NY BLOGG - felicialeinoneen.blogg.se

Bulgarien

Kategori: EVERYTHING

Veckan i Bulgarien har varit underbar! Det var varit varmt, skönt, poolen har varit svalkande, havet har varit awesome men mycket stora vågor även starka strömmar. Till och med så starka att en svensk kille kom under vatten på grund av de. Vilket ledde till att livvakterna fick ingripa, både otäckt och ballt att se! Maten har även varit en guldklippa! Det har nämligen varit olika "mat teaman" varje middag, som tex. Asiat, BBQ och massa mer. Goooott!
 
Kvällarna har bestått av fotboll (Spanien-Kroatien 1-0, Sverige-Frankrike 2-0, Spanien-Frankrike 2-0), läsning, spelat volleyboll och biljard med familjen,kollat på dansshower som bjöds på kvällarna och tagit promenader.
 
Vi har även varit på lite utflykter. I torsdags begav vi oss till ett shoppingställe som hotellet anordnade, det fanns mycket fina saker föll mig på smaken men kom bara hem med två väskor (en till mig och en till min andra halva). Vi åt även bananchoklad pannkakor som var så himla goda! väldigt mättande men goda!
I söndags åkte vi på en "safariutflykt". Var väldigt kul att se olika miljöer men de var oerhört guppigt när man åkte safaribilarna. Bilarna var gamla krigsbilar eller vad han nu sa. Efter en lång och guppig safaritur åkte vi en stor drakbåt genom en "krokodilflod", det fanns dock inga krokodiler men sköldpaddor fanns det. Det var både roligt och mysigt att sitta i båten och kolla på allt, påminde lite om Thailand.
 
Det var väl en korfattad vecka om vad som har hänt i Bulgarien. Njut av bilderna, ha de gött!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: