NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

I have a date tonight... With my bed. We are totally going to sleep together.

Kategori: EVERYTHING

Oj, jag har inte bloggat på ett tag. Tss, sorry?! Men jag har faktiskt också ett liv!
Vad har hänt då?

Fredags, umgicks jag med Klara, vi var ute och gick i 1h 30m. TPIS, gå INTE med Converse! Mina fötter skrek… Och det värsta var att jag missa bussen så det var bara att knalla hem från Brännbo till til, älska mina fötter, fyfan! Så sammanlagt var jag ute och gick 2h 15m. Var också med H senare på kvällen… Vi åkte till Valsta och umgicks med några. Det var väl min fredag!

Igår, var jag och T ute och gick, vi åkte ner till stan och lämnade CV till butiker och gick hem. Vi blev även kallade tvillingar igår, haha… Om vi ändå var de! Det blev H igår med…  Vi åt middag, köpte gifflar och sen åkte vi till min pappa och kollade på film! På bussen hem var jag så spyfärdig (men spydde inte)… och åka buss är inte bästa kombinationen när man är spyfärdig!

Idag, kollat på en awesome film, TAKERS! Alla som INTE har sätt den BORDE kolla på den! Varit ute på promis med T och även sprungit 4km + styrka idag! Alltid lika skönt… HÖG musik i öronen och bara ut… och jag gick ut eftersom jag var irriterad på mamma! Haa… så hon fick mig att tagga till springa, tack!

Nu ska jag fortsätta kolla på BB… puss!
Ps. Vet även vad jag ska vara på spexfotot nu på torsdag...! ÄLSKA!  



Vad ska jag börja med?

Kategori: EVERYTHING



Vad ska man börja med? Det är frågan...

Tjena pudding, står du här och dallrar?

Kategori: EVERYTHING

Trött som apskit! Skulle leka med Hanna Banna idag men nej nej nej nej… Hon mår dåligt så vi får leka i helgen istället! Härligt… Men de ser man framemot! Vem ser liksom inte framemot att leka med Göran? haha

Känner mig jättestressad över allt! Speciellt skolan…. -.-
Lista över inlämingar/prov:
No uppsats in nästa helg
NP imorgon
NP matte onsdag
Idrottloggen ska skrivas
Svenska in på torsdag
Bildprov om två veckor
Hk prov om två veckor
Matlagningsprov om tre veckor
Ekonomi uppgiften ska redovisas v.21
Så aaa… Ni ser ju, inlämingar på på inlämingar! ÄLSKAR MITT JOBBIGA LIV!

Alltså vad håller killar på med? De tror seriöst att dem kan skicka sms när fan dem vill! Aa… nu är jag kåt, vi smsar Felicia! Alltså va? Väx upp förfan! Börjar bli rikitigt jobbigt! Och nej, jag tänker inte göra något med dig…. IDIOT! Bara för du är äldre än mig betyder de inte att jag är rädd för dig!

Nä, kanske ska ta tag i mitt liv nu! Och börja plugga lite inför proven, puss!

BÄVERFULL

Kategori: EVERYTHING

Hej livlösa loppar!

Tänkte berätta om min gårdag. Vad hände igentligen? Jo, jag och Klara åkte in till Sollentuna för att handla lite kläder till Klara och kolla in Mikael Elias gymnasiet! Och jag har faktiskt inte sökt dit än men tänker verkligen göra de eftersom det tycks vara en skit bra skolan!

Jag sa till både mig och Klara att jag INTE skulle köpa något! Tror ni jag lyckades? NEJ… Jag kom hem med en blus och ett nagellack! Blusen var dock Klaras, hon skulle byta ut den mot en större storlek så jag fick den… TACK BEBIS.

Mikael Elias verkar vara en sån bra skolan! De var en liten och skön skolan, mycket trevlig rektor och alla verkade så himla gulliga! Mikael Elias fångde verkligen mitt hjärta!

Idag har jag varit hemma hos min älskling. Vi tog en LÅNG promenad med C och sen åt vi lite glass med banan och chokladsås! Härligt… Vi gjorde även spellistor tex. Sov lista och spring lista! Hade en mycket trevlig dag med dig, puss!

Har precis varit ute och sprungit! Gick bra, kunde ha gått bättre! Styrkan gick bra, sköööönt med styrka!

Senare ikväll ska jag ringa M och prata med honom, ska även kolla på BB och efter BB SKA jag sova!!

Imorgon ska jag på dejt med min andra älskling, vi ses imorgon, baby!

Ps. Idag fyller sötaste killen år! Min "lillebror" Tim! Grattis på 14-års dagen!

Gör de imorgon.. burkar låta så!

Kategori: EVERYTHING

Bloggar imorgon, pöss! :)


MYS!!!

Some people just need a hug....... around their neck....... with a rope.

Kategori: EVERYTHING

Herregud! Säger bara HERREGUD! Trodde verkligen inte såhär om dig! Och nu när jag vet mår jag skit på grund av dig! Tack så jävla mycket,  h**a! Alltså jag kan inte berätta allt men ni hade säkert blivit lika överraskad som jag blev! Och det var HBJ som berättade allt! Jag älskar dig för att du berättade, för säg är det jobbigt att höra men jag hade alltid vetat att du (alltså han) har varit en idiot och nu när jag vet sanningen vet jag de ännu mer! PRATA ALDRIG MER MED MIG! J*VLA ÄCKEL!

Dagen då, har varit jobbig men helt ok! Har smsat med idioten ungefär hela dan, fuck you! Förlåt för att de förekommer mycket svordommar i detta inlägg men jag måste få ut mina känslor på ett eller annat sätt!

Var med K och M idag, mår alltid lika bra att få prata ut med dem!
Pratade även ut med Hanna idag, nice tjej! GÖRAN.. JAG GILLAR DIG! OCH DET VET DU! På torsdag smäller de, eller hur? Vi kör på hård dejt, right?

Har också gjort bokförningen hemma hos mormor och morfar, alltid nice att tjäna pengar på något sätt! Hahah… Och bokförning är riktigt kul, siffor och sånt! De gillar jag!  

När jag kom hem gick jag ut och sprang och lillebror cykla bredvid, herregud! Kan inte fatta att jag orkar HELA rundan! Brukar nämligen inte de… haha! Får se om ryggen börjar värka, men vem bryr sig? INTE JAG! Jag orkar inte bry mig längre, jag har mina tabletter och de får räcka!
Ps. Sprang även längre än jag brukar! GO FELICIA!

Ska skriva ett långt mail till Rylee (min värdesyster) eftersom hon har små tjatat på mig, haha! Gillar dig med, Ry!
Kollar på BB och under reklamerna blir det samtal till M, ses imorgon GUNNAR!

A regular boyfriend locks his phone but a real boyfriend asks you to answer it or check the text.

Kategori: EVERYTHING

Gunnar! Gunnar, jag var och festa igår! Gunnar, ska vi fest ikväll? Gunnar? Vart är du?

Igår åkte jag och T in till Kista och som jag sa skulle jag köpa mer än bara en keps, och vad gjorde jag? Köpte tre tröjor, keps och en mascara… -.- kolla! Jag måste börja bli bättre på att spara pengar! Men heter man Felicia/Lill Licia så kan man inte de! Haha… Men har pengar kvar, men inte allt!

Det blev en skräckkväll igår natt med storesyster och Hanna Banna! Vi kollade på Saw... herregud, gillar inte sånna filmer! Vi kollade även på hangover (vilket inte är en skräckis) och panic room! Man hör ju på namnet att den är panikframkallande oh herregud! Kolla inte på den om ni inte tål sånt! Jag tål knappt sånt men men…

Måste börja plugga inför Hk:n men pallar inte, har nämligen prov om tre veckor! Men idag är de söndag och det innebär vilodag (enligt gud) så idag ska jag ta de lugnt och inte bry mig om LÄXOR och sånt!

Jag har blivit beroende av handsprit! Tar det 24/7 hahha…. Vi fick några gratis tester i Kista igår! Härligt!

Ikväll blir det BB, får hoppas inte Amandus ryker, vilket jag ser framemot!

Fick höra av mamma att hon skulle städa mitt rum, älska de! Då kommer man hem till ett städat rum! Åh…
NU ska jag vara lite social genom att fixa mina naglar! Hejdå banana!

Moving on is simple. It's what you leave behind that makes it so difficult.

Kategori: EVERYTHING

Hej alla glada face!
Snart beger man sig till KISTA för att jaga en keps till lilla mig! Det ser jag fram emot, vem vet kanske kommer hem med något annat! Om jag känner mig rätt kommer det hända, haha… Men ska försöka vara duktig!

Blev en sen och jobbig natt igår! Hade ont i rygg och sent blir det alltid när man är hemma hos pappa, eftersom Theresa går och lägger sig så seeent! Men men… Vi hade kul, spela rumble, pratade med M, kollade på film och BB. Älska livet! Vi åt även massvis med onyttigheter! Men är det fredag så är det!

Har inte så mycket att skriva… ses!

Don't cry over the past, it's gone. Don't stress about the future, it hasn't arrived. Live in the present & make it beautiful.

Kategori: EVERYTHING

Vad ska jag skriva om? Killar? Kompisar? Skolan? Familjen? Himmel och jord? USA? Min värdefamilj? Grejen är jag vill skriva något men vet inte vad!

Imorgon blir det ut och jaga en keps till mig! EN BLÅ! Ni kanske undrar varför jag vill ha en keps, jo det är nämligen så att det kommer bli fett inne nu i sommar! Och vad gör man inte för att passa in? Uhh..? Och man vill vara ute i god tid, right?

Apropå att vara ute i god tid måste jag också hitta balklänning och skolavslutningsklänning… men det hinner jag nog göra innan juni, eller vad tror ni?

Theresa ska kanske ut med sina kompisar och själv är man stuck at home! Men får vara social med mobilen, smsa med massor och spela!
Älskar verkligen 2000-talet! Det finns mobiler, dator och internet, jaa… allt! ÄLSKA 2000-talet!

Vad händer på valborg då? Jag och K vet inte riktigt än vad som händer men vi har våra ideer…

BB… Jag tycker Marcelo är så jävla het! Är det sant att det finns fina killar i SVERIGE? Men han är ett svin men snygg! Kolla, här har man ett bra altenativ på att man inte ska gå efter utseendet, haha… jag gör ju de! Men man märker att det är fel eftersom Marcelo är snygg men ett svin!

Tyvärr är Amandus nominerad men får hoppas på att han inte åker på söndag!! För det är Amandus vi snackar om! Nej… han får inte åka! NEJ NEJ NEJ…

Ska börja vara social med min mobil nu, pussar!

Um you're like 12, you were dumped. Your life is NOT over.

Kategori: EVERYTHING

Fuck det här! Seriöst! VARFÖR KAN INTE MIN RYGG BLI BRA?! Jag orkar inte gå runt med ryggvärk hela jävla tiden! Och vem vill gå runt och knapra tabletter 24/7? INTE JAG…!

Aha.. jag blogga inte igår! NP gick bra, trodde de skulle vara svårare men icke sa nicke! Ärligt var det inte lätt och inte svårt, helt ok alltså! Hoppas nästa NP går bra!

Dan idag har varit bra men seg! Har varit trött, ont i halsen, hes, ryggvärk och dåligt väder! Kan dan bli sämre? Om man känner mig bra så vet man redan svaret på den frågan! Haha…

Ska fortsätta kolla på tv nu och sen måste jag packa! LOVELY! Får nog ta det lugnt i helgen så min hals blir bättre snart!


Gör mig på bättre humör! PLEASE?!

If we hate someone, we tell it without fear. If we love someone, we fear to tell. Strange but very true!

Kategori: EVERYTHING

Hej… som jag sa igår vet jag inte vad som är felet! Men jag sa även att jag inte skulle bry mig… så jag bryr mig inte längre! Skönt!

Idag har jag kämpat igenom denna dag med ryggvärk! Gick bra, kunde ha varit bättre… om man tänker bort ryggen har skolan varit riktigt mysig! Vi har varit en liten klass (som vanligt) idag, nice! Det har även varit sol och skönt…. Så man har varit ute väldigt mycket, alltid lika härligt! Har även blivit byren (stavning) väldigt mycket av F, haha…! Älskar att rida på andras ryggar (misstolka inte), det är nog det roligaste som finns! Haha… Ja, barn versionen finns fortfarande inne i mig, haha!

Har blivit besatt av Rumble! Så grrrrymt kul! Vi sitter och tävlar mot varandra hela tiden, även på lektionerna, haha
Våra munnar går såhär ”Vad har du?” ”hur mycker poäng har du?” ”Hur mycket har du nu då?” ”Yes, jag vann!”
Haha… Så går våra munnar hela tiden!

Efter skoalan idag var jag social med M! Vi spela rumble, prata och tog det lugnt! Gud, jag har verkligen saknat dig, baby! Vi gör en repris imorgon, eller vad säger du?

Jag fick även ett väldigt gulligt sms av en killkompis idag, alltså dööör! Haha…  

Jag och mamma har pratat om vad vi ska göra i sommar och det lytar åt att åka utomlands! Bara vi tjejor i familjen, mamma, jag och Theresa! Härliga puckar!

Ohoj… måste kila! Vill inte missa hela greys! Ska tjocka mig framför tven nu med en marabou kaka! Mmm… Marabou!


Awww...!


Mys...


Bjuder på denna crazy bild! tjingling!

Sounds fabulous...

Kategori: EVERYTHING

Man ska respektera alla, oavsätt hudfärg, religion!

Hej topp hönor!
Jag märker själv att jag inte bloggar lika mycket längre men det kan bero på att jag inte är inne på datorn så värst mycket längre! Skyller på de!  

Gårdagen var bra, fick sällskap natten till idag av min älskling… alltid lika mysigt att vara med dig, K!

Dagen idag har varit bra, dock har min rygg värkt mer än vanligt! Så på grund av det gick jag hem, alltid lika skönt att inte behöva anstränga sig men det suger att gå från skolan. För det känns verkligen som att man skolkar för jag mår bra men ryggen mår inte bra! Ni fattar!

Känner lugnet! Kemilabben är in skickad, svenskan är klar! Och allt känns toppen (förutom ryggen!). Imorgon blir det M, det var ett tag sen, haha…

Justfan… nu på torsdag har licia np engelska läsförståelse! Toppen… Ser faktiskt fram emot de! Och nästa fredag 27/4 har jag np engelskan uppsats! Mys…

By the way… jag vet verkligen inte vad som har hänt, men något är det! Men seriöst så orkar jag fan inte bry mig längre!

Ikväll blir det mys framför tv, Dh and BB! HÄRLIGT!

Ps. Övningskörningen gick kanon! MEGA BRA… Ohoho… det gick bättre än jag trodde! Snart ser ni mig ute på vägarna också, sweet!
Trodde till och med att Theresa skulle tycka jag sög men nejnejnej… Hon tyckte jag var väldigt duktig! TACK!


Som sagt mys framför tv:en


Love couple.... A and F


Du och jag under täcket, baby!


95-04-14

Kategori: EVERYTHING

Idag fyller världens finaste kusin år, Denise! Hon blir nämligen 17!

Hoppas du får en grym dag med massa onyttigheter och om 1 år blir du 18år! Tyvärr är jag inte hemma då men jag vet att du kommer få så kul! Kanske kommer det en överraskning från USA!

Puss på dig och ett stort grattis!  

Övningskör!

Kategori: EVERYTHING

Hej gullungar!
Förlåt, jag har inte bloggat på typ hundra år! FÖRLÅT! Måste bli bättre… men jag får väl skriva lite inlägg idag!

Snart ska jag i alla fall ut och övningköra med mamma och Theresa! Så var inte ute i trafiken då, haha… Sen beger man sig till Ekerö och ikväll blir det kompisar! Kärlek!

 

Good night Sherlock!

Kategori: EVERYTHING

Alltså jag orkar inte blogg idag, så därför skriver jag om morgon dagen imorgon istället! Hoppas det är ok? Haha… Natt natt!

So listen

Kategori: GUEST BLOG

Hej på er alla goa människor! :D
Malin här igen :)

Hur har ni haft det i Påsk då? :) Jag har haft det alldeles toppen, bortsett ifrån att jag varit sjuk... Inte så kul, men de överlever man eller hur? ;) Vad har jag gjort då? Jo, jag har träffat underbara kompisar och släktingar, mycket kul! :)

Nu är det Påsklov då! :D Älska det! idag är jag ju hemma hos F då :) KUL! På torsdag ska jag till Kista med min käre bror och sen har jag inte bestämmt så mycket :) På lördag, ska jag på kurs så att jag får börja övningsköra sen!! :D Shit, vad jag längtar till de! :D  :D

Hoppas att ni har haft en toppen Påsk och ett bra lov, ni som haft och ni som ska ha nu, får ha de bäst! :)
Nu ska jag vara social med F :D
Puss på er! <3

People ask me why it's so hard for me trust people. I ask them why it's so hard to keep a promise.

Kategori: EVERYTHING

Nu väntar jag bara på att min mat ska komma!!! Jag håller på att dö av hunger! Jag väntar även på min pingla! Puss på dig!

Idag har jag invigt mina hårprodukter, ohgod… mitt hår är wonderful! Jag även sovit underbart i natt! Kan vara för jag inte tog en lika stark tablett, haha…! Men får fortsätta knapra tabletter tills min rygg mår prima!

Oooh… vet ni en ”rolig” sak? Jag måste åka tillbaka till Kista och byta ut två bh:ar eftersom dem jag köpte igår är FÖR SMÅ!! ORKAR INTE……. Men får väl ta och tjata med Klara imorgon! Hihihi….

Ps. Min pingla missa just bussen! BRA JOBBAT... Ta nästa buss och börja gå 10min tidigare!



Skratt, gråt, skvaller, mättnad

Kategori: EVERYTHING

Hey my beautiful friends…
Jag lovade igår natt att jag skulle berätta hur min och Hannas dag var, eller hur? Vart ska man börja?

Jag sov inte speciellt bra natten till gårdagen eftersom jag hade tagit en ganska stark ryggtablett, och den tabletten gör mig alltid lite små yr och spyfärdig. Så ni kan ju förstå varför jag inte kunde sova speciellt skönt!

Men vaknade i alla fall halv 12, gick upp fixade iordning mig, smsade H och hoppade på bussen. Vi tog oss till Kista med skratt och mycket skvaller! Kom dit, gick runt och shoppade massvis med olika hårprodukter till mitt hår, köpte Titanic 3D biljetter och köpte underkläder till mig! Jag hade nämligen två presentkort från NewYorker och grejen är, jag gillar inte den affären! Så därför fick det bli underkläder istället för vanliga kläder! Hanna var duktig och köpte nästan ingenting… men när jag oftast får pengar försvinner dem så här fort, du hinner knappt säga BOFF…. Men jag har faktiskt varit duktig, jag sparade 500kr från mitt senaste barnbidrag! Men nu är de borta haha…

Åter till mig och Hanna. Under bion trodde jag inte att jag skulle gråta så här mycket, eftersom man har redan sätt filmen. Ohboy… Jag och Hanna (även andra) grät väldigt mycket… Filmen var så sorglig och det var mäktigt att se filmen på sådan stor ”tv”! Ohgod… Jag grät bara under vissa tillfällen, haha… medans Hanna grät typ under hela filmen, sötnos! Verkligen sista scenen (när dem ”gifter” sig) så trodde jag att jag skulle kunde hålla mig från gråt! Men det var verkligen det jag inte kunde! Jag säger bara så här... jag tror jag inte har gråtit så mycket på en bio förut! Det var så sorgligt men i samma ögonblick så fint! Men som tur var det inte bara jag som grät, Hanna grät också! Jag lovar det var ungefär bara jag och Hanna som grät under sista scenen! Dem framför oss frågade till och med om vi var okej, haha… det kallar jag failat! Under filmen kollade dem inte bara bak en gång, det var några gånger! Men det var jättegulliga att dem frågade om vi var okej! Dem var även engelsmän, ännu gulligare!

Det var väl vårt lilla äventyr! Slutade med skratt, gråt, skvaller och mättnad! Alltså en riktigt lyckad kväll!



Hej ungar...

Kategori: EVERYTHING

Hej ungar!
Jag skriver ett långt inlägg imorgon istället… god natt!

HOST FAMILY

Kategori: EVERYTHING

Påsken blev underbart bra! God mat, roligt sällskap (på dagen), massvis med onyttigheter och god dricka! Har även fått reda på vart i USA jag ska åka och min värdefamilj! Kan ni förstå!? Jag har fått min värdefamilj, jag trodde det skulle ta längre tid… men nej nej!

Familjen bestor av mamma, yngre bror, och en syster (ett år yngre än mig!)! Hon har även två älder systrar men dem bor inte hemma!
Jag har pratat jättemycket med henne, hon heter förresten Rylee (Jättegulligt namn!), hon verkar vara en jättetrevlig och söt tjej!
Ser verkligen framemot att träffa dem/henne! JAG VILL ÅKA NU! Igår var jag lite skeptisk mot USA resan… men nu är jag på igen! Ååå…. Jag vill träffa min värdefamilj nu

Host family!

Kategori: USA

Hey guys…

Som jag sa igår har jag fått min värdefamilj (host family) och snacka om att jag är glad! Tjejen som jag pratar med verkar så himla gullig och snäll! Tror att jag verkligen kommer trivas där! Får hålla alla våra tummar…

Nu känner man verkligen att det händer på riktigt! Jag har fått en plats i USA… Herregud! Jag ska till USA och plugga där i 1 helt år! Sweet!

Jag hoppas jag och Rylee kommer komma bra överens, men det tror jag starkt! Eftersom hon är så himla trevlig!

Rogers, Arkansas

Kategori: USA

Blogg nummer två!

Påsken blev underbart bra! God mat, roligt sällskap (på dagen), massvis med onyttigheter och god dricka! Har även fått reda på vart i USA jag ska åka och min värdefamilj! Kan ni förstå!? Jag har fått min värdefamilj, jag trodde det skulle ta längre tid… men nej nej!

Familjen bestor av mamma, yngre bror, och en syster (ett år yngre än mig!)! Hon har även två älder systrar men dem bor inte hemma!
Jag har pratat jättemycket med henne, hon heter förresten Rylee (Jättegulligt namn!), hon verkar vara en jättetrevlig och söt tjej!
Ser verkligen framemot att träffa dem/henne! JAG VILL ÅKA NU! Igår var jag lite skeptisk mot USA resan… men nu är jag på igen! Ååå…. Jag vill träffa min värdefamilj nu!

Jaja… ska fortsätta kolla på Björn Gustavsson med lillebror! Blev en film kväll idag… har även tagit en ryggtablett så det är väl svaret på hur min rygg mår!



Så uppspelt hon är är jag!

ROGERS, ARKANSAS

Kategori: EVERYTHING

Påsken blev underbart bra! God mat, roligt sällskap (på dagen), massvis med onyttigheter och god dricka! Har även fått reda på vart i USA jag ska åka och min värdefamilj! Kan ni förstå!? Jag har fått min värdefamilj, jag trodde det skulle ta längre tid… men nej nej!

Familjen bestor av mamma, yngre bror, och en syster (ett år yngre än mig!)! Hon har även två älder systrar men dem bor inte hemma!
Jag har pratat jättemycket med henne, hon heter förresten Rylee (Jättegulligt namn!), hon verkar vara en jättetrevlig och söt tjej!
Ser verkligen framemot att träffa dem/henne! JAG VILL ÅKA NU! Igår var jag lite skeptisk mot USA resan… men nu är jag på igen! Ååå…. Jag vill träffa min värdefamilj nu

Glad påsk!

Kategori: EVERYTHING

Sitter och väntar på att mitt gula nagellack ska torka och tillsammans med de är det hög musik på… Härligt! Väntar även på maten… ååå… mat! Jag är så hungrig, ni förstår inte! Jag skulle lugnt kunna äta upp allt mitt godis men vill inte förstöra min hunger genom att äta godis… Eftersom det som väntar är kött, potatisgratäng och bea… och det vill man äta med tom mage!

Idag är det påskafton. Glad påsk eller Happy Easter! Har ni fått mycket godis? Jag har fått godis även pengar (sen födelsedagspresent). Jag lovar, jag ska äta mig tjock! VI har massvis med godsaker hemma, godis, läsk, cider, mat, chips och någon god chokladpudding! Ååå…. Herregud vad gott!

Ikväll ska T och hennes kompisar dra ner till KC, skoj för henne! Vad ska jag göra? Kolla på film och äta mig tjock med godis eller kompisar? Det lär jag märka… Men just nu lutar det på film och godis eftersom jag är lite små seg och har rätt så ont i ryggen.

Gårdagen blev bra trotsallt! Vi hade kul, mycket skratt och prat! Alltid lika trevligt… J är en bra och väldigt underhållande kille… hahah… han har så oerhört skön humor! När man väl är med honom får man alltid ett gott skratt!

Bye bye bitches

Kategori: EVERYTHING

Snart drar man ut med T, vi ska nämligen träffa J… pussar!  

Så här tråkigt har jag...

Kategori: EVERYTHING

Fryser, hackar tänder och rastlös! Det här har varit den tråkigaste långfredan ever! Jag och Theresa är lika rastlös, jag håller på att dö av rastlöshet! Herregud…

Har precis varit ute och spelat fotboll med lillebror, fykatten vad kallt det är ute! Och han är inte världens bästa ”fotbollspelaren” haha… han sköt mig i huvudet en gång, mina ben hundra gånger så aa.. men är man 9år så är man inte grym, haha… men jag ska erkänna, han är bättre än mig!

Nu ska jag och Theresa komma på något vi kan göra, önska oss lycka till bitches..







Ps. Våra skoltröjor.... sååå sexiga!

5 MÅNADER

Kategori: USA

Är jag redo för det här? Att åka till USA och vara från alla nära och kära? Hur kommer det bli? Kommer jag kunna vara stark? Om jag känner mig bra kommer jag få värsta hemlängtan… jag kan inte vara från mina föräldrar! Det är helt fel! Varför gör jag det här? Okej, jag vill göra det här! Värsta coola upplevelsen. Fast fatta hur nervös jag kommer vara! Herregud, kommer jag kunna lämna Sverige 1 helt år?! Är jag tillräckligt modig att åka? DET HOPPAS JAG!

Så fort jag tänker på USA resan kommer det många känslor på en gång! Ledsen, glad, nervös… aa, det är många! Det finns hur mycket som helst men jag kommer inte på alla! Vissa känslor kan jag knappt förklara!

Helt enkelt blir jag bara nervös… Dagen innan jag beger mig till USA kommer vara fruktansvärt! Jag vill verkligen inte komma till dagen då jag måste lämna alla!
Nu tänker jag njuta av de dagarna jag har kvar med mina nära och kära! Det är trots allt 5 månader kvar…

LÅNGFREDAG

Kategori: EVERYTHING

Säger bara en sak! The Hunger Games är en grymt bra film! Men själv har jag inte läst böckerna men herregud, filmen är grym! Ni som inte har sätt den borde verkligen göra de under lovet, ni kommer inte ångra er! Jag som älskar skvaller och sånt hörde några tjejer säga att dem var besvikna eftersom det var jättemycket dem inte hade tagit med i filmen från böckerna, haha så därför är jag nöjd att jag inte har läst böckerna, haha… Så ni som har läst böckerna kanske blir besvikna men inte ni som inte har det, för filmen var grym! Jag är en tjej som inte kan gråta på bio men om jag hade kollat själv hade jag nog gråtit under hela filmen, det är en känslosam film… men kände tårarna komma några gånger under filmen!

Vad händer idag då? Idag är ALLA lediga eftersom det är LÅNGFREDAG! Imorgon är det påsk, påskägg? Eller är man för stor för sånt? NEJ! Man blir aldrig för stor för sånt!

Idag har jag har verkligen inga planer, jippi! Snart kommer rastlösheten fram, älska -.- Får väl komma på något med Theresa eller kanske vila ryggen (blev en väldigt ansträngade dag igår kväll), läsa lite, kolla på film, helt enkelt njuta av livet en sådan här fredag! Vädret är inte det bästa heller, grått och kallt (?) Får hoppas på sol imorgon.

5 månader kvar...

Kategori: USA

Är jag redo för det här? Att åka till USA och vara från alla nära och kära? Hur kommer det bli? Kommer jag kunna vara stark? Om jag känner mig bra kommer jag få värsta hemlängtan… jag kan inte vara från mina föräldrar! Det är helt fel! Varför gör jag det här? Okej, jag vill göra det här! Värsta coola upplevelsen. Fast fatta hur nervös jag kommer vara! Herregud, kommer jag kunna lämna Sverige 1 helt år?! Är jag tillräckligt modig att åka? DET HOPPAS JAG!

Så fort jag tänker på USA resan kommer det många känslor på en gång! Ledsen, glad, nervös… aa, det är många! Det finns hur mycket som helst men jag kommer inte på alla! Vissa känslor kan jag knappt förklara!

Helt enkelt blir jag bara nervös… Dagen innan jag beger mig till USA kommer vara fruktansvärt! Jag vill verkligen inte komma till dagen då jag måste lämna alla!
Nu tänker jag njuta av de dagarna jag har kvar med mina nära och kära! Det är trots allt 5 månader kvar…

A girl can like a guy for a minute and remember him forever. A guy can like a girl for a minute and forget her instantly...

Kategori: EVERYTHING

Gud, jag längtar till påsklovet! För då ska jag nämligen få börja övningsköra, Oh My God… Det ska verkligen bli jättekul (hoppas jag), jag längtar sååå…
Tänk att sitta i framsätet och bestämma vart och hur bilen ska styras. Det kommer bli så mäktigt, eller vad tror ni?
Jag kommer ihåg när jag fick köras pappa bil, det var nog det roligaste man hade gjort på länge!
Under varför det är kul att köra en bil?
Men det finns säkert andra tonåringar som inte tycker om att köra bil, hur tänker ni? Nä, klart att alla är olika men hallå? Vem säger nej till att övningsköra? INTE JAG!

Har precis kollat på Breaking dawn, en helt okej film, blev dock väldigt rastlös under halva filmen, men kollade typ klart… Hoppade fram när det blev allt för tråkigt!

Vädret dra verkligen ner mig… är det ruskigt och grått blir jag tråkig och orkar inte göra ett piss! Men däremot om det är bra väder, sol och värme, är jag för det mesta på världens bästa humör!
Men de är så jag är. Vissa kanske gillar ruskigt och grått? Eller som mig, sol och värme?



A girl can like a guy for a minute and remember him forever. A guy can like a girl for a minute and forget her instantly...

Hur ser ni på påsken?

Kategori: USA

Jag är själv inte så stort fan av påsken. Påsken är mysig med alla sina glada färger och all godis! Men ärligt talat är det en helt vanlig helg… Känns det som! Men vi har inte firat påsken så stort, vi har mest ätit mat tillsammans, letat efter påskägg och lite sånt… Det är ungefär vår påsk! Umgås med familjen och äter oss tjocka på godis… Finns inte så mycket mer att säga…

Jag får väl se hur min familj i USA kommer fira påsken! Kommer dem fira den? Eller kommer dem göra värsta grejen av den? Vi får se…


Du kan få vara i mitt påskägg i påsk!

Långfredag

Kategori: EVERYTHING

Säger bara en sak! The Hunger Games är en grymt bra film! Men själv har jag inte läst böckerna men herregud, filmen är grym! Ni som inte har sätt den borde verkligen göra de under lovet, ni kommer inte ångra er! Jag som älskar skvaller och sånt hörde några tjejer säga att dem var besvikna eftersom det var jättemycket dem inte hade tagit med i filmen från böckerna, haha så därför är jag nöjd att jag inte har läst böckerna, haha… Så ni som har läst böckerna kanske blir besvikna men inte ni som inte har det, för filmen var grym! Jag är en tjej som inte kan gråta på bio men om jag hade kollat själv hade jag nog gråtit under hela filmen, det är en känslosam film… men kände tårarna komma några gånger under filmen!

Vad händer idag då? Idag är ALLA lediga eftersom det är LÅNGFREDAG! Imorgon är det påsk, påskägg? Eller är man för stor för sånt? NEJ! Man blir aldrig för stor för sånt!

Idag har jag har verkligen inga planer, jippi! Snart kommer rastlösheten fram, älska -.- Får väl komma på något med Theresa eller kanske vila ryggen (blev en väldigt ansträngade dag igår kväll), läsa lite, kolla på film, helt enkelt njuta av livet en sådan här fredag! Vädret är inte det bästa heller, grått och kallt (?) Får hoppas på sol imorgon!

Ps. Jag måste verkligen bli bättre på att blogga, ska försöka börja skrivaa minst två inlägg varje dag! Säger bara: lycka till!

The hunger games

Kategori: EVERYTHING

Heyy sexyy thing!
Igår åkte jag hem till min far, syster och bror! Skulle egentligen hem till honom idag men eftersom jag inte kunde gå till skolan idag så bestämde jag mig att åka igår! Så igår fick jag och syster en mys kväll tillsammans med godis, chips, läsk, film och BB… HÄRLIGT! Ps. Chipsen vi köpte igår var jätteäckliga (man ska inte smaka nya smaker!) och det va såklart chips jag mest va sugen på… inte lika härligt!

Idag har vi städat hela huset, men självklart tog jag det lugnt, Theresa fick ta det jobbigast tex. Dammsuga! Vi ska även ha en mys kväll idag, för vi ska nämligen iväg på bio! Vi ska kolla på The hunger games! SWEET…
Vi får hoppas att bion är bra men det tror jag eftersom många säger att filmen är det!

Snart är det påsk! Har ni några planer? Själv vet jag inte vad vi ska göra, umgås med familjen? Träffa kompisar? Träffa släkten? Som sagt ingen aning… men så är det när man är ungdom och inte vet något… 

THE HUNGER GAMES

Kategori: EVERYTHING

Heyy sexyy thing!
Igår åkte jag hem till min far, syster och bror! Skulle egentligen hem till honom idag men eftersom jag inte kunde gå till skolan idag så bestämde jag mig att åka igår! Så igår fick jag och syster en mys kväll tillsammans med godis, chips, läsk, film och BB… HÄRLIGT! Ps. Chipsen vi köpte igår var jätteäckliga (man ska inte smaka nya smaker!) och det va såklart chips jag mest va sugen på… inte lika härligt!

Idag har vi städat hela huset, men självklart tog jag det lugnt, Theresa fick ta det jobbigast tex. Dammsuga! Vi ska även ha en mys kväll idag, för vi ska nämligen iväg på bio! Vi ska kolla på The hunger games! SWEET…
Vi får hoppas att bion är bra men det tror jag eftersom många säger att filmen är det!

Snart är det påsk! Har ni några planer? Själv vet jag inte vad vi ska göra, umgås med familjen? Träffa kompisar? Träffa släkten? Som sagt ingen aning… men så är det när man är ungdom och inte vet något…

Boyfriend

Kategori:





Don't trust too much. Don't love too much. Don't hope too much, because that too much can hurt you so much.

Kategori: EVERYTHING

Ont, sjuk, seg, trött, hungrig, värker, rastlös, vad finns det mer att säga? DET SUGER ATT VARA HEMMA FRÅN SKOLAN… speciellt om man mår bra men det är jobbigt att vara i skolan om man knappt kan gå utan att det gör ont!

När ska min ryggont gå över? HALLÅ?! Jag orkar inte… Och det suger att bara sitta, känner mig så tjock om jag bara vilar på en stol, men ärligt talat jag kan inte anstränga mig allt för mycket eftersom då kommer jag aldrig bli bra!

Samma sak med mina tabletter om jag äter dem blir jag alltid små yr och illamåeande, men om jag struntar i att äta tabletterna så värker ryggen men däremot mår jag bra! Så hur jag än gör har jag ont!

Vet inte vad jag ska göra idag, kanske kan be min mammas mamma komma och hämta mig så får hon äran att ta hand om mig, underbart! Eller så är jag bara hemma och tar det lugnt… Men grejen är, jag kommer bli så rastlös om jag blir kvar hemma!

Nu är man i alla fall hemma själv, sweet! Men jag hatar att vara hemma själv, haha… Får hoppas grannarna gillar min musik, för det är nämligen det dem kommer få stå ut med!

Har ni sätt vädret? Det är underbart ute! Nästan som att man vill ut och ta en runda fast NEJ, jag kan inte eftersom min rygg är CP! Har det gött solstrålar!

Fick precis reda på av Malin att våra klasströjor har kommit, hoppas att dem faller än på smaken! För Ts klasströja är mega fin och skön! Hoppas våra är lika sköna, hahah… tvek! Ska dock inte se ner på tröjorna, har ju som sagt inte sätt dem i ”verkligheten” än, haha..   

Kan finnas en anledning varför jag inte svarar på dina sms...

Kategori: EVERYTHING

Måste tydligen börja vara mer social enligt vissa… sorry!? Tycker jag är grymt social… Var med M efter skolan idag, KOLLA SOCIAL!

Plugget idag har varit segt som fan… men det kan bero på att min rygg har värkt som fan! Men jag tog mig igenom danseximination och so redovisningen men gick hem efter de! Härligt, fast egentligen suger det eftersom jag mår prima men det är ryggen som värker och det gör mig seg…

När jag kom hem satte jag mig i köket och började arbeta med svenskan. Under tiden jag höll på med svenskan kände jag hur yr och illamåeande jag blev, inte en roliga känsla ska jag säga! Kände som att jag skulle svimma, hjälp mig! Känner mig fortfarande jätteseg och illamåeande. Får se om det blir någon skola imorgon, får hoppas på det, för det suger att vara hemma om man mår prima men det är drygt att vara i skolan om man knappt orkar gå runt -.-

Nu ska jag minsann gå och putsa tänderna och efter det kallar sängen, är man sjuk är man! Ha det gött alla orakade apelsiner.



Godnatt...

"I'm happy for you" The biggest lie you tell someone that you love, that loves someone else.

Kategori: EVERYTHING

Varför ska alltid vi nior få mest otur?!
Idag skulle minsann juden komma till oss och berätta om hur han upplevde förintelsen, men klart han blev krasslig! Han hade tydligen åkt in till akuten, stackarn. Det är inte så synd om honom!!!
Han förstörde min och allas andras dag!

Jag har varit så oerhört frustrerad idag, ena sekunden har jag varit på toppen och andra ögonblicket helt nere! Liksom, whatafuck… Vi tjejer är så galet besvärliga i en särskild period, haha… håll med mig!? Klart ni gör!

Min dag idag har varit skön vissa stunder men oskön andra (vilket jag redan nämnt). Klart man hade musikredovisning idag, gick väl bra?! Men fyfan vad du kan babbla, och då menar jag verkligen BABBLA… HÅLL KÄFTEN! Du tog flera grejer som jag skulle SÄGA, håll dig till de du ska säga och skit förfan i det jag ska säga, TACK!
Det gick också mig på nerverna idag! Att vissa folk inte kan begripa att man håller sig till sitt eget arbete först innan man snor någon annans jobb! HELVETE…

Som jag sa igår, sov jag hemma hos min älskling dagen före i dag, all kärlek till dig… Du förresten jag glömde min bok hemma hos dig. TA MED DEN IMORGON, TACK BABE!

Fick även hemkörning av Klara idag! Hon håller som sagt på att övningsköra eftersom hon är 16, ojojo... Hon var snuskigt bra… hon växlade bra och hade kontroll över bilen, good job girl!

Juste, mamma har sökt efter körkortstillstånd till mig nu! Så när jag får det blir det fort som fan ut i trafiken, yummie! Får hoppas de kommer FORT…
Mamma ba: ”Vi får hoppas på att tillståndet kommer till påsklovet så vi kan börja övningsköra!”
Jag (jag var nämligen lite smått arg när jag pratade!): ”Men du fattar väl att det tar oerhört lång tid att få det, eller?!”
Mamma: ”Jaha, ojdå! Men då får vi väl börja köra på parkeringar”
Så trots om vi inte har fått de innan påsklovet ska vi starta en smula med att åka ut på vägarna! HÄRLIGT!

Nu ska jag tjocka mig med DJUNGELVRÅL framför tv:n, LIVING THE DREAM - BJÖRN GUSTAVSSON


Elias Flower Power, Klara Klassisk och jag Asiat, härligt!


Fiiiinis... Du är mycket duktig på att köra i trafiken!

MAMMA

Kategori: EVERYTHING

Varför ska alltid vinior få mest otur?!
Idag skulle minsann juden komma till oss och berätta om hur han upplevde förintelsen, men klart han blev krasslig! Han hade tydligen åkt in till akuten, stackarn. Det är inte så synd om honom!!!
Han förstörde min och allas andras dag!

Jag har varit så oerhört frustrerad idag, ena sekunden har jag varit på toppen och andra ögonblicket helt nere! Liksom, whatafuck… Vi tjejer är så galet besvärliga i en särskild period, haha… håll med mig!? Klart ni gör!

Min dag idag har varit skön vissa stunder men oskön andra (vilket jag redan nämnt). Klart man hade musikredovisning idag, gick väl bra?! Men fyfan vad du kan babbla, och då menar jag verkligen BABBLA… HÅLL KÄFTEN! Du tog flera grejer som jag skulle SÄGA, håll dig till de du ska säga och skit förfan i det jag ska säga, TACK!
Det gick också mig på nerverna idag! Att vissa folk inte kan begripa att man håller sig till sitt eget arbete först innan man snor någon annans jobb! HELVETE…

Som jag sa igår, sov jag hemma hos min älskling dagen före i dag, all kärlek till dig… Du förresten jag glömde min bok hemma hos dig. TA MED DEN IMORGON, TACK BABE!

Fick även hemkörning av Klara idag! Hon håller som sagt på att övningsköra eftersom hon är 16, ojojo... Hon var snuskigt bra… hon växlade bra och hade kontroll över bilen, good job girl!

Juste, mamma har sökt efter körkortstillstånd till mig nu! Så när jag får det blir det fort som fan ut i trafiken, yummie! Får hoppas de kommer FORT…
Mamma ba: ”Vi får hoppas på att tillståndet kommer till påsklovet så vi kan börja övningsköra!”
Jag (jag var nämligen lite smått arg när jag pratade!): ”Men du fattar väl att det tar oerhört lång tid att få det, eller?!”
Mamma: ”Jaha, ojdå! Men då får vi väl börja köra på parkeringar”
Så trots om vi inte har fått de innan påsklovet ska vi starta en smula med att åka ut på vägarna! HÄRLIGT!

Nu ska jag tjocka mig med DJUNGELVRÅL framför tv:n, LIVING THE DREAM - BJÖRN GUSTAVSSON

Någon som fortfarande lackar?

Kategori:

Hej isglassar… hur står det till? Är ni kalla eller håller ni på att smälta bort?

 

Jag har det själv väldigt bra eftersom ikväll sover jag inte hemma, idag sover jag hemma hos min älskling! Älskar dig!

 

Vi kommer säkert ha det mysigt ikväll, göra lite läxor, prata, kolla på Partaj och äta bullar! Mm… matorgasm, haha..!

 

Alltså vad är alla grabbars problem? Bara för man själv inte kan umgås med dem när de vill/kan så blir dem alldeles tokiga, hallå? VÄX UPP! Jag blir inte arg när ni inte kan! Jag hittar bara på något med någon annan! Okej, jag blir galen om ni säger att vi ska umgås men det aldrig blir av!

 

Däremot om du frågor mig om vi kan vara nu på direkten och jag inte kan, så blir du fett sur. Hallå, varför blir du arg? Vi kan väl vara någon annan dag? Eller? Som sagt, VÄX UPP FÖRFAN…

 

Jaja… Nu ska jag inte klaga på er killar! Ni är underbara och gosiga… hur skulle jag kunna leva utan er? Det går inte, haha... Alla känner väl så? Hur skulle vi tjejer kunna leva utan er killar? Och ni killar känner väl samma sak? Hur skulle vi killar kunna leva utan er tjejer? Jag tror alla tänker så, oavsett kön!

 

Liten bildbomb... haha! BJUDER...

iPad blogg

Kategori: EVERYTHING

Bloggar från en ipad, får se hur det går!

Idag har jag spelat bowling, gjort lite läxor och spelat sällskapsspel med Theresa! Haha... Så dålig förlorare jag är så förlorade jag såklart på spelet men inte på bowlingen, vilket gjorde min dag! Men även om jag förlorade på spelet med Theresa var de kul att spela med henne! Men hon blev lite smått sur på mig eftersom att jag smsade hela tiden, och enligt henne kan jag inte vara utan min mobil i 30sek ochvdet tror jag inte på... Haha!

Annars har jag inte så himla mycket mer att säga än att nu måste jag gå eftersom att vi ska lämna Theresa och lillebror till daddy!

Så tjingeling...