NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

skjut mig!

Kategori: EVERYTHING

Jag orkar inte! Varför ska sista året vara så jävla svårt? Jag pallar inte!!! Man har mycket att tänka på, prov, BETYG, redovisningar, göra bra ifrån sig och ja allt! JAG ORKAR INTE! SKJUT MIG!! MAMMMA? PAPPPPA? HJÄLP MIG?
Varför kan man inte vara lika gammal som systern min? redan gått ut gymnasiet och allt! Men NEJ, Felicia är bara 96:a, SUUUUUUUUCK!!!!!!!
Jag HATAR skolan och alla jävla BETYG!!! Betygen ska vara satta den 13 december!!!!! Och jag orkar inte med skolan! Men jag ska kötta, jag tänker fan inte ge upp som vissa andra!!! Jag fattar inte vad man tänker med att inte bry sig om skolan. Det är skolan som avgör om du kommer få en bra eller dålig framtid, men om du vill skita i skolan, FINE, I DON'T CARE!!!!
Gaaaaaah........... nu ska jag sluta gnälla! Men vem bryr sig om jag är stressad för betygen och allt?! INGEN!!

Jaja.... Ingen idrott imorgon för min del, min rygg har börjat värka lite nu, det är också ett jävligt jobbigt moment! INGEN IDROTT FÖR FELICIA!

En positiv sak är, jag har börjat få lite julkänsla i mitt rum nu. Julstjärnan är uppe, kuddarna, ljusen tända, te/varm choklad på kvällarna, mys...

Det blir Madeleine imorgon, behöver prata allvar med henne och göra biologin.
Ska duscha, ta te/varm choklad och läsa/ kolla på greys.... Jaja.... byebye!

Felicia



En sak till en annan, jag vill ha pojkvän! Alltid lika mysigt!

Komiker? Brandmän? Lucia? Redovisning? Lussebullar?

Kategori: EVERYTHING

En trött Felicia här borta! Jag orkar inte med skolan just nu, men jag har bara biologi så det är inte så farligt! Haha... Men jag är så trött, tror jag kommer dö snart!

Hade redovisning (igen) idag på tekniken, och enligt Elias var min redovisning jätterolig? Han tycker jag borde satsa på att bli komiker, hahah... va? Nej tack!
Idag har det varit brandmän på skolan, varför vet jag inte!
Men när vissa i gruppen redovisade började någon låt spela i klassrummet bredvid, haha.... Det var inte vilken låt som helst, det var typ någon låt från 9/11, men det var bara brandmännen som gjorde något i rummet bredvid, hehe..

Dem på hk:n gjorde lussebullar idag, så det har man ätit på idag, gott gott.
På måndagar och onsdagar har vi lucia träning, men jag vet inte om jag ska hoppa av, orkar inte med lucian! Men är lite osäker, får komma på det ganska snart! Men alla på lucian är så oseriösa, så det kommer bli kaos när vi ska ha lucian, haha... fail! Men jag orkar inte bry mig om det blir bra eller inte, om det blir dåligt då har publiken något att garva åt!

Ska återgå till min biologi, puss
Felicia

Grattis grattis grattis

Kategori: EVERYTHING

God morgon alla strumpor!
Snart ska jag åka till skolan, jag ska försöka att få med Jesper till bussen, men han kommer nog inte komma om man känner han rätt, hahaha...!

Idag fyller min moster år, grattis världens bästa moster! Älskar dig.

Ska kolla lite på vakna med the voice sne blir det borsta tänderna, cya!

Felicia

DH

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp!

Om tjugo minuter blir det DH, och medans jag väntar ska jag plugga inför förhöret vi har nu på fredag i biologi! Mysigt! Men det kommer gå prima!
Jag hitta en liten rolig sak, tänkte visa den för er!

F. Bra personlighet och utseende
E. Oh, jätte bra kyssare
L. Världens snyggaste
I. Alla älskar dig
C.Mindre snygg
I. Alla älskar dig
A: Alla vill ha dig

Lite gulligt! Eller hur?
Enligt mina bokstäver i mitt namn är jag, älskad av alla, alla vill ha mig, mindre snygg, världens snyggaste, bra på att kyssas och har bra personlighet och utseende, hihi...
Ni kan ju göra på ert egna namn, hoppas ni får lika mysiga förklaringar!

A: Alla vill ha dig
B: gillar att festa
C.Mindre snygg
D. Gillar att dansa loss
E. Oh, jätte bra kyssare
F. Bra personlighet och utseende
G. Skiter i vad andra tycker
H. En gosig nallebjörn
I. Alla älskar dig
J. Alla avgudar dig
K. Vild och galen
L. Världens snyggaste
M. Har dom vackraste ögonen ever
N. Du kan behålla hemligheter
O. Populär bland alla
P. Otur i kärlek
Q. Coolaste I Världen
R. Helt galen
S. Lätt att bli kär i
T. Omtänksam och bryr sig
U. Blond
V. Dum i huvudet
W. As Sexig
X. Inte alls duktig i skolan
Y. bästa pojk/flickvänn som finns
Z. Alltid redo
Å. Har en dold talang
Ä. Kan inte behålla hemligheter
Ö. Ruskigt smarter

Puss, Felicia



Peace out suckers!
Dream sweet!




"Kan jag få en ny hjärna?"

Kategori: EVERYTHING

Hej!
Jag har inte så mycket att berätta idag. Skolan var som vanligt, tråkig och lång! Eller, ska jag vara ärlig? Det har bara varit roliga lektioner, haha.... Så skolan har varit ovanligt kul!
På biologin pratade vi om hjärnan, vilket är väldigt intressant!
I alla fall, vi fick ett papper av Agneta som vi skulle skriva vad delarna hette på hjärna, och jag fick en för stor hjärna så jag frågade Agneta om jag kunde så en ny hjärna. Klart killarna börjar garva, hehe.. okej, det var roligt då! Men haha... Jag mena inte så!

Visst var det roligt? Haha... eller inte?
Jag har inget att skriva om! Men kommer säkert på något! Puss

Felicia



Jag vill ha mörkt hår igen!!!!!!!!!!!
Mamma?

God natt

Kategori: EVERYTHING

Har precis skickat iväg min idrottsuppgift till Daniel, härligt! Nu ska jag gå och duscha sen blir det läsa lite no och sen läsa JB sen sova!
Såpusspåer!

Godnatt Felicia



Ps. Idag blev man jätteglad, alltid lika roligt att bli glad! Eller hur?

Så vad blir det? Dig eller Usa?

Kategori: USA

Hej hej, jag är lite osäker på en stor sak! Ska jag åka och sakna dig? Eller ska jag åka och bara sluta tänka på dig? Eller ska jag stanna hemma för din skull? Eller ska vi kanske bestämma det tillsammans?
Så, så ser mitt huvud ut just nu!
Men grejen är jag VILL åka! Men om det händer något kommer det bli så svårt att bestämma! Kan inte vara utan dig i ett helt jävla år! Kommer inte kunna leva utan dig!
Kommer säkert på det! Får hoppas på de! Puss

Min dag idag har varit helt ok, haha... Vi har ju två timmars lunchrast på måndagar, så idag blev det kurra gömma med några från klassen, hahaha.... Men hallå, man måste ju hitta på något så att tiden går! Men ni tror säkert att vi gick och gömde oss, men nej, vi gick runt i skolan och "aktade" bara oss för den som räkna, hehe..!
Annars så har inte min dag varit så intressant! Madeleine efter skolan, mamma kom och hämta mig, ätit middag och nu, göra klart idrottsuppgiften, pussar

Felicia




1:a advent!

Kategori: EVERYTHING

Hej, jag borde skämmas, jag bloggar inte lika mycket längre! Ledsen för det. Jag vet känslan av att gå in på en blogg och se "men det här har jag ju redan läst, gör ett nytt inlägg!" Så förlåt för det!

Idag är det första advent! Så det innebär pepparkakor, ljus och julpynta! Kärlek. Men om jag ska vara ärlig, så har min dag inte sätt ut så, hehe... Jag har nämligen varit i Kista och Stinsen med Theresa, vi shoppa kläder såklart! Alltid lika roligt, men nästa gång jag får mitt barnbidrag ska jag handla julklappar, det ser jag verkligen framemot!
Det jag hitta idag var två tröjor, underkläder, smink och en plånbok (älskar), Theresa hitta lite mer än mig, men så är det ibland!
Nu ska jag gå ner och göra klart min idrottsuppgift, älska?

Nu till julen kommer jag vara hemma hos pappa, men nästa jul kommer jag vara i USA och fira min jul med min värdefamilj, älska!
Tänk, jag ska åka till USA i ett helt jävla år och vara i New York i en vecka! Det kallar jag lyx!
Så när jag åker kommer jag såklart blogga därifrån, så ni kommer såklart få "följa" med mig till USA, det kommer säkert komma massvis med bilder därifrån, men det gillar ni väl?
Men det kommer säkert bli att jag kommer blogga på engelska då, haha..!!
 
Jag lovar jag ska bli bättre på att blogga, puss på er!

Peace out suckers!


Min älskling!



New York Baby!

High School

Kategori: USA

Tjenixen!

Idag har jag varit på gymnasiemässa med mamma, vilket var mycket roligare idag än igår, för det känns bättre när mamma är med och vet vad jag vill gå på!
Vi hitta många olika gymnasium idag, jätteroligt! Vi hitta bl.a. STS High School, Rudbeck, KF gymnasiet, Affärgymnasiet m.m. Vi hade det jätteroligt! Efter gymnasiemässan åkte vi till brödboden och åt sallad och kollade lite mer på STS High School. 
Ni som inte vet vad STS High School menas betyder det att man åker utomlands och pluggar en termin eller 1år, vilket jag kanske göra. Jag kanske ska åka till USA och plugga i 1år efter 9an, det ser jag verkligen framemot, jag verkligen längtar. Jag och mamma har precis skickat ansökan, men det är inte färdigt än, det är massa saker som ska fixas först. Intervjuer, värdefamilj, skriva personliga brev och massa mer!
Innan jag ska åka till min värdefamilj blir det New York och vara där i en vecka och gå en förberedelsekurs och sen åka till min värdefamilj i California eller Florida, vet ej vart i Usa, men förhoppningsvis blir det i Kalifornien eller Florida! Hehe... Det kommer verkligen bli en upplevelse för livet!
Sen efter vi hade ätit körde mamma mig till Lovisa, så spenderade jag resten av min dag med Lovisa. Hon är en väldigt trevlig vän!
Vi pratade, lyssnade på musik och L "fixade" mitt hår, vi drack också glögg och åt pepparkakor, mums!

Nu sitter jag och kollar på "Så mycket bättre" med mamma och Tommy, roligt roligt program! Hehe.... Juste måste också göra klart min idrottsuppgift och läsa so:n, kärlek!

Kram Felicia



Har många skolor att titta på!



Mammas och min mat!



Haha.... Lite bilder blev det också!



Glögg glögg glögg!

Rudbeck

Kategori: EVERYTHING

Hej hej!
Jag har inte bloggat på ett tag, hehe... Förlåt för de!
Men jag kan berätta vad som har hänt!
Igår var jag och klassen på gymnasiemässa i Älvsjö, vilket var roligt, man kollade på massvis med gymnasium, så nu har man en hel del att välja mellan. Men jag har redan bestämt mig för Rudbeck, Yeah!

När vi satt på tåget hem så sa Emil att det luktade rök borta vid Klara (bara för att jävlas) och då tyckte jag att det började bli jobbigt, för det var inte direkt första gången han hade sagt det, hehe.... Så jag sa tillbaka bara för att jävlas!
"Men du luktar får!" Och jag tror inte jag, Klara och Malin har garvat så mycket förr, hehe... Det var verkligen kul!

Men efter skolan kom pappa och hämtade mig nere vid stationen, så åkte vi hem till han och spelade Wii, och väntade på att Th skulle komma hem så vi kunde åka till Stinsen och handla kläder till daddy och äta ute!
Vi hittade jättefina kläder till pappa och åt pizza, jättegott!
Sen åkte jag och Th hem till mamma och kollade på Idol, hehe.... Molly åkte (YES) stackarn, hihi...!
Så, så såg min dag ut igår!

Peace out suckers
Felicia



Bli spel fick det bli!
Det stod ganska jämnt, hihi...



Stinsen, lite julkänsla! Toppen!

I'm in love with a lover

Kategori: EVERYTHING

God morgon alla!
Hade ni det bra igår?
Jag hade det ganska toppen, gjorde ju läxor som suger! Haha.... Så min dag var inte så bra! Men Martin gjorde min dag, hehe... 

Jag måste skynda mig nu, ska fixa lite grejer innan jag går, sen ska jag gå och möta Elias och Joar, pussar

Felicia

Rudbeck

Kategori: EVERYTHING

Godnatt!
Nu ska jag upp till mitt rum och ringa M, sen blir det lägg dags, måste vara piiiigg tills imorgon, för imorgon smäller det!
GYMNASIEMÄSSAN!! kärlek.....
Skolorna jag ska kolla på är bl.a. Rudbeck (kärlek), Väsby nya, Jensen m.m. Jag märker det imorgon, pussar!

Felicia


Idrottsuppgift

Kategori: EVERYTHING

Hej cooooolingar!!
Jag håller på med min idrottsuppgift och det är inte den enklaste uppgiften jag har gjort, det är väldigt mycket tänkande och tänkande, men det är roligt. För idrott är ändå mitt bästa ämne!! Men ska väl fortsätta, ska göra lite te och njuta av det och sen fortsätta. Har ganska lång tid. Klockan 9 ska jag gå och duscha sen blir det ringa M.... Yeah, vi behöver prata lite! Ojoj...!! Men vi ses!! 

P O S
Felicia

Martins fb!

Kategori:

Hej hej!!

Idag har skolan varit helt ok, eller tråkig. Jag eller HELA mina klass har varit hur trötta som helst. Jag lova, jag, Martin, Oliver, Emilia, Jesper och säkert någon mer låg ner på bänkarna idag på rasten och vila, såååå jävla skönt! Skulle bett någon att ta kort, så skulle ni kunna sätt hur det såg ut, haha.... Roligt måste de har sätt ut iallafall!! Juste, killarna tog också mina nycklar och kasta iväg dom, så jobbigt, men M hämtade dem, gulligt!
Vi hade handboll på idrotten idag, roligt eller aaa det var sådär! Alla är duktiga! Det är faktiskt ganska coolt, hehe...!
Efter skolan idag blev det hem till Martin 1h, orkade inte vänta på bussen i skolan så det blev Martin. Så vi hade det roligt, jag var inne på hans fb och skrev med "random" personer, haha....!!! Så jävla roligt! Men han tyckte inte det, såklart!!

Jag har precis skickat iväg min no labb, hoppas den blev bra! Och mamma försöker tvinga ut mig, orkar inte!!! Men ska väl göra henne lite glad då! Så ska nog gå ut! heheh....!
Juste, måste också göra min idrottuppsats, eller vad man nu ska kalla det, hehe...!! Men det ska jag göra sen, pusssar

Peace out suckers!
Felicia



Från igår, nu ser ni mitt ansikte lite bättre, haha..!!! jag förlora!

Timtim

Kategori:

Okej, så Timtim sa att han hade lite tråkigt, så detta inlägg blir bara till dig! Haha....!
Äää.... Jaa, vad ska man skriva?
Just nu sitter jag och gör lite läxor och hjälper F med hans so, vilket går bra, tycker jag! Själv sitter jag fast, jag kommer inte på något att skriva på min nolabb, så försöker hitta någon i klassen som kan komma med förslag, men INGEN har ju börjat typ! -.- Så det suger!!!!

Jaaa... jag tror att Timtim dissar mig, men han säger att han inte gör de, men vem vet, han kanske ljuger, haha.... Men han kommer säkert skriva på fb att han INTE dissar mig sen när han läser detta, gulligt!!!

Imorgon blir det Älvsjömässan!!! ÄLSKA.
Sen tror jag det blir Klara eller pappa, för pappa ringde för en liten stund och frågade om jag och Th hade lust att följa med och handla kläder till daddy och äta ute imorgon! Och det låter sååååå mysigt, men jag tror jag ska vara med Klara! Men vi får se!

Så, nu har jag gjort ett litet inlägg, men kommer mer sen, tjenixen!
Felicia


Nej, väck mig inte nu!

Kategori: EVERYTHING

Åååå..... Ni vet den känslan när man drömmer en sån bra dröm och så kommer mamma/pappa och väcker en, gaahh.... vad arg man blir!!!!
Jag drömde världens finaste dröm, och så kom mamma "Felicia, klockan är 6.15, god morgon!" "NEEEEEEEEEEEEEEJ..... Du ska inte väcka mig nu!!!!!!" Jag sa inte så, men tänkte så, hehe.... Men men, får väl hoppas att man drömmer samma dröm ikväll, hoppas!
Ska försöka äta upp min frukost och sen börja fixa i ordning mig, bloggar sen, pussar

Felicia



Haha.... vilken suddig blid, men vem bryr sig?
Ps. Måste nog städa mitt rum idag, kolla spegeln, hihih....

Till er killar!

Kategori: EVERYTHING

En tjej älskar att ha killens tröjor på sig
Tjejer älskar att pussas. När som helst
klicka aldrig upptaget när hon ringer.
Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" när du ska sova.
En tjejs hjärta har fler hemligheter än Homer Simpsons antal kilo.....
När ni myser, håll på med hennes hår eller håll i handen.
Och viska i hennes öra att du älskar henne
Ring och smsa henne ofta! Hon blir bara glad av att se ditt namn på displayen..
Om hon är ledsen och bara sticker ifrån dig, spring efter!
Även om hon säger åt dig att dra åt helvete..
Tjejer gillar verkligen när killar skickar hjärtan!
Dissa henne inte för att sitta hemma och spela! du anar inte hur ont de gör..

Peace out suckers
Felicia



Gör så, så blir ni min!

Malin vs Felicia

Kategori:

Hej alla tomtar, hur har ni det i tomteverkstan? BRA?! BRA!

Felicia här
Skolan idag har varit typ toppen men dagen blev bättre efter skolan när man gick hem med Malin. Vi har gjort no labb, tro det eller ej, men det är sanning! Hahha.... Vi har också haft krig? Haha.... ritkrig blev det, kärlek till det! Testa vetttttja!!!
Men ska lägga lillebror nu, peace out suckers!

Malin här då
Ja, som Felicia sa, så har vi haft ritkrig, vilket var super kul :) Och gissa som vann, vårat krig igen? JAG såklart!!! :D
.... Felicia hoppa precis på mig igen... Hon fattar verkligen inte att hon inte kan vinna ;) Men nu, ska jag vara lite snäll mot dig :) Du har ju faktiskt hela ansiktet fullt :P Hahaha.. Och jag har INGET, mohahahah
"Du är ju så jävla snabb... och så envis..." Citat av F :P Hahaha, helt sant tjejen :D <3
Men jag tycker om dig ändå Felicia, fast jag vinner över dig :D PUSS <3

Nu ska vi säga hejdå, hoppas ni har det bra där borta, men ni kan inte ha lika roligt som vi har haft, pussar!!!!

F och M





Bjuder!!! Haha.....

Wish me good luck?!

Kategori: EVERYTHING

God morgon mina sköna läsare!
Har ni haft en bra morgon? Det har jag, det är alltid lika skönt att kolla på Vakna med The vocie när man äter frukost, morgonrutin, u know!

Snart ska man gå och möta Elias och sen bege sig till skolan, yeah! Idag är det en ganska skön dag, teknik, ma, lunch, Mt, språk och ev, skön dag va?
Efter skolan blir det Malin (?), och hoppas vi gör no labb och kanske idrottsaken, vi brukar nämligen inte göra läxor, vi gör allt förutom läxor, dåligt dåligt.

Redovisning nu på tekniken -.-
Wish me good luck!!!!

Ojj.... klockan går, måste gå, pussar

Felicia


GÄÄÄÄÄÄÄSSSPP

Kategori: EVERYTHING

Gäsp, nu ska jag gå och borsta tänderna sen blir det sova, godnatt!!!!!

Felicia



Samma pass imorgon då, TAGGA!

Kategori: EVERYTHING

Så, nu har jag varit ute och sprungit. Oj, vad jag har varit duktig nu! BRA JOBBAT FELCIA! Imorgon väntar samma pass, mohahah...!!!
Jag tycker ni som inte rör, spelar någon sport borde också sätta upp något schema som ni ska följa!
Jag går ut och springer eller promenerar varje dag nu för tiden, för jag sluta spela handboll för typ ett år sen nu, och man vill inte tappa en 7års kondition, eller hur? Det låter inte bra, och sen är det BRA för kroppen, man mår mycket bättre och kan koncentrera sig bättre i skolan. Bara lite tips, hehe...!

Nu ska jag gå och duscha sen blir det öva inför redovisningen imorgon och sen bara ta det lugna! Kärlek.
men vi ses! Pussar

GÅ UT!

Kategori: EVERYTHING

Hej, idag är jag hur trött som helst. Egentligen skulle jag gå ut och springa efter skolan, men orkar jag? Svar NEJ! Men jag ska nog bara dricka upp min óboy och sen bege mig ut! Måste ju! Kan inte bara sitta inne.

Skolan idag har varit TRÖG, jag ville seriöst skjuta mig! ORKAR INTE MED SKOLAN!!!! Jag kan säga såhär mycket, jag har inte koncentrerat mig ett piss, vilket är surt. Men om man är trött orkar man inte! Eller hur? Men det är bara att ta igen, puss på det!
Idag efter skolan tog man bussen hem med Joar, vilken skön kille. Men det har jag vetat länge men iallafall, hihi... Men ska dricka upp och sen hoppa in i mina tränings kläder, TAGGA!!!!!!!
Cya biiiitches



Nu kör vi! TAGGGGGA!!!!!! Utan musik, mmmm.... kul!

Jag hade sex med en pommesfrites för att jag hatar mitt liv (ellerinte)

Kategori: EVERYTHING

Haha.... Kusin Denise hade lagt ut något på fb, så gjorde saken, och detta blev mitt resultat (Jag hade sex med en pommesfrites för att jag hatar mitt liv).

Jan - Jag åt
Feb - Jag hade sex med
... Mar - Jag sprang naken med
Apr - Jag rökte en joint med
... Maj - Jag sprang topless med
Jun - Jag mördade
Jul - Jag myste med
Aug - Jag brottades med
Sep - Jag sköt
Oct - Jag dansade med
Nov - Jag högg
Dec - Jag sov med

Välj den dagen (Numret) som du är född på
01 - min älskare
02 - en hund
03 - en narkoman
04 - en bög
05 - en kondom
06 - justin bieber
07 - en hippie
08 - micheal jackson
09 - en porrstjärna
10 - Paris Hilton
11 - en apa
12 - spindelmannen
13 - drottningen
14 - en katt
15 - ett påsk
16 - en brassrökare
17 - en luffare
18 - en strippa
19 - en häst
20 - en hemlös kille
21 - en drink
22 - min bästa vän
23 - påven
24 - min pojkvän
25 - en bonde
26 - en golfboll
27 - en påse marijuana
28 - en pommesfrites
29 - din mamma
30 - din farmor
31 - en zigenare

Välj färgen/utseendet på din tröja.
Vit - för att jag är värd det.
Svart - för att så är jag sexig.
Rosa - för att jag är bra i sängen.
Röd - för att jag har GRYMMA bröst.
Brun - för att jag hatar mitt liv.
Lila - för att jag är bög.
Grå - för att jag älskar marijuana.
Annan - för att jag har DD i bh-storlek.
Grön - för att jag älskar att snorta kokain.
Orange - för att jag rökt crack.
Topless - för att jag har en nudel i min näsa.
Silver - för att jag är en pimp.
Blå - för att jag är cp-störd.
Gul - för att jag kände för det.
Guld- för att personerna i mitt huvud hade sex.
Ränder - för att jag är en soldat

Skit skön ju!

Men ska ut och springa lite nu! Så ses senare sen, pussar.
Får hoppas jag inte försvinner nu!

Juste, idag hade jag och Malin lite catfight, kärlek. Om jag ska vara ärlig, vann hon, för hon lämnade märken på mig, hon gav mig nämligen ett rivmärke! Fy catfight med Malin, ska aldrig ha det igen, hehe.... Hejdå!

Felicia


Mamma kör

Kategori: EVERYTHING

GOD MORGON!!!!!

Igår blev det sent för lille Felicia, somna nämligen vid typ 00.15 eller något, ojojo.... Men idag när mamma väckte mig var jag pigg, är inte det konstigt? Jo!
Idag kommer det säkert bli en nice dag! Mamma ska köra mig till skolan och lite sånt! Så det är bara en skön dag! Ska gå och ta lite frukost nu och fortsätta kolla på Vakna med The Voice! Kärlek till detta, bloggar senare!

Peace out suckers
Felicia

GODISFÖRBUD

Kategori: EVERYTHING

Hej alla söta läsare!

När jag kom hem till mamma (kl.6) började jag packa upp alla mina saker och kom på att min garderob ser förjävligt ut, så började stryka alla kläder och fixa fint! Så nu ser den jättebra ut och jag är jätte nöjd! Har också varit ute och gått med mamma, enligt henne sprang jag hela tiden, men NEJ, det gjorde jag inte! Hon hängde bara inte med! Hehe.... Nä, skoja!

Juste, imorgon (måndag) fram till julafton har jag och mamma godisförbud! Hehe.... Så vi får se hur det går! Men ska göra allt för att INTE äta godis!
Sen ska jag också börja gå ut och gå med mamma VARJE dag, får se om jag går ut och springer själv lite, för det är mysigare att springa än att gå! Men det är alltid skönare att gå ut med någon, för det är så mörkt nu för tiden så man vet aldrig vad som kan hända, hehe...

Ni ska få se hur mitt rum såg ut när jag börja städa mitt rum och hur det blev efter, det är väldigt stor skillnad!
Ska ner och göra lite te och be mamma hjälpa med liten med en läxa! PUSS och GODNATT!

Felicia



Före



Efter
Stor skillnad va?



Från fredags! Bjuder!

2011-11-20

Kategori: EVERYTHING

Hej hej!
Jag lovade ju ett inlägg om min helg, eller hur?

Fredags då, var superduper rolig. Jag, Madeleine och Emma, jaa.. vad ska man säga? Hade det bäst! Vi åt, snacka, dansa, snacka och kollade på film. Vi hade det en helt underbar kväll! Sen kom vi på några saker vi måste göra! Men det tänker inte jag säga.
Men jag kom hem skapligt, halv 11, skööönt, för skulle sen åka till pappa, så kom till honom vid typ 11, och snacka om att jag var trött, så det blev sängen vid 1.

Igår blev det Twilight med Th och kinamat på de! Mysigt! Bara systrarna, vi hade det en trevlig kväll.
Vi kom till Märsta igen vid halv 9 där pappa hämtade oss och körde oss till Coop där vi fick köpa gott gott, sen blev det hem och kolla på skräck film med Th. Filmen var bra, men inte så jätte läskig! Sen blev det sängen vih halv 1?

Idag då, har jag kollat på tre filmer, två med Th och en själv!
Love Wrecked, The Guardian (grym film med Ashton Kutcher) och When a Stranger Calls, fyfan vad man satt och var rädd HELA tiden!! Jag orkade inte kolla, men kollade klart! Filmen var inte jätte läskig så, den var mer att man hoppa till, till allt och alla och magen skrek att jag skulle sluta kolla! ni fattar om ni kollar på den! Trust me!
Så, så har min helg typ sätt ut! Nästa helg blir det gymnasiemässa och shoppa (?) trevligt trevligt. Nu ska jag kolla på OTH (standarn), puss

Felicia






Måste gå

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp!

Nu blir det ett SNABBT inlägg! För ska kolla på film och Th orkar inte vänta på mig! hehe... Men vill inte svika er, för har inte bloggat på typ hundra dagar (känns det som), men iallafall, idag har jag och Th varit och kollat på Twilight, och säger bara en sak, älskar filmen. Orkar inte vänta på sista delan! Kan de inte bara gör ett litet litet undantag och visa sista delan detta år också? Men nej! MÅSTE vänta!

Nu blir det popcorn, pepis, center och skräck med Th

Berättar mer imorgon om filmen och vad som hände i fredag, ni får hålla er, puss

Peace out suckers
Felicia

True story

Kategori: GUEST BLOG

- Only three types of people tell the truth: kids, the drunk and the angry
- It’s not the break up that truly hurts, it’s the heartache you feel every time you hear their name, see, or remember them
- Love is meant to make you happy. If you’re not happy, then it’s best for you to move on
- That FML moment when, you hop into bed, get under your covers, then realized you forgot to turn off the light
- Hi. I'm a teenager & I speak 3 languages: English, Sarcasm & Swearing!

Puss Theresa

godis + oth = kärlek

Kategori: EVERYTHING

Fick mitt godis!
Nu blir det tjocka sig med godis och OTH! Älska!

Puss Felicia

vart tog du vägen?

Kategori:

Du är inte den jag föll för längre, jag föll för killen med det blonda håret, inte han du är idag! Varför kan du inte bara få tillbaka ditt blonda hår och komma tillbaka och vara den snälla killen jag vet att du är? Men nej, då går du din väg och jag går min väg!
Men grejen är, jag saknar inte DIG längre, jag saknar bara killen du var FÖRUT, inte han du har blivit!
Du brukade vara den blyga och söta killen, idag är du den tuffa killen som bara bryr dig om ......... !!
Men det är inte min förlust, det är din. Glömintedet!

Felicia

trött

Kategori: EVERYTHING

Hej alla!

Dan idag har varit kul, klädsimningen gick bra! Var inte jobbigt när man simma men efter var jag död, så just nu är jag typ dötrött, så det blir snart oth, lovely! Men jag måste gå igenom mitt so arbete igen innan jag börjar lata mig! Hehe.... Alltså jag håller verkligen på att dö! Jag kommer säkert sova gott ikväll, säkert som en kattunge!
Juste jag ringde mamma för en liten stund sen och sa att hon måste åka till affären och köpa lite grejer, som godis! Så vem vet, hon kanske kommer hem med något gott till mig! Hoppas på det bästa!

Men ska gå nu! Puss

Felicia

Stämmer

Kategori: EVERYTHING

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre. Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Det roliga är att jag känner igen mig! Hihih...!!!

kändis crush

Kategori: GUEST BLOG

Jag tror alla har haft en kändis crush någon gång i livet och visst det går över tills man hittar en ny, vilket precis har hänt mig!

Allt jag säger är Bruno freaking Mars

Allt med honom är så perfekt!
- Hans leende
- Hans underbara röst
- Hans utseende

Nu måste man ju bara tacka världen för att youtube existerar.

Puss Theresa





Sova

Kategori: EVERYTHING

Nu ska jag gå och duscha sen blir det sängen, mysigt!

Godnatt!

Peace out suckers
Felicia

Alla fick VG!

Kategori: EVERYTHING

Tjena mitt bena!

Skolan har varit typ seg! Men tog mig igenom den, eller aa... gick inte på sista lektionen (elevens val), men hallå, det är typ 4st från min klass som har vanlig ev medans alla andra i min klass har elit matte (eller vad det heter), så orkade inte bara gå hehe... Men det roliga var att mamma inte ens blev arg, vilken mor man har! Men det gör verkligen inte något om man "missar" för den lektionen är inte något att ha!

Sen jag kom hem har jag bara suttit och gjort so, så snart är man klar! ÄLSKA!!!!!! Måste bara göra lite analyser och slutsatser och sånt! Det roligaste till sist!

Juste vi hade simning idag, gick väl bra! Först skulle vi simma 4 längder normalt, sen 2 längder med livboj och sen 2 längder med människa i livbojen, och snacka om att JAG var trött, hehe... det var nog inte bara jag!
Men jag klarade det på 5min 37s, VG till Felicia.
Ingen i min klass fick MVG men alla kämpade på som jag vet inte vad!
Oj juste, Emil var 2s från MVG, stackarn!
Imorgon har vi klädsim och då ska vi simma 16 längder, mysigt!

Ska återgå till mitt tänkande nu och hämta dataladdaren (orkar inte gå upp), puss

Peace out suckers
Felicia





Nu kör vi!

Malin här igen :D

Kategori: GUEST BLOG

Japp japp, nu är jag här igen :) Hej förresten :P

Sitter just nu på golvet hemma hos F medans jag får massage av henne :D Såååå sköönt :D :D Haha, lite standard när jag är här känner jag :) men vi har ju kul och mysigt :D

Som ni vet så har F skrivit vad hon tycker om mig osv. så nu tänkte jag berätta vad jag känner och tycker om henne :D Felicia är en helt underbar tjej!! Hon är absolut en av mina bästa vänner :D jag kan berätta allt för henne och jag gör även allt för henne! F är en sprallig, glad, tokig och fantastisk tjej och jag verkligen älskar henne!! :D <3<3 Hon är en person i mitt liv som verkligen betyder <3 Jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra om vi sluta vara vänner... Ni som inte har träffat henne, har verkligen missat en helt fantastisk människa och ni som har träffat tror jag vet vad jag menar :) <3

Nu ska jag sluta och prata lite med F :) Puss på er allihopa :) <3

P.s Jag bokatavligen hatar Felicias datatanientbord... :P klarar verkligen inte av att skriva på den :P
 




Puss på dig min älskade F <3

killar

Kategori: GUEST BLOG

Det finns en massa saker som jag inte förstår här i världen men en sak som jag verkligen inte förstår mig på är killar. Varför ska dom vara så komplicerade? Varför kan dom inte bara säga exakt vad de tycker och tänker?

Alla killar är självklart inte lika eftersom att det finns vissa som verkligen är hur mysiga som helst och alltid säger de rätta sakerna, och alltid säger vad de tycker och tänker. Men vissa killar är ett mysterium, de säger en sak för att i nästa säga en annan. Hur är det meningen att man ska hänga med i svängarna? Jag kan på allvar säga att jag blir riktigt förvirrad, min hjärna brukar inte ens hänga med i matten så hur ska den kunna hänga med i allt det här?

A lot of girls fall in love with the wrong guys; simply because the wrong guys says the right things.

Puss Theresa



 

Som alla andra!

Kategori: EVERYTHING

God morgon!

Nu ska jag göra ett snabbt inlägg!
Igår kväll blev det oth och följa med mamma och lämna några lappar, kulkul!

Nu ska jag som alla andra ska, gå till skolan! Ses sen, puss!

Peace out suckers
Felicia

iPhone 4s!

Kategori: EVERYTHING

Så nu har man klickat hem lite kläder, alltid lika mysigt med lite mer kläder, eller hur?
Men nu ska jag vara duktig, gå och duscha och sen gå och sova! Låter inte det awesome?!

Juste måste bara säga att när jag fyllar 16år (vilket är "snart") SKA jag ha en ny iPhone, men denna gång ska det vara en iPhone 4s vit, sweeet va?!?!?!?
Men det ska jag nog få hem!
Cya bitches!

Felicia



ÄLSKA!!!!

The worst feeling is not being lonely, sometimes it's being forgotten by someone you can't forget

Kategori: GUEST BLOG

Twitter är en väldigt lärorik hemsida tycker lilla jag personligen, det finns så mycket man själv kan relatera till och man förstår att man inte är den ända i världen som känner/gör på ett speciellt sätt.

- I enjoy being around people that can make me laugh without trying.
- I still use my fingers to count in math.
- Dear iTunes, Please realize that when I put you on "shuffle" I mean "play all of my favorite songs". Sincerely, skip... skip... skip...
- A true friend scolds like a dad, cares like a mom, teases like a sister, irritates like a brother and loves you more than a lover.
- The problem with guys is, they pretend to like you when they dont. The problem with girls is, they pretend they don't like you when they do.

Puss Theresa

Världens bästa pappa!

Kategori: EVERYTHING

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!!!!
Ingen kan ha en såhär bra pappa som jag har!!! Jag verkligen älskar min pappa, du är bästa, vackrast, coolast och jaa.... allt!! Älskar dig, pappa!

Felicia



Älskar dig!!!

G? VG? MVG?

Kategori: EVERYTHING

Tjenare alla små tomtenissar!
Har ni haft det bra idag? Kanske lite trötta, eller hur hyper som helst?
Jag har iallafall haft det en väldigt bra dag, måndag är ju den bästa *host* dan i skolan, eller hur?

Men denna vecka har vi lite små saker som ska bli klara! Mums.

Måndag: Eng redovisning
Tisdag: Simning
Onsdag: Simning
Torsdag: No redovisning
Fredag: So inlämning

Det kanske inte låter så mycket, men det är en hel del!
So:n är jag inte ens klar med, har sista frågan kvar vilket är den största av dom alla! No:n som jag och Elias har nu på torsdag ska vi få träna på imorgon på no:n (tack) och sen har vi simning denna vecka, så det är ju lite jobbigt, måste ju göra gott ifrån sig! Just, vi har också klädsim, fykatten vad roligt!
Sen vecka 48-49 har jag teknik redovisning och sen den 27/11 ska en nolabb in! Så lite är det, men jag är INTE lika stressad över allt som jag var förra veckan, då var det verkligen FML!!!!!
Och just nu har vi 9:or ganska mycket press på oss, för snart ska man sätta slutbetygen för denna termin, och dom betygen vi får till jul ska vi söka in med till gymnasium, trevligt trevligt!

Ojjj, vad dum jag är! Jag skrev inte igår att det var farsdag, fy Felicia!
Men igår var det ju farsdag, så jag, Theresa och "Filip" skämde bort pappa lite! Med parfym, deo, nalle, choklad och ett farsdag kort. Det är ju inte alltid man firar farsdag, eller hur? Men klart man ska skämma bort sin pappa om men verkligen älskar honom och farsdag är bara en gång om året! Samma sak gäller på hans födelsedag och julafton!
Hoppas ni skämde bort era pappor!!!!
 
Så, så nu vet ni hur det ligger till med allt!
Tisdag imorgon, det är alltid en rolig dag! Puss

Peace out suckers
Felicia





Jag saknar dig med!

Kategori: EVERYTHING

Hej hej alla!

Förlåt för jag inte har bloggat på ett tag, men jag har inte haft tid.

Igår blev det ju handla farsdag present till daddy och något till mig, men det blev inget till mig, hitta inget! Men till pappa blev det bara fina grejor!
Igår kväll gick jag och Theresa ut, först skulle vi åka till pappa men sen blev det inte så, så bestämde vi att vi kunde ju ringa D, men han var ute med sina kompisar någonstans så det vara bara att bege sig hem igen, tråkigt värre! Men det var mysigt att bara gå runt nere på stan och prata med Theresa.

Idag ringde Lovisa och frågade om vi kunde hitta på något, men icke sa nicke. Hon ringer alltid när jag har som mest i skolan -.- Jag saknar henne jätte mycket så det suger och säga att jag inte kan vara med henne. klart jag kan vara med henne, men då kommer jag bara känna mig fett stressad om jag inte tar tag i mina inlämningar och sånt!
Så idag har jag bara gjort plugg! mysigt mysigt! Så just nu har jag paxat köket, kan alltid plugga bättre nere i köket än i mitt rum! Knas, jag vet!
Men nu har jag suttit ett bra tag, så nu är jag värd ett avsnitt av oth, sen ska jag återgå till allt pluggande! Yey.

Ååå... jag vill ut, det ser så härligt ut ute! Ska man ta en sväng ut, eller?
Pussar

Felicia



Bjuder!

C over B

Kategori: EVERYTHING

Hej på er!

Nu ska jag börja fixa i ordning mig, sen blir det åka och kolla på farsdag present till daddy och hitta något till mig! Det gillar Felicia!

Jag har lite läxor som ska göras också, men de ska jag göra senare sen, inte nu!
Ska gå nu! Kramar

Peace out suckers
Felicia

Hallå!!!!

Kategori: EVERYTHING

Så, vad tyckte ni om att Malin gästblogga? Det är väl roligt att inte bara behöva läsa mina dagar? Eller?
Men jag tyckte det var roligt iallfall!

Hallå!!! André åkte ut! Vad är det med svenska folket? Alltså jag dööööööööör. Men vid min sida hela kvällen hade jag Malin!
Vi hade det en väldigt trevlig eller aaa mysig kväll, jag och Malin är verkligen sanna vänner! Vi kan prata om ALLT och ja.... ALLT! Tyvärr har hon åkt hem nu, men det gör inget! Jag kommer ändå få träffa henne på måndag!
Men det är iallafalll kärlek till henne!

Imorgon ska jag och Theresa åka någonstans och handla Farsdag present till daddy! Ååååå..... Det ska bli såå kul, jag älskar att handla presenter, eller iallafall slå in dom! Heheh... Men jag ska inte bara handla till daddy, jag ska även handla något till mig! Det ser vi fram emot!

Men ska gå och duscha nu och sen kolla på ett avsnitt av oth (som vanligt).

Peace out suckers
Felicia



Jag gillade iallafall dig!
Alltså, varför åkte just DU? -.-

Gäst bloggare :D

Kategori: GUEST BLOG

Tjena tjena :D
Gästbloggar här lite nu, som ni kanske märker och jag heter Malin :)

Jag och Felicia sitter och skvallrar lite och ska snart kolla på Idol igen :D

Ojoj, nu blev jag lite avbruten här av F :P Hon bad mig ta av tröjan så hon kunde massera mig :D Sjukt sköönt!! :D Det måste vi göra om en annan dag :D <3

Vi kollade också klart på Idol och idag var det André som fick åka till Felicias stora besvikelse... :P

Nu kommer min mamma, så jag måste gå nu :( Jag kanske får gästblogga en annan dag :) Puss från mig :) <3



Mysigt va?

André ikväll!

Kategori: EVERYTHING

Hola amigos!
Como estas?

Som alla vet var det sista dan i skolan idag! Fyfan vad nice!
Jag har blivit så skoltrött, ni förstår inte! Det suger i skolan! men det är bara att bita ihop, för snart är det jullov, SWEET!

Ikväll blir det Idol och det innebär André, vilken skönhet han är! Hoppas han är bra ikväll, så man inte blir besviken!

Snart ska jag och mamma lämna lillebror på Halloween disco! Hoppas han får kul, men det tror jag, så galen han är! Hahha.......!!!
Men vi ses, puss på er!

Peace out suckers
Felicia





Rädda mig!!!!

Nationella proven kom till mig!

Kategori: EVERYTHING

Hej allihopa!

Snart ska jag gå och duscha och sen blir det OTH resten av kvällen, det är verkligen livet!
Idag ska jag vara duktig, jag ska gå och sova TIDIGT! Fykatten vad sköööööööönt!
Äää.... Det finns inte så mycket att säga, men imorgon är det fredag och det innebär att Theresa kommer och att André ska sjunga imorgon! Så då har man en anledning att droga tven imorgon kväll! Yeah.

Idag på svenska/engelska så gjorde jag och M ett gammalt nationellt prov i engelska och alltså jag typ längtar till nationella proven, för det bara verkar så kul och spännande! Och alla som man har frågat som är äldren än mig säger att det inte är svårt, eller vissa delar är kanske svåra men inte alls mycket! Och det värmer verkligen. Men jag gissar på att jag märker väl om det är svårt eller inte!

Kolla vad jag hitta! Jätte gullligt

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse:
-Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå,
två ögon för att se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?
Puh tänker en liten stund och svarar:
- Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan,
som vi själva måste hitta för att det ska bli två.

Gulligt va?

Men ska hoppa in i duschen innan lillebror gör det! Pussar.

Peace out suckers
Felicia



Ska jag börja på handboll eller inte?

Kategori: EVERYTHING

Goddag!

Här har ni en trött Felicia, jag orkar verkligen inte göra läxor, har gjort lite men inte alls mycket! Ska kolla på OTH istället så får jag kötta imorgon istället!
Jag förstår inte hur jag kan vara SÅHÄR trött! Det brukar jag aldrig vara! Knas!

No debatten gick SKIT idag, hehe.... Fick alla fall G, så det är alltid något! Men seriöst jag skiter fullständigt hur det gick! I don't care you know?!
Jag var "med" på idrotten idag fast jag inte får, så just nu känner man lite att min rygg inte mår jättebra, men hallå jag kan inte bara sitta och kolla när alla andra får spela handboll! Men kul var det!

Jag saknar faktiskt handbollen! Jag vill börja igen, men vet inte om det går! Klart det går, men vet inte om jag kommer palla med mina knän, för om dom börja fucka sig så kommer jag bara tycka ALLT suger!!!!!! Men jag vill börja! Puss.

Peace out suckers
Felicia



Här köttar jag verkligen! Hehe.... Men frågan är, ska man börja eller inte?!

Vadå pratar annorlunda?

Kategori: EVERYTHING

Hej korvar!

Min dag har varit skit bra! Eller aaaa.... bra!
Efter skolan idag blev det Madeleine A.... W.. Alltid lika roligt! Men det blev tyvärr bara läxor och lite prat, hihih..... Juste det slutade med att jag gjorde Ms bokrecension hehe.... Vad gör inte kompisar för kompisar?

Mmm.... Något som jag har stört mig fett på idag är att jag fick reda på att jag tydligen har ändrat på min röst, vilket jag inte har märkt. Men tydligen har jag ändrat på min röst bara för jag har flyttat till Sigtuna, say waht? Grejen är stumpan! BARA FÖR JAG BOR I SIGTUNA BETYDER DET INTE ATT JAG PRATAR SOM EN SIGTUNABO! Ni fattar inte hur irriterad jag har varit!!!! Gaaah... Men jag lugnade ner mig när jag pratade med M, men nu ska jag tydligen läsa en bok för skitungen lite snabbt, sen blir det ett OTH avsnitt sen sängen!! Pussar

Peace out suckers
Felicia



Mmm.... sexig!

Martin 15? 16?

Kategori:

GOD MORGON!!!

Finns inte direkt något att säga, hehe.... Men ville bara göra ett inlägg innan jag nu går/springer till bussen.
Idag fyller Martin 15år, stor pojk. Grattis Martin!!
Ganska sjukt, han fyller 15 idag och jag fyller 16 om typ 3 månader, hehe..... Och jag är galen, vill vara 16 nu!

Men måste gå nu, puss!

Peace out suckers!
Felicia



Kör slapp stil idag, men bara första lektionen! PUSS

Sängen nu!

Kategori: EVERYTHING

Godnatt!

Inlägget började med ett godnatt denna gång!
Har precis kollat klart på första avsnittet av säsong 3 på OTH, vilket var väldigt bra! Men nu ska jag sova! Om ni har tur skriver jag imorgon bitti innan jag springer till bussen! 

Lillebror var hemma hos sjuk idag, fyfy!!! Så du får krya på dig så mycket! Kram på dig Timtim!!

Peace out suckers! 
Felicia 

Gnäll inte om du har en/två läxor! För då vet du inte hur det är att vara i denna situation!

Kategori: EVERYTHING

Hey beautiful!
How are you today? Good? Bad? Good!

Jag mår iallafall bra, jag håller just nu på med ett so arbete! Och det går faktiskt väldigt bra, tro det eller ej? Haha....! Jag har hållt på med so arbetet sen kl 16.00, så jag känner att jag behöver en lite rast, tsss...!!

Skolan är som vanlig, stressig. Ni förstår inte! Vi har tusen inlämningar och redovisningar, jag dör! Men jag tänker såhär: Jag gör mitt bästa med allt och snart kommer det vara över och då kan jag vila!
Typ så, måste ju tänka positivt, eller hur?

Juste idag fick vi tillbaka våra so arbete som man vi gjorde innan höstlovet, och det gick kanon bra! Så nu är jag värd något gott! Typ frukt? Haha... Vill inte ha något onyttigt! Vill inte bli tjock!

Men våra inlämningar och redovningar då! Ska jag berätta hur stressigt vi 9B har de?
Idag: Book log in (gjort)
Onsdag 09/11: INGET
Torsdag 10/11: Fysik debatt
Fredag 11/11: SvBokrecension in (gjort) och något brev (osäker, men har gjort den)
Måndag 14/11: Eng redovisning
Tisdag 15/11: Eng Redovisning
Fredag 18/11: So inlämning
Onsdag 23/11: Teknik redovisning

Så, så ser mina närmaste veckor ut! Det kanske inte ser ut som jag har stressigt! Men vi har precis fått vårt engelska arbete och no arbete, så vi har 3 dagar att förbereda oss in för eng och 1 dag imorgon med fysiken. Säger bara OMFG!!!! Men det är bara att pluggapluggapluggaplugga!
Så, sluta tjata att du har mycket om du har EN eller TVÅ läxor! Vänta bara tills du kommer till min situation!

Det är ganska tur att man har musik, för annars skulle inte jag kunna koncentrera mig på so:n, hehhe.... Ska fortsätta nu! Puss.

Peace out suckers
Felicia





mest lektioner idag = "mysigt"

Kategori: EVERYTHING

ÄÄ... God morgon!
Ni förstår inte hur trött jag är! Jag vill bara stänga mina ögonlock och bara lägga mig i min sköna säng och SOVA! Men Nej... Då är det skola idag, och det värsta är, det är typ längast dan idag! Inte längsta dagen men det är mest lektioner idag typ 7st eller vad de nu är!
Allstå jag orkar inte! Jag skulle kunna vara hemma och sova! Men det går inte gör jag ska prata med P idag kl. 9.15, det ska bli väldigt kul!

Nu måste jag gå och borsta mina tänder, puss!

Peace out suckers
Felicia



Ps. Som ni märker har jag börjat skriva "Peacue out suckers" innan jag alltid går!  

NEJ, SNÄLLA!

Kategori: EVERYTHING

Alltså skjut mig NU!!!! Imorgon kommer André till Vakna och jag kommer inte kunna se detta! Alltså världen går under, hjälp mig! NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ!!! Det kan INTE vara sant!!! Jag lovar jag skulle kunna skolka imorgon BARA för att se André!!!
Men jajja.... Får väl kolla på honom någon annan gång han kommer till vakna!

Ska hoppa in i duschen nu, godnatt

Peace out suckers
Felicia



Oj, vilken skönhet! Ojojojoj....!!!

Peace?

Kategori: EVERYTHING

Hey sexy!

Nu blir det GG och hallon Milkshake! Lovely!
Ska också ringa M sen, tss..... haha..!!

Byebye sexy!

Peace out suckers
Felicia



MUUUUUUUUUUUUUMS!

What are words

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp!
Hur har eran dag varit idag då? Bra? Bra!

Min dag har iallafall varit bra, men lite jobbig, för min rygg har inte varit världens bästa! Klart man får ondare såfort man anstränger sig mer än vanligt, eller hur?

Men just nu har man lite mycket i skolan. Det är engelska redovisning för alla på måndag och tisdag, och grejen är att vi PRECIS började på arbetet idag och nästa fredag har vi so inlämning och redovisning i no, vilket vi INTE har påbörjat på! Men det är våran lärare som ska sätta oss i arbete! Haha.... Så skull inte på oss!
Men iallafall, så jag har börjat på so:n och på engelskan! Så ligger inte så efter! Det är bara att kötta så mycket det går. Men klart man får ta sina små raster ibland, till exempel ringa M, alltid lika roligt! Och det lilla roliga idag var när jag ringde M så blev typ Madeleine, ja vad kan man kalla det? Kär? i Ms röst jätte gulligt! Alltså jag tycker inte något speciellt om Ms röst för man har typ hört den så mycket, hihihi.... Men klart man kan sakna den!

Men nog pratat om det! Nu ska jag kolla GG, kollade ju aldrig på det igår, fy mig!

Peace out suckers
FELICIA



Imorse

 
Nu

Vad tycker ni om halsduken?
Fin? Visst är den!
Gissa vem som gjort den?
Haha.... JAG!!!

Gjorde det för dig M

Kategori: EVERYTHING

GOD MORGON!
Har ni sovit gått idag?
Jag har iallafall inte sovit så bra, för lillebror höll mig vaken HELA natten. Ni förstår inte ur högt han andas! HÅLL KÄFTEN!
Så jag var så nära på att stanna hemma idag! Och bara SOVA! Men mamma påminde mig att jag har prov och så. Men jag bestämde mig för att gå upp BARA för Madeleine, för ska vara med henne idag efter skolan! Och vi har inte varit på jätte länge! Så måste gå idag! Även hur trött jag är!

Jaja... Finns inte så mycket att säga!
Idag efter jag har varit med Madeleine ska jag byta påslakan i sängen, fyfan vad skönt!

Ni kommer säkert ha en underbar dag idag, pussar

Felicia



Så ser jag ut idag!
Kavaj, vitt linne, svarta byxor, halsband, armband och Hunter gummistövlar! KÄRLEK.

Bara för att

Kategori: EVERYTHING

Okej, så ska nog hoppa i säng snart, bara för att jag ska vara pigg imorgon. Har ju trots allt två prov imorgon, vilket jag inte har pluggat till så mycket, men lite har jag gjort! Jaja.... Jag vet, fy mig! Men det är väl mitt fel om det går piss? Inte ditt.
Men ska väl gå då! Just lillebror sover i mitt rum ikväll, lovely!
Men det är bara för vi ha huset fullt idag, men imorgon får han fan sova i hans säng! För jag tål verkligen inte människor som SNARKAR och LÅTER när man försöker sova!

Men vi ses imorgon! Puss och god natt alla!

Felicia



Säger bara en sak! OMG!

tired and bored

Kategori: EVERYTHING

Hela rubriken säger allt!

Har pluggat hela dan och gjort inget mer typ, jo OTH, men det är fan inget liv!
Lovisa skicka sms imorse och undra om vi kunde göra något, men fan heller. Då ska man ta TVÅ prov imorgon! Mitt liv kan inte bli bättre nu!
JAG ORKAR INTE!!!! -.-

Så just nu är jag bara allmänt trött och uttråkad! Vill hem till mitt rum och sova och skita i skolan! Men det går inte, har som sagt 2 prov imorgon! ÄLSKA?! Svar NEJ!

Ni har det säkert roligare än mig!

peace out suckers

Felicia



Ps. Skriver om gårdagen när jag orkar!

Halloween

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp!
Hoppas ni är utvilade, som jag. För idag är det ju HALLOWEEN!

Jag vakna typ för en timme sedan, hihii... Men jag är redan klar med allt, frukost, duscha och jaa allt! Så det är sweeet!
Idag är det ju halloween, vilket är sweeet! För ikväll blir det nämligen skräckfilmer med David, Theresa, Victoria, Sara och Samira? Lite osäker om hon ska me, men hoppas på de!
Annars ska jag bara ta det lugnt idag, måste vila min rygg och spara krafter till ikväll, hehe...!!

Ni ska bara veta hur mycket grannkillarna skriker!!! HÅLL KÄFTEN!!! JAG BEEEEEEEEEEEEER!!! Jag tror dom spelar något spel, så dom bråkar inte, hehe.... knasiga killar!

Men nu ska jag kolla på "Sol, fest och oroliga förlädrar och efter det blir det OTH!
Puss på er!

Felicia



ONT!

Kategori: EVERYTHING

Jag vet att jag har sagt det FLERA gånger nu! Men jag har så jävla ont i min rygg, skjut mig!!!

Just nu kollar jag och Theresa på Idol, och fyfan vad Molly suger!!!! Oherregud, hon borde ÅKA!!!!!!!!!!!!
Ville bara säga det, hihi...!!!

Kramar Felicia

Twilight

Kategori: EVERYTHING



Ville bara säga att den 16 november har del 1 av sista filmen premiär, så man kanske ska börja kolla på alla andra så man är uppdaterad lite, eller vad tycker ni?
Men det blir ingen Twilight night idag, idag blir det ju Idol och OTH!

Kramar Felicia

FUCK

Kategori: EVERYTHING

Alltså jag dör! Jag skulle ALDRIG gått ut och sprungit igår, min rygg mår verkligen inte bra av det!!! Nu har jag haft ryggont i en hel f*cking vecka, och doktorn sa att det kunde sitta i en till två veckor, mysigt eller hur?
NÄ, DET ÄR FAN INTE MYSIGT!!!! Alltså det är fan inte kul!!!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!

JAJJAJa.... HEJDÅ!!!!

Felicia



MÅSTE ÄTA!!!

Pappa ringde just

Kategori: EVERYTHING

Pappa ringde just och sa att han kommer lite efter 3 och hämtar mig! Sweeeet!
Så jag måste faktiskt gå och packa lite snabbt nu och sen fortsätta kolla på OTH. Seriöst jag kan typ inte leva utan det längre, när man väl har börjat kolla så kan man inte sluta! I PROMISE!

Ah... Nu i helgen då, är det ju faktiskt Halloween, förra helgen var det halloween i USA men denna helg är det i Sverige! Så lär er! Så imorgon tror jag blir det skräckfilmer med David, Theresa, Viktoria? och jag, vet inte om det blir några fler, man jajja.... Men gud klockan går, måste gå!

Hoppas ni får en trevlig Halloween!

Kramar Felicia

Pappa helg

Kategori: EVERYTHING

GOD MORGON!
Eller jag har varit vaken ett bra tag men iallafall, god morgon!

Snart eller snart ska man åka till daddy, eller så kommer han och hämtar mig! Vet inte än, har inte pratat med honom! Hihii..... Som ni säkert vet så kollar Felicia på OTH och tro eller ej, jag "gör" lite läxor också. Jag måste ta tag i mitt liv också -.-, jag orkar inte med SKOLAN!!! Åååå..... Alltså jag skulle kunna hoppa av skolan!

Men måste kolla på OTH nu, kramar

Felicia





Gnällfian Felicia

Kategori: EVERYTHING

Hej, gnällfian Felicia här!

Alltså jag har så ont i min rygg och jag har faktiskt tagit mina tabletter, alltså hjälp mig! Jag orkar inte ha så här jävla ont! Och jag vet att jag inte borde sprungit, men hallå, jag vill inte bli tjock och man måste faktiskt ha bra hälsa för att må bra!
Men min rygg gör fortfarande ont! Får väl ta en "heaventablett" så jag kan sova gooooott ikväll! Yeey, verkligen yeey!

Oj, förlåt! Nu gnäller jag väldigt mycket känner jag, men någon gång måste jag få skriva av mig! Eller vad tycker ni? Hihi.... Men jag ska kolla på ETT avsnitt av OTH sen blir det sängen för min del, godnatt alla mina skönheter!

Felicia

Inte det smartaste jag har gjort!

Kategori: EVERYTHING

Okej, så jag har precis varit ute och sprungit! Haha... Och om jag ska vara ärlig så kände jag INGET i ryggen medans jag var ute och sprang, men nu efter känner jag verkligen att det inte var det bästa jag har gjort på länge. Så nu får jag lida lite och ta mediciner och vänta tills det går över! 
Men varför jag kände att jag ville ut och springa var för att jag ville testa hur min rygg skulle reagera och för att jag fick typ panik. För man kan inte bara sitta och kolla på OTH och inte göra något! För om man gör så HELA sitt liv kommer man rulla fram till sist! Och det är det SISTA jag vill! Så fick lite panik och tänkte "Shit, jag måste ut och springa, annars kommer jag bli tjock!" Så därför gick jag också ut! 
Det var jätte skönt att springa! Men jag borde inte göra det så länge jag har ont! Men jaja... Lite pain får man ta! Eller hur?  
 
Hehe... När jag kom hem frågade mamma varför jag var ute och sprang och hur det kändes i ryggen såklart, och mitt svar till henne var "För jag kommer bli tjock!" Och hennes svar tillbaka var "Men jag som hade köpt en Marabou till dig ju!" Och mitt svar "Äää... Det gör inget, jag kan äta den!" hahha..... Så aaa.... Nu ska jag gå och duscha och sen äta Marabou och kollar på OTH!

Hoppas ni har haft det bra! Pussar

Felicia



Jag, efter min springtur! YEAH!


Filmkväll

Kategori:

Igår blev det ju filmkväll med Jesper, Malin, Emil, Martin och jag, det var speciellt, hihi.... Vi kollade på paranormal activity 2, och jaa.. den är inte så läskig men det är inte världens roligaste film, hehehe.... Men jag var inte inne i filmen så mycket, för Jesper, Emil och Malin satt och små jävlades med varandra, SLUTA! När man kollar på film ska man vara tyst, eller vad tycker ni?
Men det är kärlek till dom iallafall, eller hur?

Som jag sa innan så ska jag åter gå till OTH, puss

Felicia



Hehe... kunde inte motstå, hihi....!!

MalinMalinMalinMalin

Kategori:

Hej alla goa människor!

Idag har det varit en helt grymt skön dag! Jag har haft Malin hemma hos mig hela dan. Hon sov hos mig igår till idag, vilket var superduper mysigt! Alltid lika roligt att vara med henne, och Gud vad vi två tjejer äter, haha.... Eller inte, hihi...!!
Vi har iallafall bara suttit och kollat på One Tree Hill och så har vi fixat i ordning oss. Juste får inte glömma att jag har också försökt måla Malins naglar, och fyfan vad dåligt det gick! Jag blev seriöst GALEN, fråga Malin, hahahahha..... Men sån är jag! Blir arg om det inte fungerar eller så, hihih!!

Nu ska jag åter gå till mitt One Tree Hill. Jag har verkligen höstlov, OTH maraton och kompisar! KÄRLEK.

Bloggar KANSKE senare sen, pussar

Felicia







Inte världens finaste bilder, men så ser jag och Malin ut idag, puss på de!

Film med ......

Kategori:

Ikväll blir det film med Malin, Emil, Martin och Jesper, det ska bli kul! Så nu måste jag fixa i ordning mig lite, hhih... Jag vet inte vad det blir för film men det märker vi.

Puss på er!

Felicia

Fråga Klara!

Kategori:

Tjinixen allihopa!
Hoppas ni har haft det en rolig höstdag idag. Kanske har ni kollat på tv eller varit social som mig och varit med någon rolig kompis, hihi..!

Som jag sa så har jag varit lite social idag, hehe.... Jag har nämligen varit med Klara den bäste. Vi hade det en väldigt mysig stund tillsammans. Alltid lika roligt att vara med Klara och bara sitta och prata om allt och alla!
Men vi gjorde också något annorlunda idag, vi gjorde nämligen en milkshake och kollade på One Tree Hill, och det visade sig att Klara gillade OTH, vilket är superduper! Kanske vi kan köra ett One Tree Hill maraton någon gång, kanske på vinterlovet? Vad sägs Klara? Jag vet att hon är på, hihi....
Jag slängde precis ett sms till Klara banan om lite allt och möjligt, hihih!!! Får se vad hon säger om att vara lite Wild And Crazy någon dag, men jag tror hon är på!

Efter Klara gick idag då, så har jag bara suttit och kollat på OTH. Alltså man kan inte slita blicken från det. Fråga Klara vettja, hehe...!!!
Men jag har också varit duktig och kollat på träslöjdförhöret, för nu på måndag tror jag att vi hade ett prov i träslöjd, och det måste ju gå bra! Eller hur?

Men nu ska jag åter gå till mitt OTH, pussar på er!

Felicia

Ps. Imorgon blir det Malin och kanske Madeleine, vi får se. Men Malin vet jag att det blir! Puss på dig!



Kolla in vettja!!

Ingen DH

Kategori: EVERYTHING

OKEJ, det var tydligen inte någon DH idag, kul verkligen kul! Men om jag ska se det på den positiva sidan så kan man kolla på OTH istället, vilket är mycket roliga iallafall, hihhi!!!
Så får frossa chips och OTH istället för chips och DH, hehe...!

Juste vissa killar kanske kan tycka det är svårt att förstå på oss tjejer, men tro mig, jag tycker det är SVÅRT att förstå på ER killar. OMG, gör det lättare för oss! Hehe... Men iallafall, så här kommer en lista/ sann dikt på vad vi tjejer brukar göra om vi är tex, tysta. Och det roliga att det känns som att den är väldigt sann, så ta all denna fakta nu killar, hehe..!
Man vill ju undra om det är sant när det kommer till killar, men det märker man väl? Eller?
Här kommer dikten eller aa listan:

NÄR EN TJEJ ...
Är tyst
rullar det miljoner tankar i hennes huvud.
Bråkar med dig tänker hon väldigt djupt.
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.
Svarar "Jag mår bra" efter några sekunder mår hon inte alls bra.
Lägger sitt huvud på din axel önskar hon att du är hennes för evigt.
Försöker få kontakt med dig varje dag söker hon din uppmärksamhet.
Sms:ar ofta vill hon att du svarar åtminstone en gång.
Säger jag älskar dig menar hon det.
Säger att hon inte kan leva utan dig då vet hon att du är hennes framtid.
Säger att hon saknar dig så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.

Så, så vad tror ni? Tror ni på denna såkallade dikt?
Grejen är jag tror TYP på den? Jag vet inte, men jag tror de är ganska sant, vissa av dom iallafall!

Imorgon blire det Klara och Madeleine! Jippi!
Godnatt alla blomväxter!

Kramar Felicia 

  

1a November

Kategori: EVERYTHING

Men herregud! Det är ju 1a november idag. OMG! Alltså förstår ni min panik! Om typ 1 månad och 3 veckor ska man sätta betygen för denna termin. Och just nu orkar jag bara inte tänka på sånt! Oherregud!
Alltså, dom här betygen som sätts nu till vintern kommer vi 9:or söka gymnasium med, och jag blir bara stressad av att tänka gymnasium, åååååååååååå............... JAG ORKAR INTE!
Haha.... Men jag och mamma längtar till mässan som är denna månad! HAHA..... Så är väl inte SÅ stressad! 

Juste jag hade en mardröm här om dan. Jag drömde att jag inte kom in på den skolan jag vill börja på, och förstår ni min känsla? Nä, ni gör typ inte det! Det var inte den roligaste drömmen jag har drömt på länge!

Säger bara! Njut så länge ni INTE går i nian! och måste börja tänka gymnasium. Försäg är det roligt att tänka framtiden och så, men det är INTE roligt att drömma att man inte kommer in på skolan!
Men jag drömde säkert bara det för min mamma vill typ inte att jag ska börja på den skolan, vilket suger! Men jag ska bevisa att den skolan är bra och så! Men grejen är, min mamma vill inte att jag börjar där för hon tänker att det är så långt att åka och så, det tar typ fram och tillbaka 3h för mig att åka varje dag, och klart man kommer ruttna, men om man verkligen vill gå på just DEN skolan så får man väl bita i det sura äpplet när det kommer till de negativa saker om skolan eller hur man tar sig dit, eller hur?

Men gud, nu blev detta inlägg bara om gymnasium, hehe.... uppsi.

Men visst är det skönt med november? Hösten är ju här!!! Okej, håller med. Det är kallt och så. Men hallå, tänk vad mycket roligt man kan ha med sina tjejkompisar! Gå ut och ta massvis med höstbilder, ta en varm choklad eller bara sitta nere vid vattet och prata! Visst låter inte det mysigt? Det tycker jag!
Jaja... Ska sluta nu, annars kommer detta bli ett LÅNGT inlägg, sorry!

Kramar Felicia



NOVEMBER! KÄRLEK.

Tjockar jag vet!

Kategori: EVERYTHING

Hej hopp alla mina sötnosar!

Idag har jag inte bloggat än ända gång, men nu ska ni få ett "långt" inlägg om min dag! kul va?

Så min dag idag började med att jag fick panik för jag vaknade vid halv 11, så fick känslan av att min dag är FÖRSTÖRD!
Så jag började fixa i ordning mig lite snabbt för skulle ju åka till skolan och hämta mina läxor. När jag hade fixa i ordning mig och ätit frukost, så ringde jag mamma och frågade vart mina nycklar var, och det visade sig att dom var i hennes väska som hon hade på jobbet. Så jag blev ganska arg och bestämde mig för att INTE åka till skolan, så nu kommer jag ha det väldigt stressigt med so:n när jag kommer tillbaka till skolan. Skyll dig själv Felicia!
Men lite senare sen så ringde min mormor mig och frågade om jag hade lust att följa med och handla kläder till henne, och klart man inte säger nej till sin älskade mormor. Så föll med henne. Efter vår lilla runda åkte vi hem till henne och kollade på One Tree Hill. Sen kom min mamma och hämtade mig och nu är jag hemma.
Juste innan jag och mamma kom hem så åkte vi till affären och köpte chips, julmust och coca cola, tjockisar jag vet! Hehe.... Men det var jag som var sugen på chips och så, det är jag som är en liten tjockis, puss på det!
Men nu är jag hemma och bara väntar tills klockan blir 9 så jag kan kolla på Desperate Housewives och äta chips och dricka julmust med mamma.

Så, så såg min dag ut idag. Min dag är än inte slut, ska ju kolla på DH och ha det mysigt med mamma, och sen blire det sängen. Puss på er!

Kramar Felicia



Så har Felicia gått runt idag, mysigt mysigt!
Uggs, svarta byxor, tjocktröja och hästsvans. Alltid lika fint!