NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

irriterad?

Kategori: EVERYTHING

Idag har det varit en helt OK dag! Har haft vanliga lektioner som vanligt! Busat med några små 7:or hehe, men man måste ju få ha kul i skolan, eller hur? Och så har man blivit livrädd idag, lyckat!

Jaja, vad hände egentligen idag? 
När jag och Madeleine hade lunchrast idag bestämde vi oss för att gå ut på skolgården och bara chilla gal1. När vi sitter på en bänk så märker jag att Madeleine har en svart spindel på ryggen, så jag ställer mig och skriker att hon har en spindel på ryggen. Och då ställer hon sig också och skriker så alla våra kompisar som är i matsalen kollar ut ur fönstrerna och börjar gap skratta för att vi står som två galningar och bara skriker och hoppar runt! Men hallå? Jag är LIVRÄDD för spindlar så vad är problemet? Alla är rädda för något, eller hur? Man undrar ju hur många som såg oss egentligen, haha... Men jag tror inte jag vill veta! 

Så, så såg min dag ut idag, typ! 

Kram Felicia
   

 

Något nytt

Kategori: GUEST BLOG

En sak jag tycker är väldigt kul är att läsa Felicias ilskna blogginlägg, hon kan verkligen bli sur ibland och eftersom att vi bara träffas på helgerna så får jag läsa hennes ilska istället för att se den.

Igår pratade jag med en tjej på FB som jag aldrig pratat med förut plus att jag inte har en aning om vem hon är, men sånt kan vara så himla skönt ibland. Hon känner tydligen en kille som jag också känner vilket är väldigt kul eftersom att då kan man snacka ganska mycket skit om honom. Jag fick reda på att han verkar vara en kille som håller på med "alla" och sen bara skiter han i en, dålig stil! Men alla är olika och det kanske är en bra sak. 

Nu blir det hopp in i duschen och sen lite lunch plus Gossip Girl, awesome! 

Kram Therésa   


vad leker du?

Kategori: EVERYTHING

Nu ska jag vara ärlig, jag verkligen hatar dig!
Du ger en bitch blickar, du är allmänt en jävla F****, du blir så irriterad så fort något är fel, du börjar snacka så fort man går, är du rädd att jag ska dömma eller? Skulle inte tro de va! VAD LEKER DU? COOOOOL? Du är fan inte cooool någonstans!!! Du skriver "FML" hela jävla tiden, vi har fattat att ditt liv suger!

Nu är det nog MITT liv som suger!

FML !

Kram Felicia

Usch

Kategori: GUEST BLOG

Fönstret i mitt rum brukar oftast vara öppet för att jag ska få in frisk luft, men ordet frisk verkar grannarna inte förstå. Våra grannar är ett par typer som röker minst 173623 cigaretter per dag, och självklart ska all röklukt komma till mitt rum! Jag kan inte kalla röklukt för något friskt utan jag kallar det snusk, så nu luktar mitt rum snusk för 712 gången idag.

Kram Therésa

choklad

Kategori: EVERYTHING

Gud! Jag vill ha CHOKLAD!! Jag är värsta godisgrisen! Säger alltid till mig själv att jag INTE ska äta godis på vardagar, men titta hur det går ?
Får tvinga mamma att åka och handla godis till Felicia! 

Idag har min dag varit chill, men snart kommer den bli mer chilligare, ska måla mina naglar svarta, sweeet!

Gud vad jag skulle vilja åka på Språkresa till USA eller MALTA! Skulle vara rena drömmen! Men jag lovar, jag ska iväg på språkresa (nån gång).
Jag skulle också vilja åka som utbytesstudent i ett år till USA och bo i en värdfamilj! Det låter väl riktigt nice? Tänk bara att gå i High School och uppleva "The Prom" och alla coola sporter som dom har där borta, cheerleading, amerikansk fotboll och allt! Gud, åka bort i 1 ÅR som utbytesstudent låter riktigt roligt. Det vill jag verkligen göra! Det är min dröm!

Kram Felicia

puffy the eye bag slayer

Kategori: GUEST BLOG

Testade nyss en födelsedagspresent som jag fick av min mormor och morfar, "Puffy the eye bag slayer". Det är en ögonmask som man kan ha både varm och kall, man får välja lite själv. Jag valde att köra på varm eftersom att ha den kall låter så kallt, kände inte för att frysa idag, kanske en annan gång. Iallafall så var det väldigt skönt att ha något varmt på ögonen, man blev väldigt trött vilket ledde till att jag somna. Jag vaknade efter en halv timme eftersom att alarmet gick igång, vilket var ganska tur annars hade jag nog sovit ett bra tag. Powernap är awesome!

Nu ska jag kolla på film och dricka massa vatten och äta lite äpple, känner för att vara nyttig.


Kram Therésa

STS

Kategori: USA

Nu har man fått sina tidningar från STS, sweeet! Så ska väl kolla igenom dom lite nu och sen blir det ut och spela lite fotboll med lillebror. Vid halv 2 idag ska man åka och hämta Madeleine, yeah ! Får se vad vi två hittar på, men det blir säkert det gamla vanliga, Snacka! 

Kram Felicia  

Cody Simpson

Kategori:



On My Mind - Cody Simpson

Kärlek till den killen alltså !!

Kram Felicia

Hemskola

Kategori: GUEST BLOG

Den här veckan tänkte jag börja plugga lite körkortsteori igen, man vill ju ha ett körkort! Men det är så mycket som måste göras innan t.ex. halkan och en massa körlektioner, jag orkar inte! Kan inte bara en ängel komma och ge lilla mig ett körkort? Jag vet att det inte funkar så men man kan alltid drömma lite.

När man har tagit studenten och inte går i skolan längre så måste man ha sin egna lilla skola hemma, vilket var exakt vad jag hade idag. Mitt ämne var körkort och skoldagen tog slut efter två timmar, kändes väldigt skönt! 

Mamma kom precis med ett minneskort till mig och min videokamera och jag ska vara ärlig, jag satt i minst tio minuter bara för att försöka få upp förpackningen. Kanske inte det duktigaste men ibland är saker bara för barnsäkra, iallafall så funkar min söta lilla videokamera nu vilket betyder att jag kan börja filma, AWESOME!

Kram Therésa

stämmer spåkulan

Kategori: EVERYTHING

Kolla just spåkulan på Facebook, och såhär stod det

"En medelålders man med keps får dig att svära i bilen"

Lite coolt, brukar ju faktiskt svära åt bilar som köra sakta eller bara svänger när man kommer körandes på moppen.

Idag har jag varit "DÖD" i skolan, och när jag är trött går min mun såhär "hahahaha... kolla! hahaha" Hela tiden, tycker synd om mina kompisar, men dom är vana, det lovar jag!

Förutom att jag har varit "DÖD" så har vi även haft slöjd. Och nu i 9:an får man själv välja om man vill ha textil eller trä, men tydligen fick vi inte välja så vi har både trä och textil, vilket suger. Ville ju bara HA textil.

Det är känns lite konstigt det är ju bara jag som skriver, hallå Therésa, vart är du?

Kram Felicia

nästa skolan

Kategori: EVERYTHING

Nu blir det tyvärr hopp iväg till skolan.

Kunde verkligen inte sova igår kväll, låg och vred och vände mig hela natten, så får försöka hålla mig vaken på lektionerna idag.
 
Kram Felicia

Gaaahh

Kategori: EVERYTHING

Asså, klockan är fan 21.29 och jag vet ännu inte vad jag ska ha på mig imorgon till skolan, fyfan.... jag HATAR skolan !!! Varför ska det vara så jävla svårt att bara sätta på sig vad som helst, som vissa tjejer i klassen gör, varför kan inte jag ha den gåvan? NEJ, för Felicia MÅSTE se bra ut i skolan, jag kan inte bara gå runt som vem som helst, jag vill inte se ut som "Hej, kom och hjälp mig!"  !!!!! Börjar fan LACKA sönder nu alltså !!

Ojj.. lite sur kanske, men det bjuder jag fan PÅ !!!

God natt, tomtenissaR !!!

Kram Felicia

Next 2 you

Kategori:



Små och överallt

Kategori: EVERYTHING

Visste ni att?

"Förr i tiden brukade man i Egypten spotta på nyfödda barn i ansiktet. Det skulle betyda tur för barnet"

Nä, inte jag heller.

Okej, så har precis börjat 9:an så det innebär att vi har fått nya 7:or. 7:orna i år är SMÅ och ÖVERALLT! Jag är inget stort fan av dom, men det har jag aldrig varit direkt. Dom leker så bitchiga och coola, tagga ner lite!
Så fort man kommer gående med några kompisar blir dom tysta och små, och då är de inte så stöddiga. Men "snart" börjar man gymnasiet och då slipper man alla 7:or, sweet!

Kram Felicia