr för varje mål) ha-ha.
Filip spelade ganska försiktigt men när han väl fick bollen och visste att nu kan jag skjuta in i mål gjorde han det! Så det jag försöker säga är att han förstår sig på spelat väldigt bra!!!
Och det bästa av allt! Han fick samma nummer som jag hade när jag spelade handboll, nummer 7! Jättegulligt! Ha-ha snacka om att jag blev glad när jag märkte det! Så glad att jag var tvungen att ta en bild på han... Ha-ha.

Jag vet inte HUR många matcher dem spelade men det var några stycken! Det blev ganska långtråkigt under pauserna men sen när dem väl spelade blev man taggad!

Jag har själv funderat på att börja spela igen (bara fram tills jag åker till USA såklart) så på tisdag (tror jag) kommer jag gå och kolla på deras träning och se efter om det verkligen är så att jag vill börja! Men jag har haft suget i ganska länge! Jag saknar helt enkelt handbollen och alla i laget!


Mot Rimbo


Samma nummer som jag hade (mega stolt)


Under en match!

Tackar för matchen


Efter första matchen (?)


Lagfoto!
Världens "gladaste" Skånela P-03 ha-ha






Moderna museet (2012-01-13)

Kategori:

Okej, jag skulle berätta om min dag i fredags!
I fredags åkte vi med klassen och 9c till moderna museet! Jag trodde det skulle bli så tråkigt och bara helt enkelt tråkigt men det visade sig att det var väldigt kul! När vi kom dit åt vi mat och efter det gick vi på vår första utställning, utställningen vi gick på var en fotoutställning och snacka om att det var en rolig utställning! Jag och Malin gick runt och tog bilder på foton och på varandra! Vii hade så kul att vi kom långt efter gruppen men det var inte så svårt att hitta dem ha-ha!
Efter den utställningen gick vi på vår andra och sista utställning som var en konstutställning och den var också väldigt rolig! Där gick man också och tog fina bilder på konsten och på varandra, sjävklart kollade man på konsten också ha-ha! Denna gång var det inte bara jag och Malin som gick runt och tog foton, man kan säga att det var typ hela klassen. Det var jag, Malin, Emil, Martin, Klara och några till men det var mest jag och Klara! Ha-ha, vi fick några sköööööna foton!

När vi var på väg hem var vi tvunga att ta "fel" buss från märsta till Sigtuna så jag och Malin bestämde oss att gå av på en busshållsplats som var en bit ifrån mitt hus men ändå närmare mitt hus än hennes! Så det vara bara att bita ihop och gå snabbt i "snöstormen" men man kunde inte gå snabbt för det var ruskigt halt på vägen och kallt!!! Men tillslut kom vi hem till mig frysna och levande! Juste glömde det här, jag och Malin hade våra tunna jackor så kan vara därför vi frös så himla mycket! ha-ha-ha

Det var typ en kortfattad dag om fredan!
Pussar!

Ps. Kan vara svårt att fatta men jajaj.....






































Tjejig blogg

Kategori: EVERYTHING

Godmooooorgon!! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en ängel! Jag har typ fixat klart bloggen, måste bara fixa en bild till sen är bloggen HELT klar! Jag är jättestolt över den! Bloggen säger typ allt! Bloggen är tjejig percis som jag ha-ha.
Hoppas ni tycker bloggen är lika fin som jag!
Pussar

Håller på att fixa bloggen!

Kategori: EVERYTHING

Hej alla! Vet att bloggen ser lite skoj ut! Men håller på att fixa den! jag ska få ta över bloggen nu! Ha-ha men har haft bloggen för mig själv ett bra tag men nu är det bestämt, nu är den bara min blogg "Felicias blogg" liksom. Men då vet ni att bloggen kommer inte se ut såhär! Den kommer bli beautiful! Pussar!

Berättar om min dag senare sen för ska kolla på saw och äta popcorn, morötter och dip med Th nu!

MATCHER

Kategori: EVERYTHING

Hello alla mega söta läsare! Hur mår ni? Jag mår bra, snart ska man ner till vikinga på matchsamling, lillebror har sina FÖRSTA matcher idag! Jättttteskoj!! Så kameran åker med till RIMBO!!! Kommer kanske lägga upp lite bilder om jag får några fina vill säga, ha-ha-ha!

Ska också lägga ut megamycket bilder från gårdagen, vi var ju på moderna museet! Och ni vill väl se alla bilder jag tog? klart ni vill!

Men måste gå nu, har lite små bråttom! har samling 10.45 och jag inte borstat tänder och lite så, byebye!

Ps. LYCKAN TILL BEBIS! JAG VET ATT DET KOMMER GÅ BRA!

Filips första handbollsmatcher!!

Kategori: EVERYTHING

Hello alla mega söta läsare! Hur mår ni? Jag mår bra, snart ska man ner till vikinga på matchsamling, lillebror har sina FÖRSTA matcher idag! Jättttteskoj!! Så kameran åker med till RIMBO!!! Kommer kanske lägga upp lite bilder om jag får några fina vill säga, ha-ha-ha!

Ska också lägga ut megamycket bilder från gårdagen, vi var ju på moderna museet! Och ni vill väl se alla bilder jag tog? klart ni vill!

Men måste gå nu, har lite små bråttom! har samling 10.45 och jag inte borstat tänder och lite så, byebye!

Ps. LYCKAN TILL BEBIS! JAG VET ATT DET KOMMER GÅ BRA!

vad fan!!!!

Kategori: EVERYTHING

Jag vet INTE vad jag har gjort med bloggens design!!! Theresa får fixa det! Ha-ha... Men hon kan sånt här iallafall! Just nu är det lite FML!!!
bara så ni vet kommer inte bloggen se ut såhär! THERESA MÅSTE FIXA!!!!!!

Can we forget the past, I miss you I mean it, and if love is made of glass, can we pick up the pieces?

Kategori: EVERYTHING

Hej sötnosar!

Hade första idrottspasset med C idag och snacka om att det var jobbigt men älska jobbigt! Idrotten var sjukt rolig!!! Älska idrott!
Vi körde uppvärmning, biptest, cirkelsfys och evighetsstafett! Mitt lag vann tack vare hela laget och D!

Imorgon ska vi till nordiska museet (tror det var det) med 9c. Vet knappt vilka som går i den klassen ha-ha-ha, fail! Men orkar bry sig, slutar ändå skolan snart ha-ha-ha
Sen blir det även PAPPA imorgon! YEEEEEEEEES...................!!! Men kommer inte få träffa Theresa för hon ska till A -.- Men om jag ska vara positiv så har jag hela hennes säng för mig själv och det innebär att jag kan göra läxor utan att bli störd av Theresa!

Efter skolan var jag och Malin! Vi åt lika mycket som vanligt till mellanmål och slappa framför tv:n, alltid lika mysigt att vara med min fru! Älskar henne..................... Kommer sakna henne med hela mitt hjärta när jag är i freaking US!!!

Nu ska jag ringa daddy! cya bitches!


Jag efter idrotten, jag trivs i min lilla hörna!

Popcorn vs löpning

Kategori: EVERYTHING

hej hej, jag bloggade inte igår och förlåt för det!
Igår hände det inget speciellt precis som dagen idag, inget speciellt!
Vart i skolan haft vanligt lektioner och vart med Madeleine. Imorgon vet jag inte vad som händer och fötter men det kanske blir Malin, vi får se!

Nu ska jag i alla fall göra lite läxor, eller aaa... träna på dem! Har förhör på tisdag! så det gäller att det sitter innan fredag! För i helgen ska jag inte göra ett piss (alltså läxor)!!!
Jag ska plugga till klockan 7 ska jag göra lite popcorn och kolla på film (tror jag) eller så ska jag gå ut en sväng! Vi får se!



Ps. Min andra julklapp som jag ska få av pappa kom idag! Så jag längtar grymt mycket till på fredag! Puss

Instagram, love it....

Kategori: EVERYTHING

Hey ladies!!!

Första dan i skolan var inte så speciell, hade vanligt lektioner, träffade alla vänner, varit med Madeleine och blev tvingad att skaffa Instagram, haha... love it, alltså instagram!

Har inte så mycket att säga än this, nu ska jag kolla klart på "Alvin and the chipmunks och ta något gott att dricka choklad? teee? kaffe (blä)? smoothie? Vatten? 
Äää... Det märker jag nog!

Idag blir det sängdags SENAST klockan tio, hårda regler!!!



SEEEEEXY!!!!!



SISTERLY LOVE

bråttom

Kategori: EVERYTHING

Hej hej, jag har fett med bråttom men tänkte att jag skulle skriva ett SNABBT inlägg! haa men jag vet inte vad jag ska skriva, hahah.....

jag har på mig, blått linne, jeans och kavaj! men måste gå nu så jag inte missar min fula buss, pussar
Bloggar när jag kommer hem!

konstigt, jag hade inte svårt att vakna idag, men heter man Felicia är man lite konstig, hehe...

Allt fixat

Kategori: USA

Hey babe! How are you? I'm fine, thanks!

Min dag har varit ganska skööön!!! Jag har bara suttit i min säng med Theresa och skrivit mitt personliga brev och sen har vi också fixat ett fotoalbum! Och det låter väl nice?

Jag har precis kollat på Alvin och gänget och tänkte att jag ska lägga mig i sängen och spela lite på mobilen innan sovdags... Måste gå och sova tidigt idag, är trots allt skola imorgon... Orkar inte!
Men om man tänker efter har lovet varit ganska segt, men men.... Skola imorgon men nästa lov (sportlov) fyller man 16 bast, det låter awesome, right? 

Justfan.. Jag och mamma har gjort klart ALLA papper som ska fixas inför USA resan så nu kan jag sluta stressa över det! Love it...... Tror mamma skulle skicka dem imorgon eller idag!

Goooood night



Vad är ni?

Kategori: EVERYTHING

Förlåt, jag har inte bloggat på hundra år (känns det som) förlåt för det! Men jag har verkligen haft annat för mig typ som skrivit personligt brev till USA och passas lillebror, så jag har inte tid att blogga och seriöst så orkar jag inte blogga!!!! Och jag vet att ni kanske blir besvikna men jag ska bättra på mig! Nu börjar ändå skolan så då kommer jag säkert börja blogga igen, yeeey....

Nu är jag hemma hos min mormor och morfar och fikar och bara är här och myser! Det är alltid skönt att vara här det är som mitt andra hem, haha.... Men men

Igår var Theresas "pojkvän" hemma hos oss och åt middag, det var jätteroligt. Han är en jättetrevlig oh jag är jätteglad för Theresas skull!

Hahaha.... så jävla failat!!!!!! Svenska hollywoodfruar, vad leker dem? En dam eller aa vad kallar man dem? Hon tror seriöst att hon kan sjunga, jag dööööööööör.... Hon suger!

Ska vara lite social nu, puss

Justin Bieber

Kategori:

Jag orkar inte! Varför måste Justin Bieber vara så damn hot? Hans leende, hans ögon, hela han är helt enkelt perfekt.... Jag lovar, om Justin Bieber kommer uppträda i närheten av mig när jag är i USA kommer jag gå på hans konsert! I PROMISE!!!!! Vem vill liksom inte se och krama på honom??!?!?!
Jag dör.... Varför måste han vara sååååå bra?!
Jag och min crush kommer sitta i hela livet! Haha.....

Please, for me?!?!

Kategori:

Chachachacha! Hur är det där borta? Bra? BRA!

Jag är nog världens lyckligaste tjej idag! Jag ska få min iPhone 4s! YEEEEEEEEEES.......... Oj, vad jag har längtat!

Haha... Nu på onsdag har jag bestämt att jag och Malin har en dejt, så får hoppas hon inte sviker mig! Men det brukar hon INTE!
Älskar dig, Malin J....

Juste, Malin och Klara gör något som jag kommer få reda på i sommar! Alltså jag vet inte vad det är men det är säkert något med att jag åker till USA! Men jag vill veta nuuuuuuuuuuuu............... Så jag tar tillbaka det jag just skrev jag älskar inte dig MALIN! Jooo... Klart jag gör, eller näää..... Jag vill veta men dem VÄGRAR säga! Buhuuhu..... Malin, du är världens bästa bästa bästa vän! Jag är så glad att vi har träffat varandra. Vad skulle jag göra utan dig? va?

Klara, du är söt, underbar, bästa, cool vad mer kan man begära från dig? INGET, jag vet! Du är en sann vän! Och det är det jag gillar med dig! Jag älskar dig, Klara L.......

Tjejor, säg nu vad ni håller på med! PLEASE?!?!?! FOR ME?!






Comedy or truth

Kategori: EVERYTHING

Twitter inlägg från @Comedyortruth

"What comes after the letter T?" Normal People: "U" Me: "Wait. A, B, C, D, E, F, G....."
(Haha.... Ja.. Ibland blir man osäker!)

I hate it when I'm trying to be serious, but then I accidentally smile.

(Varför passar alla in?)


comedy or truth™ @comedyortruth

Loving someone who doesn't love you back is like hugging a cactus. The tighter you hold on, the more it's going to hurt.

(Så tråkigt men sant)


comedy or truth™ @comedyortruth

Choosing to be single isn't selfish, it's just smarter to be alone than with the WRONG person.

(Ajdå..)


comedy or truth™ @comedyortruth

Dear Twitter, Sometimes I need more than 140 characters to describe what's on my mind.

(Haha.... Inte bara jag som tycker så!)


comedy or truth™ @comedyortruth

After an argument, I always think of awesome things I could have said.

(Brukar faktiskt tänka så)


 



Brev till STS

Kategori: USA

Hola amigos!

Det är första dagen på det nya året! hur känns det? Jag fick en bra start på året! Vi har varit hemma hos min mormor och firat hennes födelsedag och ätit tårta och bullar! GOOOOOTT!!
Sen har min dag varit hur bra som helst.... Jag vet att jag kommer trivas jättebra i år! Jag fyller 16år (2 år kvar till 18, sweeet! Eller hur Theresa?), får börja övningsköra, jag ska åka till USA, kan det bli bättre? Jag har längtat till 2012 för då blir man 16 och det innebär börja övningsköra! YEAH.... Får hoppas jag och trafiken trivs ihop... Men det tror jag. För jag och moppen trivs ihop!

Nästa vecka har man lillekroven som jag måste ta hand om! Mysigt? NEJ.... Eller det beror på hur snäll han är!
Men jag har lite saker som jag vill/måste göra!

* Skriva ett personligt brev till STS, måste verkligen det!
* Fixa ett fotoalbum till STS, måste verkligen det!
* Träffa M, Madeleine, Malin?  
* Fixa ett sak till Klara, guuuuud vad roligt!!!!!!!!
* Passa lillebror, hahah.... Klart jag måste det!

Så lite smått och gott har jag och fixa! Men det blir kul!
Nu ska fixa mig inför natten och kolla på One Tree Hill.... Pussar!

BREV

Kategori: EVERYTHING

Hola amigos!

Det är första dagen på det nya året! hur känns det? Jag fick en bra start på året! Vi har varit hemma hos min mormor och firat hennes födelsedag och ätit tårta och bullar! GOOOOOTT!!
Sen har min dag varit hur bra som helst.... Jag vet att jag kommer trivas jättebra i år! Jag fyller 16år (2 år kvar till 18, sweeet! Eller hur Theresa?), får börja övningsköra, jag ska åka till USA, kan det bli bättre? Jag har längtat till 2012 för då blir man 16 och det innebär börja övningsköra! YEAH.... Får hoppas jag och trafiken trivs ihop... Men det tror jag. För jag och moppen trivs ihop!

Nästa vecka har man lillekroven som jag måste ta hand om! Mysigt? NEJ.... Eller det beror på hur snäll han är!
Men jag har lite saker som jag vill/måste göra!

* Skriva ett personligt brev till STS, måste verkligen det!
* Fixa ett fotoalbum till STS, måste verkligen det!
* Träffa M, Madeleine, Malin? 
* Fixa ett sak till Klara, guuuuud vad roligt!!!!!!!!
* Passa lillebror, hahah.... Klart jag måste det!

2012

Kategori: EVERYTHING

Gott nytt år alla!
Varför ska man egentligen säga det? Jag fattar inte. Okej det är ett nytt år men jajaj.... Orka med det! Okej nu ska jag inte vara så negativ! Nästa år är man i USA och firar nyår och alla deras högtider! Det ser jag verkligen fram emot!
Haha... Alltså jag trodde detta nyår skulle bli riktigt roligt men icke sa nicke! Okej, vi hade det mysigt under middan och under 12 slaget, men annars kändes det som en heelt vanlig dag! Och det sugeR! Jag ville ju göra något roligt! Som att vara med mina kompisar eller vara hemma hos min moster! Nä, men då blev man fast hemma! Lovely.....

Jag vet inte vad det är med mig, jag har inte varit mig själv! Men jag tror ingen har märkt det..... Jag tänker bara på hur man ska göra?  Hur ska det fungera? Kommer det fungera? Varför känner jag som jag gör?
Det jag helst vill är att bara glömma bort dig! Jag vet det inte låter speciellt snällt! Men jag orkar inte bry mig! Det verkar som att vi verkligen inte kan glömma bort varandra! But trust me, I can!

Juste, man ska ha nyårslöften, eller hur?
Men jag har inga! Jo, ett att komma till USA! Det är mitt löfte och det kommer jag stå fast med!

Nu ska jag gå och sova. Får hoppas att min förkylning har lagt sig tills imorgon för jag behöver verkligen vara pigg imorgon för då ska jag och mamma gå egenom ALLA STS papper! YEAH..... Mitt år kommer inte bli kass, jag bara vet de! Jag kommer njuta hela tiden! För snart lämnar jag detta land och jag vet att jag kommer sakna Sverige + alla mina nära och kära, så just nu ska jag bara njuta! För snart åker jag. Tiden går snabbare än vad man tror! TRUST ME.....